KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Mikkeli

Huopakattoremontti Mikkeli, mistä kannattaa tilata? Jos etsit palvelukseesi luotettavaa ja asiansa osaavaa tiimiä, olet ihan oikeassa osoitteessa. Meiltä saat huopakattoremontit Mikkelissä vuorenvarmalla osaamisella kaikille tonttisi asuin- ja piharakennuksille!

Tiimillämme on huopa- ja bitumikattojen (tiivissaumakattojen, palahuopakattojen ja kolmiorimakattojen) remontoinnista pitkällinen kokemus jo ennestään, joten askelmerkkimme ovat pläkki selvät. Vaihdamme ryytyneet kattohuovat ja päivitämme aikansa palvelleet kattotuotteet niin, että heilahtaa.

Samalla kunnostamme yläpohjaa tarvittavilta osin. Jos katon välistä paljastuu esimerkiksi kosteusvaurioita, vaihdamme kastuneet eristeet ja uusimme lahot puuosat käden käänteessä.

Pyydä meiltä ihmeessä ainakin tarjous talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontista. Voit tehdä sen näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina!

Mikkelin ohella palvelemme sinua ja kattoasi osaavin ottein myös Mikkelin lähipaikkakunnilla. Käytännössä koko Etelä-Savo kuuluu toimialueeseemme eli olemme valmiit rientämään avuksesi esimerkiksi näihin pitäjiin: Hirvensalmi, Pertunmaa, Mäntyharju, Kangasniemi ja Puumala. Tarvittaessa hurautamme hetkessä vaikka saareen keskelle Saimaan laineita.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Mikkelissä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Mikkelin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Mikkeli, mitähän se mahtaa maksaa?

Palahuopakattoremontti Mikkeli, urakan hintatiedot kiinnostavat monia. Kun omakotitalon, kesämökin, autotallin, varaston tai pihasaunan huopa- tai palahuopakattoremontti alkaa häämöttää horisontissa, urakan kustannukset rupeavat pyörimään mielessä pakostikin.

Mitä siis maksaa huopa- tai palahuopakattoremontti Mikkelissä? Minkä suuruinen mahtaa olla uuden huopakaton hintalappu?

Tämä riippuu oikeastaan täysin siitä, millaisia toimenpiteitä katon uusiminen tai remontointi vaatii. Jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Mikkelissä on yksilöllinen projekti, joten kattoremonttien hinnatkin vaihtelevat kohteesta toiseen. Eroja on niin kokonais- kuin neliöhinnoissa.

Siksi kannattaakin laittaa meille suoraan viestiä tai pirauttaa, kun katon uusimiskustannukset alkavat askarruttaa. Kunhan olemme hieman tutustuneet kohteeseesi ja arvioineet kattosi kunnostustarpeet, voimme tehdä urakasta luotettavan kustannusarvion – ja tietenkin huippuhyvän tarjouksen!

Muistathan, että työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennyksen määrä riippuu kattoremontin hinnasta sekä vähennyksen omavastuuosuudesta ja vuotuisesta limiitistä, mutta kyseinen verovähennys saattaa keventää kattoremontista aiheutuvia kuluja varsin muhkeillakin summilla.

Huopakaton uusiminen Mikkeli, kannattaa toteuttaa ennenkuin vesi valtaa yläpohjan

Huopakaton uusiminen Mikkeli, laita tilaukseen ennen kuin kattosi sanoo itsensä lopullisesti irti. Näin voit säästää tuntitolkulla aikaa ja tukkukupalla tuohta!

Mitä paremmassa kunnossa kattosi on, sen helpommin huopakaton uusiminen Mikkelissä sijaitsevassa kohteessasi tulee onnistumaan. Näin ollen urakan hintalappukin muodostuu luonnollisesti edullisemmaksi.

