KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Masku

Huopakattoremontti Masku? Sana vain, niin maineikkaat huopakatemestarimme rientävät avuksesi hippulat vinkuen!

Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Maskun seudulla rautaisella ammattitaidolla kaikille huopa- ja bitumikatteille. Taitava tiimimme uusii niin tiivissaumakatot, palahuopakatot (eli bitumilaattakatot) kuin kolmiorimakatot pitkän kokemuksen kautta.

Eipä aikaakaan, niin talosi, mökkisi/kesämökkisi tai piharakennuksen lakea kruunakin jo uusi bitumikatto. Se ihastuttaa tyylikkäällä ilmeellään ja hämmästyttää kestävyydellään!

Ja mikä parasta… vankan kokemuksen ansiosta suoriudumme kattosi saneerauksesta paitsi kiistattoman ammattitaitoisesti, myös ällistyttävän kustannustehokkaasti. Meiltä tilattuna uusi huopakatto vanhan tilalle ei maksa maltaita.

Jos tällainen huipputasokas ja järkevän hintainen kattoremonttipalvelu kuulostaa mielestäsi houkuttelevalta, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Maskussa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään. Tavoitat meidät näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Tervetuloa osaksi tyytyväistä asiakaskuntaamme!

Toimialueeseemme kuuluu koko Masku sekä muu Varsinais-Suomi (esim. Naantali, Kustavi, Turku, Raisio, Nousiainen ja Rusko) – saarikohteet mukaan lukien.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Maskussa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Maskun alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Masku, vaihe vaiheelta kohti onnistunutta lopputulosta

Palahuopakattoremontti Masku, etenee vaihe vaiheelta. Vielä tänäkään päivänä uusi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle ei tule valmiissa paketissa, vaan bitumikaton remontointi on teräksenlujaa ammattitaitoa vaativaa käsityötä alusta loppuun.

Näin huopa- tai palahuopakattoremontti Maskussa sijaitsevassa kohteessasi tulee käytännössä etenemään:

  1. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja kartoittamaan vanhan kattosi kunnon. Heti kättelyssä kuuntelemme tietenkin myös oma toiveesi uuden katon suhteen. Näiden tietojen pohjalta eksperttimme laativat vedenpitävän suunnitelman kattosi saneeraamiseksi.
  2. Hankimme tarvittavat materiaalit tarpeen ja toiveidesi mukaan, ja tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavan kaluston.
  3. Puramme pois vanhan katon varusteineen.
  4. Asennamme uuden vesikatteen, ja viimeistelemme kokonaisuuden uusilla kattotuotteilla.
  5. Siivoamme paikat, ja suoritamme säntillisen lopputarkastuksen.

Voilá! Vain muutama ripeä askel, ja kattosi saneeraustyö onkin jo onnellisesti päätöksessään.

Haluamme kuitenkin korostaa, että meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Maskussa totutetaan täysin yksilöllisesti alusta loppuun. Näin varmistamme onnistuneen lopputuloksen. Joko pian startataan suunnittelu?

Huopakaton uusiminen Masku – miten paljon vanhaa kattoa pitää purkaa pois uuden tieltä?

Huopakaton uusiminen Masku, paljonko vanhaa kattoa pitää oikein purkaa pois uuden tieltä? Vai pitääkö ensinkään?

Tämä riippuu pitkälti kattosi kunnosta. Jos kattosi on vielä kohtuullisessa kunnossa, kenties huopakaton uusiminen Maskussa sijaitsevassa kohteessasi voidaan toteuttaa uusimalla pelkkä vesikatto eli kattohuovat/kattolaatat. Samalla tietysti myös kattotuotteet on hyvä päivittää, mutta alempiin kattorakenteisiin meidän ei välttämättä tarvitse koskea.

Joissain tapauksissa myös osittainen huopakattoremontti voi olla yksi optio muiden joukossa, jos katto on huonossa kunnossa vain pieneltä alalta (vaikkapa myrskyvaurioiden seurauksena). Toisinaan jopa uuden huopakaton asennus vanhan päälle saattaa olla mahdollista, vaikka usein tämä ratkaisu onkin varsin riskialtis.

