KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Nurmijärvi – Huolehdimme asiantuntevasti joka katosta

Olipa sinulla huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto, huolehdimme katostasi asiantuntevin ottein. Katon asentaminen ja katon uusiminen onnistuvat virheettömästi aina pieneläinesteiden asentamiseen, peltisepäntöihin (kuten piipun pellittämiseen ja piipunhatun asentamiseen) sekä loppusiivoukseen asti. Jotta pulpettikaton, harjakaton tai esimerkiksi tasakaton uusiminen sijoittuisi vasta kaukaiseen tulevaisuuteen, teemme Nurmijärvellä kaikki katon kuntoa tukevat kattotyöt.

Katon kuntoa ja rasituksenkestävyyttä tukevia kattotöitä ovat muun muassa kattohuollot (kuten kattomaalaus) sekä katon läpivientien asennus, huolto ja uusiminen. Esimerkiksi vuotavat kattoikkunat ja kattoluukut voi olla syytä uusia, jos niitä ei enää pysty korjaamaan.

Kattokorjauksista mainittakoon kattovuodon korjaus, painuneen katon oikaisu, kattoreikien paikkaus ja myrskyvaurioiden kunnostus. Mitä katossasi onkaan vialla, me korjaamme sen sekä Nurmijärvellä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä että Vihdissä.

Pyydä kilpailukykyinen tarjous myös katon varusteluun liittyvistä töistä, kuten lumiesteiden, kattotikkaiden ja kattosiltojen asentamisesta. Jos kyse on omakotitalon tai kesämökin katosta, voit hakea miltei kaikista kattotöistä kotitalousvähennystä. Tuosta verovähennyksestä voit lukea lisää sen myöntäjän, eli Verohallinnon, sivuilta. Meidän verkkosivuillamme olevan linkin kautta pääset tutustumaan yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen, millä omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattotyöt (myös kattoremontit) on helppo lainoittaa.

Kattoremontin yhteydessä unohtuneet kattotyöt Nurmijärvellä voi tehdä jälkikäteenkin – joskus

Me emme unohda tehdä mitään kattotöitä, joita meiltä olet tilannut. Sen sijaan kierrämme paljon tekemässä jälkiasennuksia ja katon varustevalikoimien täydennyksiä. Me tiedämme, mitä kattotöitä voidaan tehdä katon asennuksen jälkeenkin, ja mitkä vaatisivat vähintäänkin uuden katon väliaikaista purkamista. Aina kun sinulla on mielessäsi jokin kattourakka, kannattaa aloittaa siitä, että ottaa yhteyttä katonkorjauspalveluumme. Asiantuntijamme tulee paikan päälle tilanteeseen tutustumaan, ja tuon tutustumiskäynnin perusteella hän osaa kertoa parhaan ratkaisun tilanteen hoitamiseksi.

Esimerkiksi läpivientien asennuksen voi tehdä koska vain Nurmijärvellä. Ei haittaa, vaikka katon asentamisesta olisi jo kulunut tovi – sille on mahdollista asentaa kattoikkuna, ilmanvaihtoputkia, aurinkopaneelien johdotuksien vaatimia läpivientejä tai vaikka kattoluukku.

Myös katon lisälämmöneristyksen voi tehdä, vaikka katto olisi jo seissyt paikoillaan jonkin aikaa. Eristeet voi vaihtaa tai niiden määrää voi lisätä, vaikka katto olisi tarkoitus uusia kohdakkoin. Jos eristeet ovat hyvässä kunnossa, ei niitä tarvitse purkaa ja uusia kattoremontin yhteydessä. On hyvä, että eristeitä on tarpeeksi, sillä ne ehkäisevät lämmön karkaamista. Lämmön karkaaminen nostaa lämmityskustannuksia, mutta se voi johtaa kondenssiveden tai saumavuodon kastelemien kattorakenteiden korjaamiseenkin.

Kattoturvatuotteitakin voidaan lisätä vanhalle katolle, ja kattoremontin yhteydessä ne voidaan siirtää uudelle katolle. Katolle kannattaa hankkia ainakin rakennusmääräysten mukainen minimimäärä kattoturvatuotteita, jotta katto olisi mahdollisimman turvallinen.

Huopakatto kukoistaa, kun katon kuntoa ylläpitävät pitkän linjan ammattilaisemme

Huopakatot ovat kestäviä ja kivalta näyttäviä kattoja niin paritaloihin, piharakennuksiin (kuten varastoihin ja autotalleihin) kuin vaikkapa kesämökkeihinkin. Bitumikatto on entistäkin kestävämpi ja vielä paremman näköinen, kun sen kunnon ylläpitäminen on pitkän linjan huopakattoammattilaistemme vastuulla.

Huopakaton säännölliset huollot – ne, joita tarvitaan joka kevät ja syksy – koostuvat roskien poistosta katolta. Roskaton katto kuivuu nopeasti, joten sammaloituminen on epätodennäköisempää. Puolivuotishuoltoon kuuluu aina myös sadevesijärjestelmän puhdistus. Olipa kyse huopakaton kevät- tai syyshuollosta tai vaikkapa sammaleiden poistosta huopakatolta, teemme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Tuo kuntotarkastus on tarpeen siksi, että mahdolliset reiät ja muut vauriot havaittaisiin (ja tietenkin myös korjattaisiin) ennen kosteusvaurioiden syntymistä katon alle.

Vaikka huopakatto olisi vuotanut niin pitkään, että sen alla olisi katon vesivahinko, osaamme laittaa katon kuntoon Nurmijärvellä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.