KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Masku – Minkä katon huoltoon piisaa katon harjaus?

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Maskussa liittyvät usein katon puhdistamiseen, mutta katon kuntoa on hoidettava muutenkin kuin vain poistamalla roskia katolta. Kuparikatto on poikkeuksellisen vähään tyytyvä katto, sillä sille riittää puolivuosittainen puhdistus – tietenkin katon kuntotarkastukseen yhdistettynä. Kuparikatto ei tarvitse edes sammaleentuhokäsittelyjä, mutta lumenpudotukselle tai jääpuikkojen pudotukselle voi olla tarvetta. Kuparikatot ovat kuitenkin perin juurin harvinaisia kattoja, sillä niiden asennushinta hipoo pilviä kuparin arvokkuuden takia. Muut katot Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa ja Taivassalossa tarvitsevat jonkin verran enemmän huoltoja kuin kuparikatto, mutta edullisten ja kotitalousvähennyskelpoisten hintojemme ansiosta katon huollattaminen ei tule kalliiksi. Jäänpudotusta tai muuta kattohuoltoa tarvitsevien kannattaa tutustua myös kauttamme haettavaan rahoitukseen.

Katon puhdistus katon korjauksia ehkäisevä kattohuolto Maskussa

Niin tiilikatto, peltikatto, huopakatto kuin palahuopakattokin pitää puhdistaa kaksi kertaa vuodessa Maskussa. Parhaimmat ajankohdat katon puhdistamiselle, eli esimerkiksi tiilikaton harjaamiselle tai huopakaton ilmapuhaltamiselle, ovat kevät ja syksy. Jos tiilikaton harjaus tai muun katon puhdistus jää usein väliin, voi katolle kertyä niin paljon roskia, että sen kuivuminen sateiden jälkeen tapahtuu hitaasti. Kosteus nopeuttaa katon kulumista, mikä voi näkyä muun muassa ruostumisena, sammaloitumisena ja katon reikiintymisenä. Poistata roskat usein, niin ehkäiset katon korjaustarpeita – ja saat katon kuntotarkastuksen kaupan päälle.

Sammaleiden poiston ei pidä vaurioittaa kattoa Maskussa

Jos katolla kasvaa sammaleita, on enemmän kuin hyvä idea hankkiutua niistä eroon. Sammalet saavat koko kiinteistön vaikuttamaan hoitamattomalta, mutta lisäksi ne sitovat kattoon kosteutta – ei ihme, että sammaleinen katto altistuu pakkasrapautumiselle siistejä kattoja enemmän. Lisäksi on muistettava sammaleiden juuret, mitkä voivat availla huopavuotien saumoja. Älä kuitenkaan pese kattoa painepesurilla tai tyydy pelkkään tiilikaton harjaukseen, vaan anna meidän tehdä kemiallinen sammaleentuhokäsittely Maskussa. Tämä käsittely tuottaa turvallisesti pitkäkestoisen lopputuloksen niin tiili- kuin bitumikatoille.

Taloyhtiöiden kattohuollot Maskussa voivat liittyä vaikka ränneihin

Yksityisasiakkaiden lisäksi palvelemme Maskussa myös erikokoisia taloyhtiöitä. Kerrostalo-, rivitalo- ja paritaloyhtiöille tekemämme kattohuollot voivat liittyä vaikka ränneihin. Rännit eli sadevesikourut pitää puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta kosteudenhallinta pysyy mallillaan. Jos ränneissä on roskatukoksia, tilaa tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus – tai jäätyneiden rännien sulatus vesihöyryllä. Roskaiset rännit nimittäin jäätyvät talvella, ja niistä voi roikkua poistamista odottavia jääpuikkoja – teemme työn tarvittaessa nosturiauton avittamina.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.