KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Nurmijärvi

Huopakattoremontti Nurmijärvi – järkevä tilaa huopakattoremonttinsa kattoremonttipalvelumme kautta! Huopakattoremontti on nimittäin poikkeuksetta varsin vaativa savotta. Turhia riskejä ei kannata ottaa, vaan laittaa asialle vain kaltaisemme kattoalan kokenut konkari.

Kattoremonttipalvelumme huopakate-eksperteillä on huopakattoremonteista graniitinluja kokemuspohja, ja asiakastyytyväisyytemme on jo ennestään huipputasoa. Näin ollen suoriudumme huopakaton remontoinnista tai uusimisesta varmasti korkein arvosanoin Sinunkin kohteessasi!

Voit luottaa huopakattoremontin Nurmijärvellä sijaitsevassa kohteessasi meidän käsiimme, olipa kyseessä sitten tiivissaumainen bitumikermikatto, palahuopa- eli bitumilaattakatto tai kolmiorimakate. Tiimimme tuntee jokaisen edellä mainituista huopakattotyypeistä läpikotaisin – kaikkine hyvine puolineen ja tyyppivikoineen.

Käänny puoleemme luottavaisin mielin, vaikka kattosi olisi syystä tai toisesta rapakunnossa. Suoriudumme esimerkiksi myrskyvauriokorjauksista, lumivauriokorjauksista ja kosteusvauriokorjauksista selkein askelmerkein.

Väitämme, että tällaisia lupauksia ei moni muu Nurmijärvi-Espoo-Vantaa-Tuusula-Hyvinkää-Vihti-alueella toimiva urakoitsija pysty tekemään, ja seisomaan sanojensa takana vankasti kuin kuusipuu. Vaikka vertailualueeksi otettaisiin koko Uusimaa, luultavasti et löydä palvelukseesi yhtä taitavaa tiimiä.

Tee siis fiksu päätös, ja tilaa huopakattoremontti Nurmijärvellä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta. Et taatusti tule pettymään!

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Nurmijärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Nurmijärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Nurmijärvi – pakettimme kattaa kaiken tarvittavan!

Palahuopakattoremontti Nurmijärvi, kauttamme tämä hikinen savotta hoituu pois päiväjärjestyksestäsi suorastaan naurettavan helposti! Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Nurmijärvellä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, kyseessä on nimittäin kaikenkattava ”avaimet käteen”-paketti.

Pakettimme sisältää:

  • Työt suunnittelusta vanhan katon purkuun, uusien kattohuopien ja -tuotteiden asennukseen ja loppusiivoukseen. Huomaa, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua!
  • Materiaalit kattohuovista kattotuotteisiin, eristevilloihin ja puutavaraan.
  • Kaluston rakennustelineistä ja jätelavoista alkaen.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakattoremontin Nurmijärvellä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelustamme, et toisin sanoen joudu tekemään tai hankkimaan itse kerta kaikkiaan mitään. Pidämme langat käsissämme jopa logistiikka-asioiden suhteen – sijaitsipa kohteesi sitten taajamassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, haja-asutusalueilla kuoppaisen hiekkatien varrella tai vaikkapa saaressa venematkan takana.

Kaiken muun hyvän lisäksi pakettiimme kuuluu tietenkin myös kunnollinen takuu. Takuusta tiedät, että voit luottaa kättemme jäljen kestävän moitteetta niin aikaa kuin katseitakin. Meiltä uusi huopa- tai palahuopakattosi saa hyvät eväät jopa liki puolen vuosisadan mittaiselle elämälle!

Huopakaton uusiminen Nurmijärvi – suunnittelemme jokaisen projektin yksilöllisesti

Huopakaton uusiminen Nurmijärvi, kattavuudestaan huolimatta ”avaimet käteen”-pakettimme ei takuulla sisällä mitään turhaa. Meillä jokainen huopakattoremontti suunnitellaan nimittäin täysin yksilöllisesti.

Huomioimme urakan suunnitteluprosessissa tarkoin esimerkiksi kattosi tarpeet. Jos kattosi ei kaipaa muuta kuin uusia huopia ja kattotuotteita, emme ehdoin tahdoin lähde uusimaan kattoa eristevilloja myöten.

Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Nurmijärvellä voidaan toteuttaa jopa niin, ettei vanhaa kattoa pureta ensinkään. Toisin sanoen uusi katto asennetaan vanhan päälle.

