KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Lappi – Kattolumityöt tuovat turvallisuutta ja mielenrauhaa

Kattolumityöt tuovat mielenrauhaa, sillä ne lisäävät pihamaan turvallisuutta ja vähentävät tiilikaton, peltikaton tai huopakaton riskiä vaurioitua talven mittaan. Kannattaa ottaa huomioon, että myös lumenpudottaja voi rikkoa kattoa lunta katolta tiputtaessaan – siksi autokatoksien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen ja kerrostalojen), omakotitalojen, kesämökkien ja muiden kiinteistöjen kattojen lumenpudotukset kannattaa tilata meidän ammattilaisiltamme. Me pudotamme lumet tehokkaasti ja turvallisesti myös korkealta katolta, voimmehan tarvittaessa hyödyntää nosturiautoa lumenpudotuksissamme Lapissa. Talon asukkaat ja ohikulkijat ovat turvassa koko urakan ajan, sillä turvallisuusnäkökulmat nostetaan esille ensimmäisten joukossa kattolumitöitä suunnitellessamme.

Taitavat ja kouliintuneet otteet varmistavat sen, ettei lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta saa kattoa vaurioitumaan millään lailla. Tiiliä ei hajoa, kattopellit eivät naarmuunnu eikä bitumikate ala vuotaa, kun lumenpudotus tasakatolta tai kaltevalta katolta on tämän kattofirman ammattilaisten vastuulla. Se, miltä lumen pudottaminen kattoa suojaa, liittyy kattorakenteisiin. Kattorakenteet voivat vaurioitua peruuttamattomalla tavalla, jos katolla on runsain mitoin lunta – etenkin suojalunta, minkä kuutiopaino voi ylittää 350 tai jopa 400 kiloa.

Tällainen jättikuorma lunta voi aiheuttaa myös kattovuodon, voivathan tiivisteet ja muut rakenteet antaa periksi esimerkiksi jiirin tai jonkin läpiviennin kohdalta. Katolle voi sattua vahinkoja myös silloin, kun lumi putoaa talon katolta, voivathan monet kattoturvatuotteet, ilmanvaihtohormit ja esimerkiksi rännit irrota lumen mukaan. Katolta putoavan lumen alle jääminen voi olla vaarallista myös talon vieressä kulkeville ihmisille – rikkoontumisvaarassa ovat myös talon lähelle pysäköidyt autot ja muu omaisuus. Jotta lumi ei niin vain putoaisi kaltevalta katolta, tulee katolle asentaa lumiesteet jo kattokaltevuudessa 1:8. Me teemme Lapissa eli Enontekiöllä, Inarissa, Kemissä, Kemijärvellä, Keminmaalla, Kittilässä, Kolarissa, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Pellossa, Posiolla, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa, Savukoskella, Simossa, Sodankylässä, Tervolassa, Torniossa, Utsjoella ja Ylitorniossa niin lumiesteiden asennuksen, huollot kuin korjauksetkin.

Miksi nimenomaan sulatamme jään katolta ja ränneistä Lapissa?

Lumenpudotus ehkäisee kattolumen painon aiheuttamat vauriot sekä ne vahingot ja vaaratilanteet, joita lumen vapaa putoaminen katolta voi aiheuttaa. Samaan tapaan voidaan perustella myös jään poistoa katolta. Katon reunalla oleva jää voi äkkiarvaamatta pudota alas ollen vaarallinen juuri sillä hetkellä talon likellä liikkuville ihmisille. Samasta syystä myös jääpuikkojen poisto katolta on tarpeellinen kattotyö Lapissa.

Jää kannattaa poistaa tiilikaton tai esimerkiksi huopakaton reunalta myös siksi, että se voi estää sulamisveden poistumisen katolta rännikouruihin. Jään poisto katolta ja ränneistä tehdään aina sulattamalla jää pois, jos asialla ovat meidän kattoystävällisiin ratkaisuihin keskittyneet ammattilaisemme. Jään sulatus ränneistä tai katolta ei vahingoita kattokokonaisuutta, kun asialla ovat ammattilaisemme. Vesihöyryn käyttäminen on myös ympäristöystävällistä, ja todella nopeaa – kaikenlainen jää sulaa muitta mutkitta joutuessaan tekemisiin kuuman vesihöyryn kanssa.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.