KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Masku – Älä kävele tukkeutuneiden rännikourujen ohi

Roskaisten rännien ohi ei kannata kävellä Maskussa. Varsinkaan tukkeutuneita ja yli äyräiden vuotavia rännikouruja ei kannata ohittaa, sillä tuollaiset häiriöt sadevesijärjestelmän toiminnassa voivat aiheuttaa ongelmia koko rakennukselle. Sadevesijärjestelmän tulisi vetää aina mahdollisimman moitteettomasti, jotta katolle satavat tuhannet vesilitrat saataisiin riittävän kauas talon perustuksista. Jos rännejä ei ole puhdistettu, vedet voivat valua rännien yli imeytyen taloa ympäröivään maaperään. Maaperästä kosteus voi kivuta aina talon rakenteisiin asti. Jos räystäs vuotaa, voivat roiskevedet johtaa myös sokkelin ja julkisivun kastumiseen ulkopuolelta.

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaamisella on jo kiire Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa ja Taivassalossa. Onneksi korkeankin talon vesikourujen puhdistus onnistuu meiltä nopeasti ja neuvokkaasti (tarvittaessa nosturiautoa käyttäen). Sadevesijärjestelmien puhdistuksesta voi hakea kotitalousvähennystä, kuten muistakin kattohuolloistamme. Jos rännien putsaaminen tai jokin sen kanssa yhtä aikaa tehtävä kattotyö on vielä rahoitusta vailla, voit hakea verkkopalvelumme kautta löytyvää rahoitusta.

Mihin kattotyöhön rännien puhdistus kannattaa yhdistää Maskussa?

Kun tilaat useita kattotöitä kerralla, voit säästää kustannuksissa. Kosteusvaurioita, ruostevaurioita ja jäätymisvaurioita ehkäisevään rännien puhdistamiseen voidaan yhdistää vaikka katon harjaus. Katto kannattaa puhdistaa yhtä usein kuin rännit ja alastuloputket (eli kahdesti vuodessa), joten nuo kattohuollot kannattaa niputtaa.

Rännien puhdistukseen voidaan yhdistää oikeastaan mitä tahansa kattotöitä, vaikkapa katon pesu, katon maalaus, kattoreikien paikkaus, kattovuodon korjaus, piipun pellitys tai jokin muu peltisepäntyö, otsalautojen maalaus tai vaikka aluskatteen uusiminen.

Tiedät aina, mitä töitä tiilikattosi, peltikattosi tai huopakattosi tarvitsee, sillä tarjoamme kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen. Katon kunto tarkastetaan näin ollen myös omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai muun kiinteistön vesikourujen puhdistamisen yhteydessä. Katon ja rännien puhdistus kattotarkastukseen yhdistettynä on jo niin kattava kattohuolto, että se riittää katon kunnon ylläpitämiseen Maskussa useimpina vuosina.

Mitkä varusteet varmistavat sen, että tukkeutuneiden vesikourujen ja alastuloputkien avaus Maskussa onnistuu?

Tukkoon menneiden räystäskourujen ja alastuloputkien avaamisessa riittävät usein kattohuoltajiemme kädet. Poistamme roskat käsin, tunkien ne suoraan roskapusseihin. Vesiletkua voidaan käyttää viimeistenkin epäpuhtauksien poistamiseen omakotitalon, autotallin tai esimerkiksi huvilan sadevesijärjestelmästä. Turvaköydet, turvavaljaat ja hyvät työkengät pitävät huolta työturvallisuudesta. Tarvittaessa otamme avuksi nosturiauton, mutta esimerkiksi monen omakotitalon sadevesijärjestelmä on puhdistettavissa ilmankin. Teemme työn katolta käsin, sillä tikkaiden kanssa töiden tekeminen on sekä hidasta että vaarallista.

Joskus tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmä saattaa jäätyä. Silloin tarvitaan höyrytyslaitettamme, mikä sulattaa kaikenlaisen jään katolta, sadevesikouruista sekä tasakaton kattokaivoista. Kuuman vesihöyryn käyttäminen jään poistamisessa on kaikin puolin järkevää, sillä työ etenee nopeasti, ympäristöystävällisesti ja helposti. Jäätymistä ja jäätymisvaurioita voidaan estää jo ennalta puhdistamalla ja tarkastamalla sadevesijärjestelmä loppuvuodesta Maskussa.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.