KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Lappeenranta – Räätälöityjä huoltoja joka katolle

Etsitkö tekijää omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon huollolle Lappeenrannassa? Olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä me teemme erinomaisella tavalla niin tiilikattojen harjaukset, sadevesikourujen puhdistukset, jäänpudotukset ja lumenpudotukset kuin kaikki muutkin kattohuollot.

Kattoa huollettaessa pitää ottaa huomioon katon materiaali. Tämä vaikuttaa esimerkiksi siihen, miten katto voidaan puhdistaa: tiilikaton voi kaikin mokomin harjata puhtaaksi roskista, mutta huopakatolta roskat kannattaa poistaa ilmapuhaltamalla, jotta ei tultaisi vaurioittaneeksi katon sirotepinnoitetta. Taitava kattohuoltaja osaa katolla liikkuessaan panna merkille katon muut huolto- tai paikkaustarpeet. Kun tilaat roskien poiston katolta tai jonkin muun tapaus- ja kattokohtaisesti toteutetun kattohuollon meiltä, saat kattotarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksen jälkeen raportoimme katon tarpeista, ja jos jotain tarvitsisi tehdä, annamme kattotyöstä hyvän tarjouksen. Niin kattohuollot kuin katon paikkaukset voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja Verohallinnolta voi hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä saa omakotitalon ja mökin kattohuolloista, myös lumenpudotuksesta. Huomaathan, että Lappeenrannan lisäksi toimimme myös Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella ja Taipalsaarella!

Muista kattohuolloista varsinkin katon puhdistus Lappeenrannassa

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus Lappeenrannassa on kattohuolto, mikä kannattaa muistaa joka vuosi – itse asiassa kaksi kertaa vuodessa, koska katolle kertyneet roskat kannattaisi poistaa sekä keväisin että syksyisin. Jos roskat jäävät peltikatolle, alkaa se ruostua normaalia nopeammin, ja ruoste aiheuttaa muun muassa peltikattovuotoja. Tiili- ja huopakatoilla roskakerros jouduttaa sammaloitumista.

Onko sammaleiden poisto katolta toivoton urakka Lappeenrannassa?

Sammaleiden poisto katolta voi vaikuttaa yhtä toivottamalta kuin neulan etsiminen heinäsuovasta, sillä katolle tuppaa kasvamaan uusia sammaleita pian edellisten poiston jälkeen – ellei sammaleita ole poistettu kemiallisesti, jolloin on saatu tapettua myös sammaleiden juuret ja itiöt. Tilaa sammaleentuhokäsittely meiltä, niin lopputulos herättää ihastusta pitkään. Sammaleentuhokäsittely sopii myös bitumi- ja bitumipaanukatoille Lappeenrannassa.

Jääpuikkojen pudotus Lappeenrannassa vaatii kunnon esivalmistelut

Jään poistoon katolta ei kannata lähteä soitellen sotaan. Jään poistoon ja jääpuikkojen pudotukseen liittyy paljon riskejä, joten nämäkin kattotyöt kannattaa sälyttää ammattilaistemme niskoille. Me poistamme jääpuikot asianmukaisesti suojautuneina ja vaarallista vyöhykettä valvoen. Tarvittaessa teemme työn vaikka nosturiautolla. Kattojää ja rännit sulatetaan kuumalla vesihöyryllä Lappeenrannassa, joten kattosi tai sadevesijärjestelmäsi ei ole vaarassa vaurioitua. Jään poisto katolta, ränneistä ja kattokaivoista onnistuu höyrytyslaitteiden ja sitä käyttää osaavien ammattilaistemme toimesta.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.