KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Ikaalinen – Kattohuoltoja kaikille katoille

Me tarjoamme Ikaalisissa kattohuoltoja kaikille katoille! Huollamme kokenein ja huolellisin ottein niin huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin. Toisin sanoen, jokaisen omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) tai muun kiinteistön kattohuollot kannattaa tilata meiltä. Asiantuntevia ja kohtuuhintaisia kattohuoltoja saa meiltä Ikaalisten ohella myös Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä. Muistathan, että töistämme voi hakea kotitalousvähennystä, urakoille saa kauttamme rahoituksen, ja jokaisen kattohuollon yhteydessä kattosi kunto tarkastetaan ilmaiseksi. Kattotarkastus kertoo lisähuoltotarpeista (nyt tai lähitulevaisuudessa) sekä kaikista paikkaustarpeista (myös piilevistä vioista), joten usein tarkastetun katon kunto on kaikista parhaimmissa kantimissa.

Katon puhdistus – tämä kattohuolto Ikaalisissa toistetaan kymmeniä kertoja

Sammaleenpoisto katolta tehdään vain tarvittaessa. Näin on asian laita myös jäänpudotuksen ja esimerkiksi jäätyneiden rännien sulatuksen suhteen. Katon puhdistus on kattohuolto, mikä toistetaan kymmeniä kertoja Ikaalisissa. Katon puhdistus, tarkoitti se sitten tiilikaton harjausta tai bitumikaton puhdistusta ilmapuhaltimilla, tulee tehdä kaksi kertaa vuodessa. Jos tiilikatto kestää 70 vuotta, tarkoittaa se noin 140 tiilikaton harjausta! Roskien poisto katolta kannattaa tehdä näin usein, jotta lika ei pinty, eikä mikään estä kattoa kuivumasta. Likainen ja pitkään märkänä pysyvä kate sammaloituu tai ruostuu, ja nämä molemmat ilmiöt laittavat vauhtia katon haurastumiselle.

Peltikaton, tiilikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus kannattaa yhdistää rännien puhdistukseen – se on kattohuolto, mikä auttaa saamaan sadeveden tarpeeksi kauas talon perustusten tyköä.

Sammaleenpoistomme Ikaalisissa sopii niin tiili- kuin huopakatoille

Katon pinnoitteen kuluminen tarkoittaa muun muassa sitä, että kaksi kertaa vuodessa puhdistettu kattokin voi sammaloitua. Sammaleista kannattaa hankkiutua eroon Ikaalisissa sammaleentuhokäsittelyn avulla. Ota yhteyttä, niin tulemme poistamaan sammalet tavalla, mikä ei vahingoita sen paremmin tiili- kuin huopakattoakaan. Sammaleenpoistoaineemme ovat biohajoavia, ja tarvittaessa suojaamme pihan istutukset – näin huolehdimme siitä, että poistamme vain katon sammalet emmekä pihan kasveja.

Jäänpudotus Ikaalisissa tuskin jokatalvinen kattohuolto

Me teemme Ikaalisissa ja sen naapurikunnissa myös talviset kattohuollot, joita ovat lumenpudotukset, jäänpudotukset (jääpuikkojen pudotukset) ja esimerkiksi rännien sulatukset vesihöyryllä. Lunta tai jäätä ei yleensä tarvitse pudottaa katolta, mutta joinain talvina lunta tulee niin paljon, että kannattaa olla yhteydessä lumenpudottajiimme. Lumi ja jää kannattaa poistaa katolta myös silloin, jos se uhkaa pihalla liikkuvien ihmisten turvallisuutta. Koska katon reunoille muodostuva jää ja räystäiden jääpuikot kertovat usein lämpövuodoista, kannattaa varmistaa, onko tarvetta lisäeristeille.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.