KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Masku – Asiat lutviutuvat meidän ollessamme asialla

Omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremontit ynnä muut kattotyöt Maskussa voivat stressata. Erityisen stressaavaa on, jos huopakatto, palahuopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa. Saatat miettiä, pitääkö katto uusia, vai vieläkö se voidaan korjata. Huolenaiheena voi olla myös kattotöiden hinta sekä se, kuinka nopeasti vuotavien kattoikkunoiden ja kattoluukkujen uusiminen (tai jokin muu kattotyö) tapahtuu.

Kun tilaat kattotyöt Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa tai Taivassalossa meiltä, voit olla huolettomin mielin. Tulemme viivana korjaamaan katon – kattoremonttia tarjoamme vasta sitten, kun muut vaihtoehdot ovat osoittautuneet kannattamattomiksi.

Kaikki kattotyöt peltisepäntöistä (kuten piipunpellittämisestä tai piipunhatun asentamisesta) lintuesteiden asentamiseen toteutetaan varsin kilpailukykyisin hinnoin, ja kotitalousvähennystäkin niistä voi hakea. Olipa kyseessä läpivientien asennus, huolto tai vaikka niiden uusiminen, voi urakan maksaa kauttamme kätevästi saatavalla rahoituksella. Tuolla rahoituksella voit maksaa myös katon korjaamisen, kattomaalauksen tai vaikka lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden asennuksen.

Koska me teemme kaikki kattourakat avaimet käteen -paketteina, on urakka kannaltasi hyvin huoleton. Huolettomuutta lisää se, että tiedät asialla olevien ammattilaisten olevan parasta A-luokkaa – ja että saat joka kerta koko katon kunnon tarkastuksen aivan kaupan päälle.

Miten kesäiset kattotyöt Maskussa eroavat talvella toteutettavista kattourakoista?

Joitain kattotöitä voidaan tehdä Maskussa vain talviaikaan. Tällaisia ovat lähinnä lumenpudotukset, jääpuikkojen poistot ja jäänsulatukset. Lisäksi on kattotöitä, joita kannattaa tehdä vain kesällä – tällaisiin kattotöihin kuuluvat ainakin huopakattojen, peltikattojen ja tiilikattojen huoltomaalaukset. Katto kannattaa maalata silloin, kun ulkolämpötila on pysyvästi plussan puolella, ja ilmankosteus on mahdollisimman matala. Koska suora auringonpaiste hankaloittaa katon maalaamista, on alkukesä usein otollisinta aikaa maalauttaa omakotitalon, paritalon, kesämökin tai vaikkapa jonkin ulkorakennuksen katto.

Katon puhdistus ja katon kunnon tarkastus kannattaa ajoittaa aikaiseen kevääseen. Näin pulpettikatto, tasakatto tai esimerkiksi harjakatto voi vastaanottaa uuden kesän mahdollisimman puhtaana ja tiiviinä (sillä jos kattotarkastus kertoo talven rikkoneen kattoa, saadaan se näin ollen kunnostettua ennen kesää). Toisen kerran kaikki katot kannattaa puhdistaa ja tarkastaa syksyllä, jotta katolla ei olisi roskia, vuotavia läpivientejä tai esimerkiksi huonokuntoisia saumoja talvella.

Esimerkiksi kattokorjaus tai kattoremontti voidaan toteuttaa minä vuodenaikana tahansa. Talveen ajoittuva katon korjaus tai kattosaneeraus eroaa kesän kattourakoista siten, että ensimmäinen työvaihe voi olla lumen pudotus katolta.

Huopakaton ja bitumikaton korjauksia voidaan ehkäistä huoltamalla

Kuten jo edellä todetaan, suosittelemme katon korjaamista (tai huoltamista) aina, kuin mahdollista. Katon vaihto on mielessämme vasta silloin, kun kattoa ei enää sen ikä tai heikko yleiskunto huomioiden ole kannattavaa korjata. Jos kesämökissäsi tai esimerkiksi omakotitalossasi on huopakatto, on se uusittava viimeistään nelikymppisenä.

Kattohuollot auttavat pidentämään katon ikää, ja niiden avulla voidaan ehkäistä monet katon korjaustarpeet. Tiivissaumakaton, palahuopakaton ja kolmiorimahuopakaton huoltoja ovat muun muassa katon puhdistukset aina puolen vuoden välein. Katon pitäminen puhtaana ehkäisee sammaloitumista, mikä on huopakaton surma (pitkään jatkuessaan).

Aina kun teemme jonkin kattotyön Maskussa, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen, minkä perusteella selviää tarve muille kattohuolloille (kuten sammaleiden poistolle) tai mahdollisille kattokorjauksille. Katon yleiskuntotarkastuksen yhteydessä tarkastamme muun muassa huopien ehjyyden, saumojen tiiviyden, katon läpivientien kunnon ja kattoturvatuotteiden kiinnitykset.

Yksi huopakaton huolloista, joita saatamme kattotarkastuksen perusteella tarjota, on katon pinnoitus. Tuo yhden ainoan kerran tehtävä kattohuolto ehkäisee muun muassa rapautumista ja sammaloitumista, joten se auttaa pitämään iäkkäämmänkin bitumikaton hyvässä kunnossa Maskussa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.