KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Mikkeli – Perusteelliset kattohuollot saavat katon kestämään

Perusteelliset kattohuollot saavat tiilikaton, huopakaton ja peltikaton kestämään mahdollisimman pitkään. Ei ole samantekevää, miten harjakattoa, tasakattoa tai esimerkiksi aumakattoa huolletaan – jopa sillä on väliä, miten katon puolivuosittainen puhdistus hoidetaan. Tiilikaton voi puhdistaa harjaamalla, mutta sirotepinnoite asettaa omat vaatimuksensa bitumikattojen puhdistamiselle. Siksi ilmapuhallin on paras tapa poistaa roskat bitumikatolta ja bitumipaanukatolta.

Roskien poisto katolta on kattohuolto, millä voidaan ehkäistä isompia kattohuoltoja ja kattokorjauksia. Roskainen katto on nimittäin altis sammaloitumaan – tai ruostumaan, jos puhummekin peltikatoista. Sammalet ja ruoste ovat olleet monen katon surma, ja näin tulee vastakin olemaan. Mikäli katolla on joko sammaleita tai ruostetta, on aika tehdä vieläkin perusteellisempi omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuolto. Sammaleista pääsee eroon sammaleentuhokäsittelyllä, ja ruostevauriot edellyttävät ruosteenpoistoa Mikkelissä.

Toteutamme asiantuntevasti kaikenlaiset kattohuollot niin Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Puumalassa kuin Savitaipaleellakin. Hintamme ovat aina yhtä edulliset, ja yksityisasiakkaalla on mahdollisuus saada niistä kotitalousvähennystä. Yhteistyökumppanimme on järjestänyt valmiiksi rahoituksen kattotöillemme, ja tuota luottoa pääsee hakemaan meidän verkkopalvelumme kautta.

Katon puhdistus – puolivuosittaisen kattohuollon ABC Mikkelissä

A eli aikataulu. Koska katto ei kuivu kunnolla ollessaan roskien peitossa, on tiilikatto, peltikatto, huopakatto ja palahuopakatto paras puhdistaa joka kevät ja syksy Mikkelissä.

B eli bitumikatto. Tiilikatto kestää harjaamista, bitumikatto ei. Koska puhdistamme katot mahdollisimman kattoystävällisin keinoin, käytämme huopakattojen puhdistamisessa ilmapuhallinta.

C eli customer service. Meille asiakastyytyväisyys on erittäin tärkeää. Asiakastyytyväisyyttä ei saavuteta millään vippaskonstilla, vaan tarjoamalla erittäin hyvää asiakaspalvelua sekä toteuttamalla kaikki kattourakat erinomaisella hinta-laatusuhteella. Lisäksi tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle – joka kerta.

Miten katto toivoisi sammaleiden poiston tulevan tehdyksi Mikkelissä?

Mikäli talon katolla kasvaa sammaleita, toivoisi se sammaleentuhokäsittelyn tulevan tehtyä mahdollisimman pian. Kattoa kuluttavia sammaleita ei kuitenkaan kannata poistaa mekaanisesti, voihan katto vaurioitua. Kemiallinen sammaleentuhokäsittely on kattoystävällinen ja tehokas tapa saada kasvustot poistettua Mikkelissä.

Taloyhtiötkin saavat meiltä kattohuoltoja läpi vuoden Mikkelissä

Palvelemme myös taloyhtiöitä kaikkina vuodenaikoina Mikkelissä. Keväisin teemme sadevesikourujen puhdistuksen, kesällä vaikka sammaleentuhokäsittelyn. Syksyllä on katon puhdistuksen aika. Talvella teemme niin lumenpudotuksia, jääpuikkojen pudotuksia kuin myös rännien sulatuksia vesihöyryllä. Jäänpudotukset ja muut talviset kattohuollot tehdään vain tarvittaessa, mutta katon puolivuosittaisista puhdistuksista kannattaa taloyhtiöidenkin pitää kiinni.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.