KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Masku – Mikään kattovuoto ei saa pasmojamme sekaisin

Jos autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Maskussa, voivat pasmat mennä sekaisin. Miten vuotava kattoikkuna pitäisi korjata? Miten toimia, kun savupiipun kohdalta vuotava katto on jo ehtinyt kastella kattorakenteet ja yläpohjan eristeet?

Hätä ei ole tämän näköinen, toimimmehan kaikkialla Maskussa (sekä Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa ja Taivassalossa). Laitamme kuntoon kaikenlaiset vuotavat katto, kunnostaen samalla myös katon alle mahdollisesti syntyneet kosteusvauriot. Katonkorjauspalvelumme kiirehtii paikalle kattoa korjaamaan, ja koko urakka etenee mitä parhaimmalla ammattitaidolla. Nopeudesta ja tasokkuudesta huolimatta maksat vuotavan katon korjaamisesta vain kohtuullisen korvauksen – ja töiden osuus oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Vuotavan kattoluukun tai esimerkiksi vuotavan katon viemärintuuletusputken korjauksen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Vuotavien kattoläpivientien korjaamisen lisäksi tuo rahoitus sopii myös isomman mittakaavan kattokorjauksien rahoittamiseen. Jos katto on vuotanut pitkään, voi edessä olla jopa kattoremontti, minkä monet asiakkaat haluavat maksaa (joko kokonaan tai osittain) remonttilainan avulla.

Ikäloppu huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa, mutta kattovuoto ei aina katso ikää

Ikäloppu huopakatto, peltikatto tai tiilikatto saattaa vuotaa Maskussa, mutta esimerkiksi katon IV-putken kohdalta alkava kattovuoto ei aina katso ikää. Uusikin katto voi vuotaa, jos tuuli repii katosta irti putkia tai kattoturvatuotteita. Kattovuoto voi alkaa myös talvella, sillä katolla voi olla runsain mitoin painavaa lunta. Lumen paino voi rikkoa muun muassa kattotiiliä, jolloin rivitalon, kesämökin tai vaikkapa omakotitalon katto saattaa vuotaa jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta.

Vanhakin katto kannattaa korjata, ellei se ole ”ihan aikuisten oikeesti” käyttöikänsä päässä. Rikkinäisten tiilien vaihto, kattoreikien paikkaus tai katon saumojen tiivistys palauttaa katon tiiviyden antaen katolle vielä useita vuosia lisää. Jos kosteus on jo saavuttanut kattorakenteet, on asiaa harkittava uudemman kerran. Kosteusvaurioiden kunnostaminen, kuten lahojen puurakenteiden uusiminen ja märkien villojen vaihtaminen, voi nostaa katonkorjauksen hintaa niin, että on taloudellisesti kannattavampaa aikaistaa kattoremonttia.

Emme sano juuta tai jaata, ennen kuin olemme tarkastaneet kattosi, eli paikallistaneet vuotokohdan ja kartoittaneet syntyneet vahingot. Tuon kattotarkastuksen perusteella osaamme kertoa, miten katto kannattaa korjata, ja mitä kattokorjaus maksaa. Myös kattovuotojen korjaukset hoidetaan avaimet käteen -asialla, kun katonkorjaajina ovat meidän ammattilaisemme.

Kattovuoto savupiipun kohdalta Maskussa voi johtua tiivisteiden haurastumisesta

Savupiipun juuresta tai jostain muusta kattoläpiviennistä alkava kattovuoto Maskussa voi johtua tiivisteiden haurastumisesta. Jotta kattoläpivientien tiivisteet tulisivat uusittua tarpeeksi aikaisin, kannattaa jokainen tiilikatto, peltikatto ja huopakatto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa.

Katon kunnon tarkastus voi kertoa myös irtoamassa olevista kattoturvatuotteista, sammaleiden avaamista saumoista, ruostevaurioista, haurastuneista tai jo hajonneista kattotiilistä tai muusta vaaranpaikoista, joten katon kuntoa kannattaa seurata. Ennakoivien kattokorjausten ansiosta monet kattovuodot on mahdollista välttää.

Kerrostalon, rivitalon ja muun muassa vapaa-ajan kiinteistön katon kuntoa kannattaa seurata myös siksi, että kattoa voitaisiin huoltaa aina oikeaan aikaan. Kattohuollot suojaavat katon uusilta rasituksilta, tai auttavat vähentämään katon kokemien uhkien ja rasitusten määrää. Kattohuolloilla voi säästää pitkän pennin, saattaahan kattohuolto antaa katolle 10–20 vuotta lisää käyttöikää.

Aina kun teemme jonkin kattotyön Maskussa, saat ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle, jotta mikään huolto- tai paikkaustarve ei jäisi havaitsematta. Ilmaisen kattotarkastuksen saa myös tilatessaan rännien puhdistuksen, katon harjauksen tai vaikka irronneen piipunhatun kiinnittämisen, joten tässäpä yksi hyvä syy lisää tulla asiakkaaksemme.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.