KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Lappi – Räätälöidyt huollot pitävät katon kunnossa

Jos olet omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon huollon tekijää vailla Lapissa, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Me teemme vankalla ammattitaidolla niin tiilikattojen harjaukset, jäänpudotukset, sadevesikourujen puhdistukset, lumenpudotukset ja kaikki muut kattohuollot.

Otamme aina huomioon katon materiaalin, mikä vaikuttaa esimerkiksi siihen, miten katto voidaan puhdistaa. Tiilikaton voi harjata puhtaaksi puiden lehdistä ja muista roskista, mutta huopakatto kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla, jotta harjakset eivät vaurioittaisi katon sirotepinnoitetta.

Katto voi tarvita jotain muutakin, kuin esimerkiksi roskien poistoa katolta. Taitava kattotyöntekijä osaa panna merkille katon kaikki huolto- ja paikkaustarpeet, kun hän liikkuu katolla. Kun tilaat jonkin kattohuollon Lapissa – siis Enontekiöllä, Inarissa, Kemissä, Kemijärvellä, Keminmaalla, Kittilässä, Kolarissa, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Pellossa, Posiolla, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa, Savukoskella, Simossa, Sodankylässä, Tervolassa, Torniossa, Utsjoella ja Ylitorniossa – meiltä, saat kaupan päälle kattotarkastuksen. Mikään auennut sauma tai esimerkiksi piipun takana kasvava sammalmätäs ei jää meiltä huomaamatta, törröttävistä peltikattonauloista puhumattakaan.

Tapaus- ja kattokohtaisesti tehdyistä kattohuolloistamme voi hakea kotitalousvähennystä. Jos tarvitset katon kunnon palauttaville tai sitä parantaville kattohuolloille rahoitusta, kannattaa tutustua kotisivujemme kautta haettavaan rahoitukseen.

Kattohuolto nro 1 on katon puhdistus Lapissa

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus Lapissa on varsin tärkeä kattohuolto, sillä katon puhdistus (säännöllisin väliajoin) estää kattoa ruostumasta tai sammaloitumasta. Harjakatot, aumakatot, tasakatot ja esimerkiksi monimuotoiset katot kannattaakin puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Kun me olemme asialla, teemme samalla myös sadevesikourujen puhdistuksen.

Onko sammaleiden poisto katolta mahdoton kattotyö Lapissa?

Sammaleiden poisto katolta saattaa vaikuttaa mahdottomalta kattotyöltä, sillä sammalet ilmestyvät nopeasti takaisin katolle. Älä vaivu epätoivoon, jos kattosi ongelmana ovat sammaleet, vaan tilaa meiltä sammaleenpoisto katolta. Me teemme tämän työn Lapissa sammaleenpoistoaineella, mikä tappaa myös kasvustojen juuret antaen varsin pitkäkestoisen lopputuloksen.

Jääpuikkojen pudotus ja muut talviset kattohuollot Lapissa vaativat valmistautumista

Jään poistoon katolta liittyy paljon riskejä, joten jääpuikkojen pudotus Lapissa vaatii kunnollista valmistautumista. Helpointa ja turvallisinta on jättää meille niin jääpuikkojen poisto, rännien sulatus vesihöyryllä kuin esimerkiksi lumimassojen pudotus tiilikatolta, huopakatolta ja peltikatolta. Meillä on asianmukaiset työturvallisuustuotteet, nosturiautot ja höyrytyslaitteet, joilla voimme tehdä lumen ja jään poiston katolta parhaalla mahdollisella tavalla. Huolehdimme tarvittaessa myös vaarallisen vyöhykkeen valvomisesta, jotta talon asukkaat tai ohikulkijat eivät joutuisi vaaraan urakan aikana.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.