KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Liljendal – Huollettu katto ei jätä pulaan

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistön kattohuollot tehdään siksi, että katon rasituksensietokyky pysyisi hyvänä. Katto, mikä kestää hyvin erilaisia säitä ja suomalaisittain joskus pitkäänkin jatkuvia sateita, ei jätä pulaan. Sen sijaan oman onnensa nojaan jätetty tiilikatto, peltikatto tai huopakatto voi tykätä pahaa esimerkiksi nopeasti tapahtuvista lämpötilavaihteluista.

Osa kattohuolloista lisää katon kykyä vastustaa erilaisia rasituksia, kun taas osa toimii käytännönläheisemmällä tavalla poistaen katolta ylimääräiset kuormitukset. Tällaisia välittömän ja kauas näkyvän hyödyn tuovia kattohuoltoja Liljendalissa ovat esimerkiksi sammaleentuhokäsittely, jäänpudotus ja lumenpudotus.

Olipa kyse jääpuikkojen pudottamisesta tai vaikka tiilikaton harjaamisesta, voi kattohuolloistamme hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen lisäksi tahdomme muistuttaa myös rahoituksesta, millä saa joustoa kaikkien kattohuoltojen kilpailukykyisten kustannusten maksamiseen Liljendalissa, Lapinjärvellä, Myrskylässä ja Pernajassa.

Katon puhdistus – paikan päällä selviää, miten tämä kattohuolto Liljendalissa kannattaa tehdä

Viimeistään paikan päällä selviää, miten talon katto kannattaa puhdistaa Liljendalissa, eihän palahuopakattoa, huopakattoa, tiilikattoa ja peltikattoa puhdisteta samalla tavalla. Päädyttiinpä tiilikaton harjaamiseen tai huopakaton ilmapuhaltamiseen, tulisi työ tehdä kaksi kertaa vuodessa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Roskien poisto katolta ehkäisee nimittäin jo ennalta sammaleiden, levien ja jäkälien kasvamista katolle. Peltikatto ei ole kova sammaloitumaan, mutta ruostua se voi, jos roskia ei poisteta katolta usein.

Taianomaisen hyvin toimiva tapa sammaleiden poistoon Liljendalissa

Sammaleiden poisto katolta toimii suorastaan taianomaisen hyvin, kun tilaat sammaleenpoiston Liljendalissa meidän kokeneilta kattohuoltajiltamme. Me saamme katon kerralla siistiksi ja puhtaaksi. Sammaleiden mukana saamme poistettua myös niiden juuret, joten vaaraa katon sammaloitumisen alkamisesta heti uudelleen ei ole. Ota siis yhteyttä, niin teemme sammaleentuhokäsittelyn ennen kuin sammalet ehtivät pahentaa tiilien rapautumista tai aiheuttaa huopakattovuotoja availemalla vuotien saumoja.

Omakotitalon ja taloyhtiön kattohuoltoja Liljendalissa ympäri vuoden

Toteutamme kesämökkien, omakotitalojen ja taloyhtiöiden (kuten kerrostalojen) kattohuoltoja all year round, eli vuoden ympäri. Keväisin teemme kattojen keväthuoltoja, mitkä sisältävät katon ja sadevesikourujen puhdistuksen. Kesällä voimme tehdä vaikka sammaleentuhokäsittelyn. Syksyllä on syyshuoltojen aika – niiden sisältö on usein identtinen keväthuollon kanssa. Talvella meiltä voi tilata Liljendaliin vaikka lumenpudotuksen tai rännien sulatuksen vesihöyryllä.

Riippumatta siitä, mikä kattohuolto on kyseessä, teemme kaupan päälle ilmaisen katon kunnon tarkastuksen. Tuo kuntotarkastus paljastaa mahdolliset huolto- tai korjaustarpeet – sellaisetkin, joita ei näe maasta käsin kattoa tiirailemalla.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.