KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Mikkeli – Ykkösluokkaisia kattourakoita kaikkialla Etelä-Savossa

On olemassa eräs varsin helppo tapa varmistaa se, että omakotitalon, paritalon, kesämökin ja autotallin kattoremontit ja muut kattotyöt onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla. Kun tilaat katon korjauksen, peltisepäntyöt (kuten piipun pellittämisen tai vaikka piipunhatun asentamisen), kattomaalauksen, kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen sun muut kattotyöt Mikkeliin meiltä, on lopputulos aina paras mahdollinen. Ammattilaisemme ovat parasta A-luokkaa, ja katolle asennettavat materiaalit sekä kattotuotteet ovat ykköslaatua.

Onkin tärkeää, että katon asennuksessa käytettävät materiaalit ovat tasokkaita. Hyvä laatu varmistaa sen, että huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto kestää mahdollisimman pitkään – toki katetta pitää myös huoltaa, jotta vuosikymmenien mittainen elinkaari olisi mahdollinen. Tottunein ottein tekemiämme kattohuoltoja ovat muun muassa katon harjaukset, kattomaalaukset, kattopesut ja lumen pudotukset.

Myös katolle asennettavien kattoturvatuotteiden (kuten lumiesteiden, kattotikkaiden ja kattosiltojen) on oltava kunnollisia. Kattoturvatuotteiden ja muiden kattovarusteiden on oltava ruosteenkestäviä ja turvallisia. Asennamme katollesi niin pieneläinesteet, ilmanvaihtoputket kuin aurinkopaneelitkin. Ota yhteyttä kaikenlaisten läpivientien asennuksen, huollon ja uusimisen tiimoilta – myös Mikkelin ympärillä, kuten Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Puumalassa ja Savitaipaleella.

Harjaantuneet ammattilaisemme ovat suureksi avuksi myös kaikenlaisissa kattokorjauksissa – pyydä kilpailukykyinen tarjous nopeasti etenevästä kattovuodon korjauksesta, saumojen tiivistyksestä tai vaikka painuneen katon oikaisusta. Kaikki kattourakat onnistuvat meiltä kerrassaan kohtuullisin kustannuksin, ja tarjolla on myös kaikille kattotöille sopiva rahoitus. Omakotitalon tai vapaa-ajan rakennuksen kattoa koskevista kattourakoista on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Kattotöitä Mikkelissä tekevät ammattilaisemme eivät pidä taukoa talvellakaan

Kattokorjauksia, kattohuoltoja ja esimerkiksi kattoremontteja Mikkelissä tekevät ammattilaisemme eivät pidä taukoa edes talvella. Talvella tekemiämme omakotitalojen, paritalojen ja mökkien kattotöitä ovat ainakin lumenpudotukset. Myös jään poisto katolta on meille tuttua puuhaa. Talvella onnistuvat myös kattojen korjaukset, ja hyvä niin – vuotava tai vaurioitunut katto on saatava kuntoon mahdollisimman nopeasti. Mitä pidempään katto vuotaa, sitä todennäköisemmin sen alle ehtii syntyä kosteusvaurioita.

Talvi ei estä edes kattoremontin tekemistä, kunhan kattolumet ensin pudotetaan pois tieltä. Vielä aika harva teettää katon vaihdon talvella, vaikka katon uusiminen on talvella usein jopa helpompaa kuin kesällä. Ota yhteyttä, niin jutellaan yhdessä mahdollisuuksista uusia kattosi talvikuukausien aikana!

Kattomaalausta ei kuitenkaan kannata tehdä talvella. Sammaleetkin on parempi poistaa vasta kattolumen kadottua. Kattomaalaukselle otollisinta aikaa on useimmiten alkukesä – sammaleentuhokäsittelyn ajankohdan kanssa ei ole aivan yhtä tarkkaa. Toimimme toki myös keväisin ja syksyisin. Näinä välikausina tehtäviä kattotöitä ovat muun muassa räystäskourujen puhdistukset.

Bitumikatto jalostunut kestämään pohjoisia olosuhteitamme

Huopakattoja eli bitumikattoja on valmistettu Suomessa jo pitkään. Teollisesti valmistettujen huopakattojen historia on yli sadan vuoden pituinen. Huopakattojen ensimmäinen muoto oli katto, mikä koostui tervaan dipatuista paperiarkeista. Arkit pinnoitettiin tervan ja hiekan sekoituksella, mutta ratkaisu ei ollut kovin kehuttava. Raakahuopaa alettiin käyttää 1900-luvun alkupuolella, mutta se korvattiin jo vuosisadan puolivälissä lasikuituhuovalla. Lasikuituhuopa imi raakahuopaa vähemmän kosteutta.

Nykyään bitumikatoissa käytetään kumibitumia, mikä astui mukaan kuvaan jo 1970-luvulla. Moderneissa bitumikatoissa on tasokas suojapinnoite, mikä saa tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja palahuopakatot kestämään pohjoisia olosuhteitamme erityisen hyvin. Tämän päivän bitumikatot ovatkin erittäin kestäviä, elastisia ja helppohoitoisia.

Mikäli sinun omakotitaloosi tai mökkiisi tarvittaisiin uusi bitumikatto, ole yhteydessä huopakattoammattilaisiimme. Huopakattoremonttien ohella voit luottaa meihin myös kaikissa huopakattohuolloissa, huopakaton korjauksissa ja huopakaton varustelemisessa. Oikein toteutetut huopakattohuollot voivat saada tasakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi aumakaton kestävään jopa 40 vuoden ajan Mikkelissä tai sen naapurustossa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.