KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Miehikkälän kaikille vesikouruille

Ei kannata kävellä onnensa ohi, sanotaan. Vuotavan räystäänkään ohi ei kannata kävellä, sillä roskaisten rännien puhdistuksen väliin jättäminen voi tietää epäonnea. Kyse ei ole taikauskosta, vaan todistettavissa olevasta faktasta. Jos sadevesijärjestelmiä ei puhdisteta, menevät ne tukkoon kaikkien niihin kertyneiden roskien takia. Jos tukkeutuneita rännejä, vesikouruja ja alastuloputkia ei vieläkään avata, voivat rännien yli vuotavat vedet kastella talon rakenteet. Ensin kastuu maaperä, ja siitä kosteus voi hiipiä kohti perustuksia ja muita rakenteita.

Omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai muun kiinteistön vesikourujen puhdistaminen Miehikkälässä on syytä tehdä kahdesti vuodessa. Räystäskourujen puhdistaminen kannattaa tehdä myös siksi, että roskaiset rännit voivat ruostua ja jäätyä. Ruoste- ja jäätymisvauriot voivat lyhentää sadevesijärjestelmän käyttöaikaa.

Me hoidamme korkeankin talon vesikourujen puhdistuksen Miehikkälässä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Luumäellä ja Virolahdella. Yksityisasiakas voi hakea tästäkin kattotyöstä kotitalousvähennystä, ja tarjolla on kaikille kattotöillemme sopiva rahoitus.

Teemmekö rännien puhdistuksia ilman muita kattotöitä Miehikkälässä?

Mikään kattotyö ei ole meille liian pieni. Tulemme tekemään Miehikkälään myös pelkän rännien puhdistuksen, yhden rikkinäisen kattotiilen vaihtamisesta puhumattakaan.

Mikään kattotyö ei ole liian pieni siinäkään mielessä, ettemmekö tarjoaisi kattotarkastusta kaupan päälle. Tarkastamme tiilikaton, peltikaton ja huopakaton myös vesikourujen puhdistuksen yhteydessä. Kattotarkastus käsittää paitsi sadevesijärjestelmän kunnon tarkastamisen, myös vesikatteen ja kaikkien sen yksityiskohtien kuntotarkastuksen. Tutkimme, ovatko muut kattovarusteet kunnolla kiinni katossa, ja ovatko kaikki katon läpiviennit tiiviitä.

Jos mahdollista, käymme myös katon alla varmistumassa kattorakenteiden kuivuudesta ja aluskatteen ehjyydestä.

Halutessasi voit teettää samalla vesikaton puhdistuksen. Vesikaton ja rännien puhdistus katon tarkastukseen yhdistettynä on kokonaisvaltainen huoltopaketti, mitä kannattaa tarjota katolle kaksi kertaa joka vuosi.

Miten tukossa olevien vesikourujen ja alastuloputkien avaus Miehikkälässä tapahtuu käytännössä?

Tukossa olevien vesikourujen (eli rännien) ja alastuloputkien (eli syöksyputkien) avaus tapahtuu käytännössä siten, että kiipeämme katolle ja alamme poistaa roskia käsin. Jos kyseessä on korkean rakennuksen (esimerkiksi kerrostalon) vesikourujen puhdistustyö, saatamme tuoda paikalle nosturiauton. Turvavaljaita ja -köysiä emme unohda, sillä meille on tärkeää pitää huolta turvallisuudesta – niin omasta kuin muidenkin turvallisuudesta.

Kun lehdet, lehtikuusen neulaset ja muut roskat on kerätty roskapusseihin, voimme huuhdella sadevesijärjestelmän vedellä Miehikkälässä. Puhdas ränni on helppo kuntotarkastaa esimerkiksi auenneiden saumojen varalta.

Siinä tapauksessa, että meidät on tilattu avaamaan jäätynyttä sadevesijärjestelmää, tuomme paikalle höyrytyslaitteemme. Kuuma vesihöyry sulattaa jään niin vesikouruista kuin alastuloputkista, ja sitä voidaan käyttää myös tasakaton kattokaivojen sulattamiseen jäästä. Jäätä torjutaan parhaiten, kun kiinteistön vesikourut puhdistetaan ja tarkastetaan loppuvuodesta. Markkinoilla on myös sähköllä toimivia sulanapitokaapeleita – voimme tulla asentamaan tällaiset myös sinun rakennuksesi sadevesijärjestelmään.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.