KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Nurmijärvi – Lumet voivat aiheuttaa vahinkoja alas tullessaan

Omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai -katoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotuksella on yleensä kiire siinä vaiheessa, kun asiakas tekee työtilauksen. Kattolumia ei pudoteta suoten päiten, vaan asialla on aina hyvät perusteet. Ensimmäinen syy tilata kattolumitöitä Nurmijärvelle on lumen paino. Katot rakennetaan Suomessa niin, että pieni määrä lunta ei tunnu missään, mutta vuodet eivät ole veljeksiä. Joinain talvina katoilla on hyvin paljon lunta, ja lunta voi piisata vielä siinäkin vaiheessa, kun lumi vettyy muuttuen nuoskalumeksi.

Nuoskalumesta voi jo aiheutua ongelmia talon katolle. Jos suojalunta on puolimetrinen kerros, on aika tilata lumenpudotus tiilikatolta, huopakatolta tai peltikatolta. Lumenpudotus tasakatolta tai kaltevalta katolta estää kattorakenteiden vaurioitumisen. Lumen paino voisi aiheuttaa myös kattovuodon, esimerkiksi painamalla kattoläpivientejä niin, että ne menettävät vedenpitävyytensä.

Toinen syy tilata lumenpudotus (tarvittaessa vaikka nosturiautolla tehtynä) on vaara lumen äkillisestä alas putoamisesta.

Alas putoava lumi voi:

  • Vaurioittaa kattoa irrottamalla kattotiiliä ja esimerkiksi kattoturvatuotteita
  • Rikkoa terassikatoksen, auton tuulilasin tai muuta omaisuutta, mihin se osuu alas tullessaan
  • Saattaa vaaraan rakennuksen läheisyydessä liikkuvia ihmisiä ja eläimiä

Jos lumimassat uhkaavat pudota katolta alas niin, että voi syntyä henkilö- ja/tai omaisuusvahinkoja, kannattaa ottaa yhteyttä lumenpudottajiimme. Toteutamme turvallisen lumen pudotuksen, jotta vaaratekijät poistuisivat näköpiiristä.

Lumenpudotus korkealta katolta ei ole mitään helppoa puuhaa, ja vahinkojakin voi sattua. Siksi kattolumityöt Nurmijärvellä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Vihdissä kannattaa jättää taitavien ammattilaistemme vastuulle.

Jos kattosi kaltevuus on 1:8 tai sitä enemmän, tilaa lumiesteet asennettuina – tai jo olemassa olevien lumiesteiden vaatimat huollot ja korjaukset. Lumiesteet hillitsevät lumen liikkeitä parantaen pihan turvallisuutta, ja siksi ne ovat pakolliset edellä mainitussa kattokaltevuudessa.

Kattotöistämme saa kotitalousvähennystä, jos kyseessä on kesämökin tai omakotitalon katto. Asiakkaillamme on mahdollisuus hakea kotisivujemme kautta myös rahoitusta, mikä nopeuttaa toimeen tarttumista aina, kun tarvitset jotain tiilikattotyötä, peltikattotyötä tai huopakattotyötä.

Lumenpudottajiemme kilpailukykyisen hintaisista palveluksista Nurmijärvellä voi hakea kotitalousvähennystä

Emme arvo kattourakoiden hintoja, vaan tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen. Paikan päällä Nurmijärvellä selviää, mitä lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta maksaa. Asiantuntijamme antaa lopuksi avaimet käteen -tarjouksen, mistä käy ilmi töiden osuus. Töiden osuus on se, mistä omakotitalon tai kesämökin omistaja voi hakea kotitalousvähennystä.

Se, mitä harjakaton, tasakaton tai esimerkiksi pulpettikaton lumenpudotus maksaa, riippuu muun muassa lumen määrästä ja koostumuksesta. Kattolumitöiden hintaan vaikuttaa myös katon pinta-ala, kattokaltevuus, rakennuksen korkeus ja se, tuleeko samalla tehdä katon ja rännien jäänsulatus. Katto ja rännit saadaan sulamaan kuumaa vesihöyryä käyttämällä, mutta mahdolliset jääpuikot poistetaan Nurmijärvellä perinteiseen tapaan: käsin katkomalla.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.