KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Inkoo – Kattohuoltomme räätälöidään tapauskohtaisesti

Teemme omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon sekä kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Inkoossa katon tarpeiden perusteella. Muun muassa katemateriaali vaikuttaa siihen, millaisia kattohuoltoja tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi aumakatto tarvitsee, ja miten perushuollot kannattaa tehdä. Perushuolto, mitä kaikki katot tarvitsevat niin Inkoossa, Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa, Kirkkonummella kuin muuallakin Suomessa, on katon puhdistus. Roskat on poistettava kaikilta katoilta kaksi kertaa vuodessa, jotta ne eivät alkaisi vaikuttaa katon kuntoon, esimerkiksi kiihdyttämällä katon ruostumista. Riippuu katosta, miten se voidaan puhdistaa: tiilikatto voidaan putsata harjaamalla, mutta huopakatto on parempi ilmapuhaltaa.

Aina kun teemme jonkin kattohuollon, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle. Sen perusteella asiakas tietää, missä kunnossa hänen kattonsa tosiasiassa on, ja tarvitseeko se joitain lisähuoltoja tai kenties paikkaustoimenpiteitä tullakseen vielä parempaan kuntoon. Kaikki kattohuollot ja -korjaukset voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja yksityisasiakas voi hakea niistä lopuksi kotitalousvähennystä.

Katon puhdistus Inkoossa – miksi tätä kattohuoltoa tarvitaan niin usein?

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistusta suositellaan joka kevät ja syksy. Tiilikaton harjaukset ja muiden kattojen puhdistukset pitää tehdä näin usein, koska roskat sitovat kattoon kosteutta. Kosteus pahentaa katon rapautumista ja kulumista – ihmissilmään tämä näkyy muun muassa tiilien halkeilemisena, peltikaton ruostumisena ja huopakaton sammaloitumisena, reikiintymisenä ja vesivuotoina saumojen kohdalta.

Katon puhdistuksen yhteydessä teemme aina myös rännien puhdistuksen, sillä ränneissä olevat roskat aiheuttavat rännien tukkeutumista ja jäätymis- sekä korroosiovaurioita. Jos ränni ei vedä, voivat kattovedet päätyä rakenteisiinkin.

Helpoin mahdollinen sammaleenpoisto Inkoossa

Tilaa vanhan ja jo sammaloituneen katon sammaleenpoisto Inkooseen meiltä. Koska teemme tämänkin kattohuollon avaimet käteen -periaatteella, ei sinun tarvitse tehdä muuta, kuin ottaa yhteyttä. Koska käytämme sammaleiden poistossa erityistä sammaleenpoistoainetta, on työ ammattilaisillamme helppo toteuttaa, eikä kattokaan tykkää huonoa. Sammaleenpoistoaine imeytyy kattoon ja muun muassa tiilien väliin poistaen kaiken sammaleen.

Jäänpudotus Inkoossa voi olla ehkäistävissä

Tarvetta tehdä lumenpudotus Inkoossa ei oikein voi ennalta estää, mutta siihen voidaan usein vaikuttaa, tarvitaanko jäänpudotusta vai ei. Tarve tehdä jääpuikkojen pudotus juontuu usein lämpövuodoista, joiden takia kattolumi sulaa talvella. Sulamisvedestä muodostuu katon reunoille vaarallisia jääpuikkoja, mitkä pitää poistaa. Katon lisäeristys ehkäisee lumen sulamisen altapäin, sekä jääpuikkojen muodostumisen. Rännien sulatus vesihöyryllä johtuu joko roskista (mitkä pitäisi poistaa syksyllä) tai rakenteellisista vioista (korjaustarpeet huomattaisiin rännihuollon yhteydessä).

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.