KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Miehikkälä

Huopakattoremontti Miehikkälä, olisiko se tarpeen jo sinunkin kohteessasi? Jos kattosi kaipaa saneerausta, tartu härkää sarvista mieluummin tänään kuin huomenna!

Mitä ripeämmin reagoit kattosi hätähuutoihin, sen helpommin huopakattoremontti Miehikkälässä sijaitsevassa kohteessasi tulee onnistumaan. Hyvässä lykyssä muuta ei vaadita kuin uudet kattohuovat ja kattotuotteet, eikä alempiin kattorakenteisiin tarvitse välttämättä koskea lainkaan.

Mitä vähemmän työtä ja materiaaleja kattosi uusiminen vaatii, sen edullisemmaksi tietenkin myös urakan hintalappu muodostuu. On ihan eri hintaista uusia pelkkä vesikate kuin saneerata katto yläpohjaa myöten…

Kun huopakattoremontti Miehikkälässä sijaitsevassa kohteessasi alkaa tuntua vähääkään ajankohtaiselta, ota siis hetimiten yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Jos omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen vanhan huopakaton kunto arveluttaa, pyydä meiltä tarjous vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!

Huipputaitava huopakattotiimimme on käytettävissäsi koko Miehikkälän alueella, ja myös muu Kymenlaakso on osa toimialuettamme. Miehikkälän ohella palvelemme sinua iloisin mielin ja asiantuntevin ottein esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Virolahti, Kotka, Kouvola, Hamina ja Pyhtää – jopa saarikohteissa merialueilla ja sisävesillä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Miehikkälässä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Miehikkälän alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Miehikkälä, maineikkaat huopakatemestarimme suoriutuvat urakasta muitta mutkitta – tilanteessa kuin tilanteessa!

Palahuopakattoremontti Miehikkälä, hoidamme hommat kerralla maaliin. Meillä on huopa- ja palahuopakatteiden saneerauksesta rautainen kokemuspohja, joten suoriudumme kattosi uusimisesta rutiinilla alusta loppuun!

  1. Uusimme vanhat kattohuovat käden käänteessä. Tilalle asennamme uudet kattolaatat tai kermit viimeisen päälle ammattitaitoisesti, käyden kattosi huolellisesti läpi räystäältä räystäälle.
  2. Päivitämme aikansa eläneet kattotuotteet uusiin malleihin niin, että heilahtaa. Asennustyön jälki on taatusti siistiä ja tiivistä. Jäljiltämme jopa se suuri kattoikkuna pitää vettä pisaralleen.

Mikäli vesikaton alla olevissa rakenteissa on jotain häikkää, tarvittaessa laitamme myös yläpohjan kuntoon. Maineikkaat huopakatemestarimme suoriutuvat huopa- tai palahuopakattoremontista Miehikkälässä sijaitsevassa kohteessasi muitta mutkitta, vaikka kattosi välistä löytyisi kosteusvaurioita, taakkansa alla pettäneitä kattopalkkeja, kylmiä onkaloita tai pikku eläinten tekemiä tuhoja.  Meillä ei mene sormi suuhun missään tilanteessa!

Kuulostaako hyvältä? Laita siis viestiä tai pirauta, niin polkaistaan kattosi saneerausprojekti pian käyntiin. Eipä aikaakaan, niin huopa- tai palahuopaakattoremontti Miehikkälässä sijaitsevassa kohteessasi onkin jo onnellisesti päätöksessään.

Huopakaton uusiminen Miehikkälä, oivallinen tilaisuus vaihtaa katon väriä tai asentaa uusia kattotuotteita!

Huopakaton uusiminen Miehikkälä, halutessasi voimme tehdä urakan yhteydessä paljon muutakin kuin vain katon kunnostavia toimenpiteitä. Vaikka useimmiten huopakaton uusiminen Miehikkälässä otetaankin työn alle lähinnä katon kunnostusaikeissa, samalla tarjoutuu oivallinen tilaisuus myös päivittää katon visuaalista ilmettä ja varustelua. Muutokset sekä katon ulkonäköön että toiminnallisuuteen onnistuvat poikkeuksellisen helposti ja edullisesti kattoa uusittaessa!

