KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Karjaa – Kattohuollot usein katon putsaamiseen liittyviä

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot Karjaalla liittyvät usein katon puhdistamiseen, sillä katon puhtaus on katolle suorastaan elintärkeä asia. Kun roskien poisto katolta tehdään kahdesti vuodessa, on katon kunnossapito paljon helpompaa – esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyjä ja sammaleiden aiheuttamien vaurioiden korjauksia tarvitaan tuolloin vähemmän. Peltikatto tuskin sammaloituu; sen likaiseksi jättäminen kostautuisi ruostumisena. Ruoste aiheuttaa kattopeltien ohentumista, reikiintymistä ja muuta kulumista, joten se ei kuulu sen paremmin aaltopeltikatolle kuin lukkosaumakatollekaan.

Teemme toki kaikki muutkin kattohuollot Karjaalla, Pohjassa, Tammisaaressa ja Raaseporin naapurikunnissa Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa sekä Lohjalla – esimerkiksi lumenpudotukset, jäänpudotukset ja rännien puhdistukset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous mistä tahansa tiili-, pelti- tai huopakaton huollosta – tulevan kattourakan kilpailukykyisen hinnan voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, ja omakotitalon tai mökin kattohuolloista voi hakea kotitalousvähennystä.

Katon puhdistus Karjaalla kattohuolto, mikä voi mennä pieleen

Kattotyöt voivat mennä pieleen, jos niitä ei toteuteta tarpeeksi huolellisesti ja asiantuntevasti. Myös katon puhdistus Karjaalla voi mennä pieleen – esimerkiksi siksi, että katto puhdistettaisiin katemateriaalille sopimattomalla tavalla. Tiilikaton voi harjata, mutta huopakaton pinnoite on sen verran herkkä, että tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja palahuopakatot kannattaa puhdistaa ilmapuhaltamalla. Paras hyöty katon puhdistuksista saadaan, kun palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus tehdään kahdesti joka vuosi. Näin roskat eivät makaa katolla liian pitkään, ja katto pääsee kuivumaan sateiden ja talven lumien jälkeen. Aina kun poistamme roskat katolta Karjaalla, puhdistamme myös sadevesikourut ja toteutamme ilmaisen katon kunnon korjauksen.

Vihertävälle katolle sammaleiden poisto Karjaalla

Vaikka tiilikatto olisi harjattu kaksi kertaa vuodessa, voi se vanhemmiten alkaa sammaloitua, sillä aika heikentää suojapinnoitteen tehoa. Myös huopakatto voi vihertää. Koska sammalet, jäkälät ja muut kasvustot lukeutuvat katon pahimpiin vihollisiin, ota yhteyttä ja tilaa sammaleiden poisto katolta Karjaalle. Poistamme sammalet kemiallisesti, jolloin myös sammaleiden juuret on mahdollista saada kuolemaan. Peltikatto tuskin vihertää – se alkaa ennemminkin muuttua ruskeaksi. Ota yhteyttä myös peltikaton ruosteenpoiston tiimoilta!

Rännien sulatus vesihöyryllä Karjaalla – sen ei tarvitse olla jokatalvista

Jääpuikkojen poiston ränneistä ja rännien sulatuksen vesihöyryllä ei tarvitse olla jokatalvista. Jos omakotitalon, paritalon, mökin tai vaikka kerrostalon rännit jäätyvät, on niissä jotain vikaa. Voi olla, ettei kouru vedä kunnolla jonkin vian takia, tai sitten kourut ovat yksinkertaisesti täynnä roskia.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.