KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Miehikkälä – Kattovuoto voi laittaa pasmat sekaisin, mutta me korjaamme

Ei ole kiva huomata, että autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Miehikkälässä. Kattovuoto piipun juuresta voi uhata laittaa pasmat aivan sekaisin. Valitse vuotavan katon korjaamiseen meidän ammattilaisemme, niin vuotava kattoläpivienti tai esimerkiksi vuotava jiiri (eli katon sisätaite) on pian korjattu. Me tiedämme aina, miten toimia, sillä olemme korjanneet lukemattomia vuotavia kattoikkunoita, vuotavia kattoluukkuja, vuotavia antennin juuria ynnä muita kattovuotoja.

Kaikki kattovuodot kannattaa ottaa vakavasti, myös se, että katon viemärintuuletusputki vuotaa. Kattovuodon ei tarvitse olla suurikaan, kun kosteutta voi jo päästä tiilikaton, peltikaton tai huopakaton alle. Myös vuotava IV-putki voi johtaa katon vesivahinkoon Miehikkälässä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Luumäellä tai Virolahdella, jos sitä ei ajoissa kunnosteta. Katon vesivahinko tarkoittaa sitä, että kattorakenteet ja yläpohjan eristeet kastuvat, eikä kastuneita yläpohjarakenteita saa jättää oman onnensa nojaan. Märät puuosat voidaan mahdollisesti kuivattaa, mutta märät villat on paras oikopäätä uusia. Me etenemme järkevästi, harkitusti ja huolellisesti myös katon vesivahinkoja ja kosteusvaurioita korjatessamme.

Jos siis huomaat katon vuotavan jostain kohtaa, ota heti yhteyttä katonkorjauspalveluumme. Ole yhteydessä jo siinä vaiheessa, kun vasta epäilet kattovuotoa – me käymme tarkastamassa tilanteen, ja teemme tarvittaessa joko kattovuodon korjauksen tai kattovuotoja ehkäisevät huoltotoimenpiteet. Kaikki kattotyömme voi maksaa yhteistyökumppanimme kautta saatavalla rahoituksella, ja yksityisasiakkaiden kannattaa muistaa mahdollisuutensa kotitalousvähennykseen.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa, jos olosuhteet eivät ole suosiolliset

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto voi vuotaa mitä erilaisimmista syistä. Kattovuodon takana voi olla jokin kattoa asennettaessa tehty virhe, vanhan paikkauskohdan haurastuminen tai vaikka liian rajuin ottein tehdyt kattohuollot, mitkä ovat johtaneet vesikaton vaurioitumiseen. Tilaamalla katon asennuksen, korjaamisen ja huoltamisen Miehikkälässä aina meiltä vältyt parhaiten tällaisilta ongelmilta.

Vaikka katto olisi kuinka hyvin huollettu, voi se alkaa vuotaa olosuhteiden ollessa epäsuosiolliset. Myrsky on melko tavallinen syy kattovuodoille. Uudenkarheakin katto voi alkaa vuotaa, jos myrsky repii vuotia tai kattopeltejä, tai paiskoo katolle tiiliä rikkovia oksia. Kova tuuli voi myös irrottaa kattotarvikkeita, jolloin katteeseen syntyy vuotavia reikiä.

Talvi on saanut monet katot vuotamaan, ja saanee vastakin. Kattolumen paino voi johtaa läpivientivuotoon, ja jiirille kasaantuneet lumet voivat rikkoa kattotiiliä katon sisätaitteesta. Myös lumen putoaminen katolta voi rikkoa kattoa. Muun muassa räystäskourut ja aurinkopaneelit voivat irrota katolta putoavan lumen mukaan, joten talveen kannattaa varautua lumiesteillä (sekä pitämällä yhteystietomme tallessa mahdollisen lumenpudotuksen varalta).

Miten havaita kattovuoto savupiipun kohdalta Miehikkälässä?

Jos tiilikatolla, peltikatolla tai bitumikatolla ei koskaan käydä, eivät kattovuodotkaan tule ajoissa havaituiksi. Jos omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai esimerkiksi paritalon katon kuntoa ei seurata, voivat oleelliset kattohuollotkin jäädä tekemättä. Kattohuoltojen jääminen väliin voi altistaa katon vesivuodoille, sillä esimerkiksi sammalet voivat syödä kattoa ja availla sen saumoja. Sammaleita voidaan ehkäistä puhdistamalla katto usein ja käsittelemällä se tarvittaessa sammaleenpoistoaineella. Näin ehkäistään myös kattovuotoja Miehikkälässä.

Savupiipun kohdalta alkava kattovuoto johtuu usein läpiviennin tiivisteiden kulumisesta. Säännöllisten kattotarkastusten avulla niin tiivisteiden uusimistarpeet kuin tarpeet sammaleentuhokäsittelyillekin tulevat huomattua ajoissa. Katto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, eli joka kevät ja syksy. Tilaa meiltä katon kevät- ja syyshuollot, niin saat katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksen yhteydessä varmistamme niin piipun juuren kuin katon saumojenkin tiiviyden, unohtamatta katon mahdollisten huoltotarpeiden kartoittamista.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.