KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Miehikkälä – Mitä tehdä, jos katon harjaus ei riitä?

Katon puhdistus on kaikkein yleisin kattohuolto Miehikkälässä, sillä tiilikatot on harjattava (ja huopakatot ilmapuhallettava) kaksi kertaa vuodessa. Roskien poisto katolta koskee tietenkin myös peltikattoja – nekin on hyvä harjata kahdesti vuodessa, jotta katto ei ala ruostua.

Aina pelkkä katon harjaus ei riitä katon puhdistamiseksi, mutta ei hätää – meillä on konstimme myös katon perusteellisempaan puhdistamiseen. Meiltä onnistuvat myös ne omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot, mitkä liittyvät sammaleiden poistoon katolta.

Huolehdimme Miehikkälässä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Luumäellä sekä Virolahdella myös lumenpudotuksista, jääpuikkojen pudotuksista ja muista talvisista kattohuolloista.

Tiilikaton harjaukset, jäänpudotukset ja muut katon kuntoa tukevat kattohuollot voi maksaa kauttamme haettavalla rahoituksella. Pääset hakemaan kotitalousvähennystä, jos olet yksityisasiakas – tarkemmat tiedot tuosta verovähennyksestä kannattaa katsastaa Verohallinnon sivuilta.

Katon puhdistus Miehikkälässä – tsekkaa tämän kattohuollon ABC

Katon puhtaana pitäminen voi lisätä katon elinkaarta Miehikkälässä. Koska katon putsaaminen vähentää ruostumista, sammaloitumista ja näiden ilmiöiden aiheuttamia vaurioita, voi talon omistaja säästää rahaa katon korjauskustannuksissakin. Tässä katon puhdistamisen ABC.

A eli ajankohta. Sekä tiilikatto, peltikatto, huopakatto että palahuopakatto pitää puhdistaa joka kevät ja joka syksy.

B eli bonus. Aina kun tilaat meiltä jonkin kattohuollon, saat ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksen jälkeen kuulet mahdollisista paikkaustarpeista tai lisähuolloista, tietenkin hyvän tarjouksen kera.

C eli credit. Katon puhdistuksen voi tarvittaessa maksaa luottokortilla tai vaikka kauttamme haettavalla kattotöiden rahoituksella.

Miten katto haluaisi sammaleiden poiston hoidettavan Miehikkälässä?

Jos katolla kasvaa sammaleita, on kerrassaan loistoidea hankkiutua niistä eroon. Sammaleiden poisto voi tosin vaurioittaa kattoa Miehikkälässä, joten tilaa sammaleentuhokäsittely meiltä. Me poistamme ei-toivotut kasvustot katolta siten, kuin kattokin haluaisi asian tulevan hoidetuksi. Sammalet kuolevat aina juuria myöten, kun levitämme katolle biohajoavaa sammaleenpoistoainetta. Tällainen kattohuolto sopii myös mökkien, rivitalojen ja muiden kiinteistöjen bitumikatoille.

Taloyhtiöiden Miehikkälään tilaamat kattohuollot voivat liittyä vaikka sadevesikouruihin

Emme palvele vain yksityisasiakkaita, vaan myös taloyhtiöitä. Taloyhtiöt voivat tilata meiltä Miehikkälässä vaikka sadevesikouruihin liittyviä kattohuoltoja, kuten sadevesikourujen puolivuosittaisen puhdistamisen, jääpuikkojen pudotuksen tai rännien sulatuksen vesihöyryllä. Koska voimme tarvittaessa käyttää nosturiautoa, onnistuvat korkeidenkin rakennusten kattohuollot meiltä helposti, turvallisesti ja huolellisesti. Tilaa siis vaikka kerrostalon lumen pudotus, rivitalon sammaleentuhokäsittely tai paritalon tiilikaton harjaus – kaupan päälle tulee aina katon yleiskuntotarkastus.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.