Mikäli kattosi välissä on kuitenkin jotain probleemaa, ei korkea ammattiylpeytemme valitettavasti anna periksi. Tällöin meidän on purettava pois kaikki huonokuntoiset rakenteet, jotta voisimme mennä takuuseen uuden katon kestävyydestä.

Voidaksemme antaa luotettavaa tietoa kattosi vaatimista kunnostustoimenpiteistä, meidän on joka tapauksessa nähtävä kohteesi omin silmin. Kun asiantuntijamme ovat päässeet kurkkaamaan kattoasi, voimme tehdä pilkulleen kattosi tarpeisiin räätälöidyn loistotarjouksen huopakaton uusimisesta Maskussa sijaitsevassa kohteessasi!

Palahuopakaton uusiminen Masku, askarruttavatko urakkaan liittyvät raha-asiat?

Palahuopakaton uusiminen Masku, vaatii aina jonkinlaista rahallista panostusta. Mutta millaisista summista käytännössä puhutaan? Paljonko maksaa esimerkiksi omakotitalon tai kesämökin huopa- tai palahuopakaton uusiminen Maskussa?

Huopa- ja palahuopakattoremonttien hinnat Maskussa vaihtelevat paljon projektista toiseen. Sekä kokonaishinnoissa että neliöhinnoissa voi olla isojakin eroja, riippuen mm. katon kunnosta, koosta, muodosta ja varustetasosta.

Esimerkiksi pienen varaston yksilappeinen pulpettikatto ilman minkäänlaisia kattotuotteita ja läpivientejä on lähtökohtaisesti edullisempaa uusia kuin ison omakotitalon monilappeinen mansardikatto kaikkine sadevesijärjestelmineen, kattoturvatuotteineen ja kattolyhtyineen.

Kun haluat saada tietoosi kattosi uusimiskustannukset eurolleen, kannattaakin ottaa rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyytää meiltä suoraan tarjous. Kerättyämme urakasta tarvittavat pohjatiedot, voimme tehdä kattosi remontoinnista mitä parhaan diilin!

Jos huopakattoremonttiin liittyvät raha-asiat aiheuttavat harmaita hiuksia hintojemme kilpailukykyisyydestä huolimatta, pidä mielessä kotitalousvähennys. Työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja kyseinen verovähennys voi keventää huopakattoremontin kustannuksia lopulta varsin sievoisilla summilla. Jos vieläkin ahdistaa, hae kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa kattosi saneeraustyöt rennosti erissä.

Maskussa merellinen ilmasto asettaa huopakatoille omat haasteensa – katon tiiviydestä on oltava 100-prosenttinen varmuus!

Maskussa meri on lähellä. Vaikka tämä onkin monessa mielessä mukava juttu, katoille merellinen ilmasto asettaa omat haasteensa, olipa katemateriaalina sitten pelti, tiili taikka huopa.

Tyypillisesti meri-ilmasto on hyvin kostea. Mereltä tulee matalapaineita, ja meri-ilmaston vaikutusalueilla sataakin suhteellisen paljon. Varsinais-Suomen alueella vuotuinen sademäärä voi kivuta jopa 750 milliin!

Runsaiden sateiden vuoksi katon tiiviydestä onkin paras olla 100-prosenttinen varmuus. Katon suorituskyvyn on oltava huipussaan, tai muuten välikatolle alkaa muodostua hometta ja lahoa aivan taatusti – kenties vedet löytävät tiensä jopa sisätiloihin asti. Siitä on leikki kaukana, jos katto kärsii kosteusvaurion…

Mikäli et voi olla täysin varma kattosi vedenpitävyydestä, kannattaa ottaa hetimiten yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Lähetämme eksperttimme kurkkaamaan kattoasi kiireen vilkkaa, ja annamme tarvittaessa huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Huomaa, että kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaukset (esim. paikkaus) Maskun seudulla. Turhaan emme kattoremonttia tyrkytä, jos vähempikin vielä riittäisi.