Tässä muutamia merkkejä, joista tiedät kattosi kaipaavan todennäköisesti jo uusimista:

 • Katto sammaloituu pahoin, eikä tilanne tunnu ratkeavan edes kasvustontuhokäsittelyn ja kattohuopien uudelleenpinnoituksen myötä.
 • Katto vuotaa ”seulana” – siitä huolimatta, että kattoa on jo tiivistelty ja paikkailtu muutamaan otteeseen.
 • Kattohuovat halkeilevat. Yksi-kaksi halkeamaa on vielä järkevää tilkitä massaamalla, mutta isompi määrä halkeamia kertoo katemateriaalin olevan valitettavasti jo tiensä päässä.
 • Katon asennuksesta on jo aikaa. Tavallisesti huopakaton uusiminen Mikkelissä kannattaisi suorittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun katon ikä ylittää neljäkymmentä vuotta.

Jos yksi tai useampi edellä listatuista oireista kuulostaa harmillisen tutulta, ota yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme ainakin kurkkaamaan kattoasi kipin kapin. Käynnin jälkeen voimme antaa tarvittaessa loistotarjouksen huopakaton uusimisesta Mikkelissä sijaitsevassa kohteessasi!

Palahuopakaton uusiminen Mikkeli, näin se etenee – vain muutama reipas askel, ja urakka on onnellisesti päätöksessään!

Palahuopakaton uusiminen Mikkeli, toteutetaan meillä yksilöllisesti katon tarpeet ja asiakkaan toiveet huomioiden. Näin varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Pääpiirteittäin huopa- tai palahuopakaton uusiminen Mikkelissä etenee kuitenkin aina suunnilleen samoja ratoja.

 1. Asiantuntijamme tutustuvat remonttikohteeseen ja kartoittavat vanhan katon kunnon sekä kuuntelevat asiakkaan oman vision uutta kattoa koskien.
 2. Pohjatyöt. Hankimme tarvittavat materiaalit, pystytämme rakennustelineet, suojaamme remonttikohteen ympäristöä tarvittavilta osin…
 3. Puramme pois vanhan vesikaton ja kattotuotteet.
 4. (Yläpohjan kunnostus sekä mahdolliset muutostoimenpiteet, kuten lisäeristys.)
 5. Asennamme uudet kattohuovat tai kattolaatat.
 6. Asennamme uudet kattotuotteet ja läpiviennit, kuten kattoturvatuotteet, rännit, kattoluukut ja pieneläinesteet.
 7. Loppusiivous ja lopputarkastus.

Valmista! Siis vain muutama reipas askel, ja huopa- tai palahuopakaton uusiminen Mikkelissä sijaitsevassa kohteessasi onkin jo onnellisesti päätöksessään. Todennäköisesti urakka on pulkassa ennen kuin ehdit edes huomata.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa meihin yhteyttä, jotta saadaan hommat ylipäätään alulle. Toimi ripeästi, niin et jää jonon hännille!

Onko vanha huopakatto purettava pois uuden tieltä, vai voitaisiinko uusi huopakatto asentaa vanhan päälle?

Huopakaton uusiminen Mikkelissä voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Joskus riittää pelkkä vesikaton ja kattotuotteiden uusiminen, kun taas toisinaan katto on parempi saneerata yläpohjaa myöten.

Mutta onko vanha huopakatto purettava aina pois uuden tieltä? Vai voitaisiinko uusi huopakatto asentaa suoraan vanhan päälle?

Teoriassa huopakaton uusiminen vanhaa kattoa purkamatta ei ole välttämättä ihan mahdoton ajatus. Huopa on katemateriaalina verrattain kevyttä, joten periaatteessa uuden huopakaton asennus vanhan päälle ei ole täysin poissuljettu optio.

Käytännössä suosittelemme kuitenkin melkeinpä aina, että vanha katto purettaisiin pois uuden tieltä. Vain tällä tavoin voimme varmistaa alempien kattorakenteiden terveyden, mikä puolestaan on tärkeää uuden katon kestävyyttä ja turvallisuutta ajatellen. Kun katto on läpeensä terve, suoriutuu se virastaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Huom. älä tee taktisia virheliikkeitä edes taloudellisilla perusteilla. Jos katto kaipaa remonttia ja säästöpossusi kumisee tyhjyyttään, tutustu kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Rahoituksen avulla voit pilkkoa kattoremontin kustannukset pienempiin eriin ja tarjota katollesi näin kaikki sen kaipaamat palvelut vähän ahtaammassakin rahatilanteessa.