Haluaisitko esimerkiksi vaihtaa kattosi väriä? Moderni bitumikatto voi olla ruskea, punainen, musta, harmaa, sininen, vihreä tai jopa kaksivärinen. Vaikka katto saneerattaisiin muuten täysin ennalleen, huopakaton värin vaihtaminen voi raikastaa koko kiinteistön ilmeen kuin saavillinen kylmää vettä.

Mitä katon varusteluun tulee, kaipaisiko kattosi esimerkiksi lisää kattoturvatuotteita? Puuttuuko katolta kattoluukku tai piipunhattu? Nykypäivänä myös aurinkopaneelit, kattoikkunat ja valokuvut ovat monen miehikkäläläisen ostoslistalla.

Ota yhteyttä, ja kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen! Olemme pelkkänä korvana.

Vinkki: älä jätä kattohaaveita toteuttamatta edes akuutissa rahapulassa. Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen Miehikkälässä.

Palahuopakaton uusiminen Miehikkälä, tarvitaanko siihen lupa?

Palahuopakaton uusiminen Miehikkälä, voi joskus vaatia luvan. Toisin kuin luulisi, ei katon remontointi ole pelkästään talon tai mökin omistajan asia… myös rakennusvalvontaviranomainen voi olla kiinnostunut katon remonttiaikeista.

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Miehikkälässä sijaitsevassa kohteessasi voi vaatia luvan esimerkiksi näissä tilanteissa:

  • Kattoremontti vaikuttaa tavalla tai toisella rakennuksen ulkonäköön. Esimerkiksi huopakaton värin vaihtaminen ja kattomuodon muuttaminen on yleensä luvanvaraista. Jopa niinkin pieni muutos kuin otsalautojen maalaus eri värillä kuin aiemmin saattaa vaatia luvan.
  • Urakka vaikuttaa kiinteistön asuinpinta-alaan. Esimerkiksi kylmän ullakkotilan muuttaminen asuinkelpoiseksi huopakattoremontin yhteydessä edellyttää todennäköisesti rakennusvalvonnan hyväksyntää.
  • Kattoremontti muuttaa rakennuksen energiatehokkuutta. Mm. katon eristys- tai lisäeristystöihin saatat tarvita luvan.

Vaikka lupa-asiat voivat tuntua ensi kuulemalta ärsyttävän monimutkaiselta, älä ota asiasta turhaa stressiä. Tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimistyön Miehikkälässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, saat asiantuntijoiltamme tarvittaessa apua myös lupa-asioiden selvittelyyn. Meille tyytyväisyytesi on ykkösprioriteetti!

Tiedätkö, missä vaiheessa elinkaartaan huopakattosi on menossa? Säännöllinen kattotarkastus pitää kartalla katon tilanteesta!

Jokaisen huopa- ja bitumikaton elämä päättyy Miehikkälässä ennen pitkää huopakattoremonttiin. Jossain vaiheessa Kymenlaakson luonto nujertaa kaikkein laadukkaimmankin bitumikatteen, eikä katon kuntoa sitten enää kannata väen väkisin yrittää ylläpitää putsaamalla ja paikkaamalla.

Harva on kuitenkaan kartalla kattonsa tilanteesta niin hyvin kuin olisi suotavaa. Vaikka katto jo suorastaan huutaisi päästä eläkkeelle, saattavat kattoparan hätähuudot kaikua kuuroille korville… Jossain vaiheessa katto sitten sanoo itsensä lopullisesti irti, aiheuttaen potentiaalisesti massiiviset vahingot.

Jotta sinä ja kattosi välttäisitte tämän kurjan kohtalon, kannattaa päästää asiantuntijamme kurkkaamaan katollesi ainakin pariin otteeseen vuosittain. Meillä kaikkiin kattotöihin kuuluu veloitukseton katon yleistarkastus, jonka yhteydessä eksperttimme silmäilevät kattosi läpi mahdollisten kunnostustarpeiden varalta.

Tarkastuskierroksen päätteeksi saat meiltä kullanarvoista tietoa kattosi terveydentilasta. Jos kattosi on jo remonttia vailla, tarvittaessa voimme antaa samalla loistotarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

Kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaustyöt Miehikkälässä ammattitaitoisesti ja kilpailukykyisin, kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin. Turhaan emme kattoremonttia yritä sinulle myydä.