KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Masku – Lumen liikkeet eivät aina ole ennustettavissa

Katolle sataneen ja sinne jääneen lumen liikkeet eivät aina ole ennustettavissa. Voi olla, ettei lumi sula tai putoa katolta tarpeeksi nopeasti. Jos katolla on huima määrä lunta, voi olla tarvetta tasakaton lumenpudotukselle. Myös kaltevalta katolta voidaan joutua pudottamaan lunta – etenkin keväällä, kun vesisateet muuttavat lumen nuoskaiseksi. Vetinen lumi voi painaa jopa yli 400 kiloa kuutiolta, joten katto voi vaurioitua ilman kattolumitöitä.

Toinen syy tilata omakotitalon, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai autokatoksen, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus Maskussa on talon likellä liikkuvien ihmisten turvallisuus. Koska alas ennustamattomasti putoavat lumimassat voivat aiheuttaa vakavia onnettomuuksia, on varsinkin korkean katon lumenpudotuksen tilaaminen perusteltua. Lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta on yksi tapa kantaa vastuunsa siitä, ettei katolta putoava lumi aiheuta vahinkoja ihmisille, eläimille tai irtaimistolle.

Toinen tapa estää katolta putoavan lumen aiheuttamia ongelmia on lumiesteiden asentaminen. Tilaa meiltä lumiesteet asennettuina, tai jo olemassa olevien lumiesteiden huolto ja/tai korjaus – kunnolliset lumiesteet pitävät lumet katolla koko talven ajan. On toki poikkeustalvia, jolloin lumenpudottajiamme tarvitaan katolle lumiesteistä huolimatta. Seuraa siis katollasi olevan lumen määrää, jakaantumista ja koostumusta niin Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa kuin Taivassalossakin, ja ota tarvittaessa yhteyttä.

Vaikka lumenpudotus olisi tehty nosturiautolla, voi töiden osuudesta hakea (yksityisasiakkaana) kotitalousvähennystä. Jos lumenpudotuksen tilaaminen on kiinni rahoituksesta, ei hätää – verkkopalvelumme kautta voit hakea joustavaa rahoitusta tällekin kattotyölle merkille pantavan helpolla tavalla.

Kaksi eri syytä katon ja rännien jäänsulatukselle Maskussa – vaakalaudalla katon ja ohikulkijoiden kunto

Jään poisto Maskussa on tärkeä kattotyö, mikä voi mennä metsäänkin. Välty joutumasta ojasta allikkoon, ja jätä sekä jääpuikkojen poistaminen että katon ja rännien jäänsulatus meidän ammattilaisillemme. Teemme työt turvallisesti ja kattoystävällisesti, emmekä kupeksi turhia. Katot ja rännit sulatetaan nimenomaan kuumalla vesihöyryllä, joten urakka sujuu nopeasti, helposti ja ympäristöä turhaan kuormittamatta.

Se, miksi jää kannattaa poistaa katolta, liittyy jään aiheuttamiin uhkiin. Jos katon reunalla on jäätä, on sekä katon että ohikulkijoiden kunto vaakalaudalla. Jää voi estää sulamisveden poistumisen normaalilla tavalla, mikä saattaa johtaa kattovuotoon. Jos jää tai jääpuikot putoavat katon reunalta, voi syntyä pahoja onnettomuuksia.

Onnettomuuksia voi syntyä myös jäätyneiden vesikourujen pudotessa alas. Jäätyneet vesikourut eivät vedä, joten niiden yli vuotavat vedet voivat tehdä pihamaasta vaarallisen liukkaan. Räystäskouruihin ja alastuloputkiin muodostuva jää voi myös rikkoa omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi luhtitalon sadevesijärjestelmää, joten on monta syytä havahtua jäätyneisiin ränneihin (ja pyytää kilpailukykyinen tarjous jäätyneen sadevesijärjestelmän sulattamisesta Maskussa). Tarvittaessa voimme asentaa ränneihin sähköllä toimivat sulanapitokaapelit, mitkä yhdessä rännihuoltojen kanssa ehkäisevät sadevesijärjestelmän jäätymistä.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.