Toisaalta emme kuitenkaan jätä kattosi väliin mitään huonokuntoista. Mikäli yläpohjassa on esimerkiksi kosteutta, pikku eläinten tekemiä tuhoja tai vaikkapa notkahtaneita kattorakenteita, tietenkin korjaamme nämä ongelmat ilman muuta.

Vanhan katon kunto ei silti ole ainoa asia, jonka perusteella ”avaimet käteen”-paketin sisältö laaditaan. Luonnollisestikin otamme lukuun myös omat toiveesi.

Mutta… joko startattaisiin urakan suunnittelu? Ota yhteyttä, niin saadaan huopakaton uusiminen Nurmijärvellä sijaitsevassa kohteessasi alulle ennen kuin vanha kattorähjä antaa lopullisesti periksi!

Palahuopakaton uusiminen Nurmijärvi – kuinka urakka etenee?

Huopakaton uusiminen Nurmijärvi, kuinka urakka etenee suunnitteluvaiheen jälkeen? Kuten sanottu, jokainen huopakattoremontti räätälöidään meillä täysin yksilöllisesti. Siksi emme vielä osaakaan aivan täsmällisesti sanoa, miten huopa- tai palahuopakaton uusiminen Nurmijärvellä sijaitsevassa kohteessasi tulee tapahtumaan.

Karkealla tasolla urakointi kulkee kuitenkin aina suunnilleen samoja ratoja. Näin huopa- tai palahuopakaton uusiminen Nurmijärvellä pääpiirteittäin etenee:

  1. Remonttikohteen valmistelu.
  2. Vanhan katon ja kattotuotteiden purkutyöt tarvittavassa laajuudessaan.
  3. Korjaus- ja muutostyöt tarpeen ja sopimuksen mukaan.
  4. Uuden katon ja varusteiden asennus.
  5. Loppusiivous (ja lopputarkastus).

Huomaa, että rakennusta voidaan käyttää lähestulkoon normaaliin tapaan remontin aikana. Tilatessasi huopakattoremontin kattoremonttipalvelumme kautta, et siis joudu lähtemään evakkoon urakan ajaksi! Jopa eristeiden vaihto voidaan toteuttaa tarvittaessa osissa niin, että rakennus pysyy asumiskelpoisena urakoinnin ajan.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, ja kutsua asiantuntijamme tutustumaan kohteeseesi ja arvioimaan kattosi tarpeet. Mitä ripeämmin tartut tuumasta toimeen, sen helpommin ja edullisempaan hintaan huopakattoremontti Nurmijärvellä sijaitsevassa kohteessasi onnistuu!

”Mistä tiedän, että Nurmijärvellä sijaitsevan taloni, mökkini tai piharakennuksen huopakattoremontti olisi jo ajankohtainen?”

Huopakaton remontointi Nurmijärvellä kannattaa aina toteuttaa mieluummin hieman etupainotteisesti kuin antaa kattoparan ajautua rapakuntoon. Näin voit säästää sievoisia summia. Mutta mistä tietää, että huopakattoremontti olisi jo aika ottaa agendalle?

Jokainen huopakatto tulee Nurmijärvellä tiensä päähän yksilölliseen tahtiin esimeriksi katolle tehdyistä huolloista ja korjaustöistä ja tontin olosuhteista riippuen. Jos katto kuitenkin kaipaa koko ajan huomiota erinäisten kunnossapitotöiden merkeissä, kannattaa huopakattoremontti ottaa jo harkintaan.

Muun muassa huopakaton kiihkeä sammaloituminen ja halkeilu kertoo siitä, että katemateriaali on tulossa tiensä päähän. Samoin alati ilmaantuvat uudet vuodot kielivät kattoremontin häämöttävän horisontissa.

Vaikka remonttipäätös tulisikin aina ensisijaisesti perustaa katon huonoon kuntoon, joissain tapauksissa myös katon korkea ikä antaa viitteitä kattoremontin ajankohtaisuudesta. Esimerkiksi 40-vuotias huopa- tai palahuopakatto on auttamatta elämänsä ehtoopuolella.

Kuulostaako tutulta? Ota yhteyttä, ja laita huopakattoremontti tilaukseen vaikkapa jo näiltä näppäimiltä! Laskun voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, jos urakan hinta hirvittää hintatasomme kilpailukykyisyydestä huolimatta.