KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Lappi – Ammattitaitoa niin katon uusimiseen kuin sen kunnon säilyttämiseen

Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton kattourakat sujuvat mallikkaasti, kun asialla on tämä kattofirma. Teemme Lapissa kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt, myös kattoremontit. Katon uusiminen on sujuva ja stressitön kokonaisuus, kun asialla on oikea kattopalvelu. Meille on tärkeää, että emme tarjoa kattoremonttia perusteettomasti, vaan selvitämme aina ensin mahdollisuudet huoltaa tai korjata kattoa. Joskus katon korjaaminen ja muut kattotyöt voivat korvata kattoremontin, mutta mikäli katon vaihto on väistämätön, laadimme mainion tarjouksen katon purkamisesta ja uusimisesta. Uudelle katolle asennamme kaikki tarpeelliset kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat. Katon asennus voidaan viimeistellä asentamalla pieneläinesteet ja tekemällä peltisepäntöitä, kuten pellittämällä savupiippu ja kattoikkuna sekä asentamalla hormia suojaava piipunhattu.

Jos kattoa ei tarvitse uusia, teemme tarjouksen esimerkiksi läpivientien asentamisesta, huoltamisesta ja uusimisesta (kuten kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisesta), sammaleidenpoistosta, kattovuodon korjaamisesta tai jostain muusta kattotyöstä. Sammaleiden poisto katolta on tärkeä kattohuolto katon kunnon säilyttämiseksi – sen avulla voidaan estää monet kattovuodot. Tulemme yleensä paikan päälle arvioimaan katon tarpeet, ennen kuin annamme niistä tarjouksemme. Katon kunto kaikkia kattotarvikkeita myöten tulee arvioitua viimeistään kattotarkastuksen yhteydessä, minkä tarjoamme ilmaiseksi kaikille kattotöitä tilanneille asiakkaillemme Lapissa, eli Enontekiöllä, Inarissa, Kemissä, Kemijärvellä, Keminmaalla, Kittilässä, Kolarissa, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Pellossa, Posiolla, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa, Savukoskella, Simossa, Sodankylässä, Tervolassa, Torniossa, Utsjoella ja Ylitorniossa. Töistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja rahoitus kattourakalle löytyy helposti nettisivujemme kautta.

Tilaa kattotyösi Lapissa meiltä, niin saat nopeaa ja osaavaa kattopalvelua

Omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi autokatoksen katto tarvitsee säännöllistä huolenpitoa kestääkseen erilaisia rasituksia mahdollisimman pitkään. Kattoa rasittavat muun muassa ilmansaasteet, painavat lumitaakat, runsaat sateet ja auringon ultraviolettisäteet. Jokaisen katon kunto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta uusiin huolto- tai paikkaustarpeisiin voitaisiin puuttua ajoissa. Mitä nopeammin harjakatto, tasakatto tai vaikka aumakatto korjataan, sitä edullisemmalla operaatiosta voi selvitä. Kattohuollot ehkäisevät monet vauriot jo ennalta, minkä lisäksi ne ylläpitävät tiivissaumakaton, lukkosaumakaton tai esimerkiksi betonitiilikaton upeaa ulkonäköä.

Meidän ammattilaisiimme voit luottaa kaikissa kattokorjauksissa, kattohuolloissa ja muissa kattotöissä Lapissa. Tulet saamaan tasokasta kattopalvelua hyvällä hinnalla, ja myös katolle asentamamme materiaalit tai tarvikkeet ovat huippulaatua. Palvelemme asiakkaitamme myös hyvin nopeasti, joten et joudu odottelemaan vuotavan katon korjaajaa tai lumen pudottajaa kovinkaan kauaa. Kun siis haluat kaiken sujuvan erinomaisella tavalla, ole yhteydessä meihin!

Teemme huopakaton ylläpitoon liittyvät työt suurella sydämellä

Teemme kaikki huopakattoihin ja palahuopakattoihin liittyvät kattotyöt suurella sydämellä Lapissa. Huopakatot ovat lähellä sydäntämme, koska ne ovat niin kauniita ja helposti työstettäviä. Huopakatot tunnetaan myös erinomaisesta vedenpitävyydestään (siksi ne voidaan asentaa myös tasakatoille) sekä rasituksenkestävyydestään. Huopakatto sopii lähestulkoon joka lähtöön, joten ota yhteyttä oman huopakattosi asentamisen tiimoilta!

Jos omakotitalossasi, kesämökissäsi tai ulkorakennuksessasi jo on bitumikatto, palvelemme sinua sen huoltamisen, korjaamisen, varustelemisen ja uusimisen tiimoilta. Tärkeimpiin tapoihin saada huopakatto kestämään jopa 40 vuotta kuuluu katon kevät- ja syyshuoltojen toteuttaminen. Tuolloin katolta poistetaan kaikki roskat, mitkä voisivat saada katon sammaloitumaan. Puolivuosittaiseen huoltoon kuuluu myös katon kunnon tarkastaminen, mikä voisi kertoa vaikka tarpeesta kiristää lumiesteiden kiinnikkeet, jotta lumiesteet eivät irtoaisi kovalla tuulella tai tulevana talvena. Me teemme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien huopakatto- tai vaikka peltikattotöidemme yhteydessä, joten kannattaa olla asiakkaamme – varsinkin, kun meiltä saa asiantuntevaa, nopeaa ja kilpailukykyisesti hinnoiteltua kattopalvelua tilanteessa kuin tilanteessa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.