KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Mikkeli – Vuotavan räystään ohi kävely voi tuoda huonoa onnea

Se, että vuotavan räystään ohi käveleminen voi tuoda huonoa onnea, ei ole mitään taikauskoa. Jos rännejä ei puhdisteta vaan niiden annetaan mennä tukkoon, vuotavat rännit yli äyräiden joka sateella. Räystäskourujen yli vuotava vesi päätyy maaperään, mistä se voi huonolla tuurilla nousta rakennuksen rakenteisiin asti. Vuotavat räystäät voivat siis johtaa kosteusvaurioihin.

Rakennuksen kosteudenhallinta on paremmalla tolalla, kun omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai muun kiinteistön vesikourut puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Omin päin ei tarvitse tehdä sen paremmin matalan kuin korkeankaan rakennuksen vesikourujen puhdistusta, sillä me hoidamme kilpailukykyisin hinnoin kaikkien erilaisten sadevesijärjestelmien puhdistukset niin Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Puumalassa kuin Savitaipaleellakin.

Vesikourut on hyvä puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Jos tiedät, ettei talosi rännejä ole aikapäiviin putsattu, tilaa tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avaus saman tien. Yksityisasiakkaiden kattotyöt Mikkelissä oikeuttavat kotitalousvähennykseen, ja rahoituskin on saatavilla verkkopalvelumme kautta. Rahoitus mahdollistaa vaikka kourusaneerauksen, jos se osoittautuu parhaaksi tavaksi laittaa sadevesijärjestelmä kuntoon.

Teemmekö pelkkiä rännien puhdistuksia Mikkelissä?

Mikään kattohuolto ei ole meidän kattopalvelullemme liian pieni, joten tulemme Mikkeliin tekemään myös pelkkiä rännien puhdistuksia. Tulemme tekemään myös yhden rikkinäisen tiilen vaihdon tai vaikka yhden ainoan kattoreiän korjauksen.

Yksikään kattotyö ei ole meille liian pieni siinäkään mielessä, ettemmekö antaisi kaupan päälle kattotarkastusta. Kattotarkastuksen aikana tarkastamme sen, ettei tiilikatto, peltikatto tai huopakatto vuoda mistään kohtaa. Samalla kartoitamme katon huoltotarpeet voidaksemme antaa niistä (tarvittaessa) hyvän tarjouksen.

Suosittelemme kuitenkin, että talon omistajat ja taloyhtiöt tilaisivat meiltä katon kevät- ja syyshuoltopaketin pelkän rännien puhdistuksen sijaan. Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös vesikaton puhdistus sammaleita tai ruostetta aiheuttavista roskista. Katto kuuluu puhdistaa yhtä usein kuin rännit, eli kaksi kertaa vuodessa – ja nimenomaan ennen räystäskourujen puhdistamista, koska katolta poistettavista roskista iso osa päätyisi sadevesikouruihin.

Muita syitä tukossa olevien vesikourujen ja alastuloputkien avaamiselle Mikkelissä

Tukossa olevat vesikourut ja alastuloputket pitää avata myös muista syistä kuin rakennuksen kosteudenhallinnan pitämiseksi oikealla tolalla. Roskat kannattaa poistaa vesikouruista kaksi kertaa vuodessa, koska mitä pidempään vesikouruissa on roskia, sitä pidempään siellä on myös jatkuvaa kosteutta. Jatkuva kosteus saa omakotitalon, kerrostalon ja esimerkiksi mökin sadevesijärjestelmän ruostumaan ja vaurioitumaan.

Talven tullen roskat ja seisova vesi johtavat kiinteistön sadevesijärjestelmän jäätymiseen. Jotta jää ei rikkoisi sadevesijärjestelmää tai aiheuttaisi turvallisuusuhkia talon ympärillä liikkuville ihmisille, tulee taloyhtiön tai talon omistajan tilata rännien sulatus kuumalla vesihöyryllä Mikkeliin.

Markkinoilla on myös sulanapitokaapeleita, mutta varmimmin sadevesikourut pysyvät sulina koko talven ajan, kun ne tarkastetaan ja puhdistetaan käsityönä joka syksy.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.