KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Nurmijärvi – Huolellisuus on meille itsestäänselvyys

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Nurmijärvellä kannattaa teettää ammattilaisilla, joilla on sekä kokemusta että huolellisuutta. Ota siis yhteyttä meidän kattopalveluumme Nurmijärvellä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Vihdissä. Meiltä hoituu niin tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus kuin vaikkapa koko liuta talvisia kattohuoltoja aina lumenpudotuksesta rännien sulattamiseen vesihöyryllä.

Mikään kattohuolto Nurmijärvellä tai sen naapurikunnissa ei ole niin pieni, ettemmekö tarjoaisi katon tarkastusta kaupan päälle. Kattotarkastus kertoo totuuden harjakaton, tasakaton tai esimerkiksi aumakaton kunnosta – jos vaikka jonkin läpivienti vuotaa tai jokin sauma on auennut, saat ajoissa tiedon katon korjaustarpeista.

Jäänpudotukset kuten jääpuikkojen pudotukset, sammaleentuhokäsittelyt ja muut kattotyöt voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Kesämökin ja omakotitalon kattohuoltojen teettäjä voi päästä nauttimaan kotitalousvähennyksestä – tarkasta Verohallinnon sivuilta, onko sinullakin mahdollisuus saada kotitalousvähennystä.

Katon puhdistus Nurmijärvellä voi olla kattovuotoja ehkäisevä kattohuolto

Katon puhdistus Nurmijärvellä kannattaa tehdä katemateriaalin mukaisilla menetelmillä, jotta katon kunto ei huononisi. Roskien poistolla katolta pyritään pitämään katto hyvässä kunnossa, ei esimerkiksi naarmuttamaan ja vaurioittamaan sitä. Tiilikaton voi harjata, ja tiilikaton harjaus säännöllisin väliajoin tehtynä onkin mitä parhain keino estää kattoa sammaloitumasta. Huopakaton voi puhdistaa ilmapuhaltimilla, ja tämäkin kattohuolto on hyvä tehdä kahdesti joka vuosi. Roskien poisto huopakatolta on hyvä keino ennaltaehkäistä liian aikainen kuluminen ja sammaleiden kasvu. Myös peltikatot tulee pitää puhtaina, sillä roskat ja kosteus lisäävät ruostevaurioita. Ruoste ja sammalet voivat saada aikaan kattovuodon, sillä molemmat ilmiöt tekevät kaikkensa haurastuttaakseen katon rakenteita.

Sammaleiden poisto Nurmijärvellä ilman huolen häivää

Sammaleiden poisto katolta on asia, mitä ei kannata tehdä harjaamalla. Harjaamisella hoituu kyllä roskien poisto katolta, mutta sammalten juuret jäävät paikoilleen, ja katto on pian taas vihertävä. Sammaleita ei kannata poistaa painepesurillakaan, sillä se voi rikkoa kattoa peruuttamattomasti. Ota yhteyttä ja tilaa kemiallinen sammaleentuhokäsittely Nurmijärvelle – sen voi tehdä ilman huolen häivää, sillä kaikki sammaleet juurineen lähtevät kerralla, eikä edes palahuopakatto ole vaarassa vaurioitua.

Rännien sulatus vesihöyryllä, rännien puhdistus ja muut rännityöt Nurmijärvellä

Kattopalvelumme on ässä tekemään myös kaikki ränneihin liittyvät kattotyöt Nurmijärvellä sekä sen naapurikunnissa. Tilaa esimerkiksi rännien puhdistus (sadevesikourut tulisi puhdistaa kaksi kertaa vuodessa) tai jäätyneiden rännien sulattaminen vesihöyryllä! Jos talossasi on tasakatto, teemme kattokaivojen huollon, asennuksen ja uusimisen.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.