KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Perniö – Aluskate avuksi poikkeuksellisissa tilanteissa

Aluskate on avuksi poikkeuksellisissa tilanteissa, joten sen kunnosta kannattaa huolehtia. Tarkasta tiilikaton tai peltikaton aluskatteen korjaustarpeet säännöllisesti, niin aluskatteen osittainen vaihto tai esimerkiksi aluskatteen reikien paikkaaminen ei jää tekemättä. Kiität itseäsi siitä, että olet hoitanut peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjauksen hyvän sään aikana. Jos katto alkaa vuotaa seuraavan rankkasateen tai rajuilman aikana, suojaa ehjä aluskate kattorakenteita ja muita katon alla olevia rakenteita. Kattovuodon korjaaminen on huomattavasti helpompaa ja halvempaa, kun katto voidaan kunnostaa korjaamalla pelkkä vesikate. Mikäli revenneen aluskatteen korjaus olisi jäänyt tekemättä, voisi kattovuodon tai myrskyvaurioiden korjaamiseen liittyä kosteusvaurioiden kunnostamista. Kosteusvaurioiden kunnostaminen tarkoittaisi esimerkiksi lahon vaurioittamien puurakenteiden uusimista ja märkien (kenties jo hometta kasvavien) eristeiden vaihtamista.

Aluskatteen korjauksen hinta Perniössä, Halikossa, Kemiössä, Kiskossa, Muurlassa, Salossa, Särkisalossa ja Tammisaaressa selviää paikan päällä. Sen voimme kertoa jo etukäteen, että omakotitalon ja kesämökin aluskatteen korjaaminen (esimerkiksi aluskatteen ylösnostojen korjaus) oikeuttaa hakemaan kotitalousvähennystä. Senkin osaamme kertoa jo tältä istumalta, että aluskatteen läpivientikappaleiden uusiminen tai esimerkiksi pahvisen aluskatteen korjaus on maksettavissa kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella. Tarkka hinta on kuitenkin laskettava tapauskohtaisesti.

Olipa kyseessä kourusaneeraus, kattomaalaus, osittainen kattoremontti tai aluskatteen tiivistys, teemme urakan avaimet käteen -pakettina. Siksi tulemme paikan päälle laskemaan, mitä tiilikaton, peltikaton tai huopakaton kunnostaminen maksaa. Paikan päällä selviävät kaikki ne seikat, joiden perusteella kattourakan hinta lasketaan. Aluskatteen korjaamisen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa korjattavan alueen koko ja aluskatteen repeämistä mahdollisesti seuranneiden kosteusvaurioiden laatu, kunnostammehan yksin tein myös mahdolliset kosteusvauriot.

Aluskatteen osittainen uusiminen Perniössä vaatii ammattitaitoa

Taloyhtiön (kuten rivitalon tai kerrostalon) tai yksityisomistuksessa olevan kiinteistön aluskatteen korjaus voi tarkoittaa aluskatteen osittaista uusimista. Jos aluskatteen vauriot sijoittuvat aluskatteen keskiosiin, voi olla parasta uusia aluskate osittain.

Kun tilaat omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi paritalon aluskatteen korjauksen Perniöön meiltä, tulemme paikan päälle selvittämään, miten aluskatteen vaurioihin kannattaa puuttua. Oikean korjaustavan valinta vaatii ammattitaitoa, mutta tarvittavien toimenpiteiden toteuttaminen sitä vasta vaatiikin. Meidän kokeneet ja motivoituneet ammattilaisemme korjaavat kaikenlaiset aluskatteet luotettavasti, joten ensimmäinen askel aluskatteen tiivistämiseksi on yhteydenotto meihin päin. Muuta asiakkaan ei tarvitsekaan tehdä, sillä huolehdimme kaikista muista toimenpiteistä asiakkaan puolesta.

Aluskate voidaan uusia osittain esimerkiksi jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta. Jiirin kohdalta tilattu aluskatteen korjaus voi johtua esimerkiksi siitä, että aluskate on aikoinaan asennettu väärin. On tärkeää, että kaikki limitykset ovat kunnossa, sillä muuten aluskate ei anna parasta mahdollista suojaa jiirivuodoilta. Jiiri on yksi niistä kohdista, joista omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi aittarakennuksen katto voi alkaa vuotaa. Jiiri voi alkaa vuotaa Perniössä esimerkiksi talvella, jos lumimassojen paino napsauttelee tiiliä rikki katon sisätaitteesta.

Aluskate voidaan uusia osittain myös savupiipun kohdalta. Tämä on helppoa toteuttaa vaikkapa piipun pellityksen yhteydessä. Aluskate on mahdollista uusia osittain myös kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, viemärintuuletusputken tai joidenkin muiden katon läpivientien kohdalta. Aluskatteen osittainen uusiminen tulee edullisemmaksi kuin koko aluskatteen vaihto, joten tarjoamme ensisijaisesti aluskatteen osittaista uusimista.

Aluskatteen korjaus jiirin (eli sisätaitteen), savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun ja läpivientien kohdalta

Kuten jo edellä todetaan, voi aluskatteen korjaus jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta johtua siitä, että aluskate on asennettu väärin. Me korjaamme väärin asennetut aluskatteet sellaisiksi, että ne pitävät vettä kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina.

Omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi rivitalon aluskate on voitu asentaa väärin myös joidenkin katon läpivientien luota. Kattoläpiviennit voivat alkaa vuotaa, vaikka ne olisi asennettu aikoinaan aivan oikein. Läpiviennin tiivisteet haurastuvat ajan kanssa, ja haurastuminen johtaa väistämättä vuotoihin. Läpivientien kuntoa kannattaakin tarkkailla, jotta ne voitaisiin tiivistää ennen, kuin katto vuotaa kattoikkunan tai esimerkiksi kattovalokuvun kohdalta.

Katon kunnon tarkastukseen tulee yhdistää aina myös yläpohjan tarkastus. Yläpohjassa on monia elementtejä, joiden kuntoa kannattaa seurata. Yksi niistä on aluskate.

Jos tarjoamme aluskatteen korjausta savupiipun kohdalta Perniössä, voi syy olla väärässä asennustavassa. Ylösnostot saattavat puuttua, jolloin aluskate ei tarjoa parasta mahdollista suojaa. Ylösnostojen puute voi kohtaa myös aluskatteen korjaamiseen kattoikkunan kohdalta.

Toki aluskatteen korjaus kattoluukun kohdalta tai aluskatteen paikkaus kattovalokuvun kohdalta voi johtua myös kulumista, tai vaikka lintujen tekemistä rei’istä. Aluskatteen korjaus viemärintuuletusputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta tapahtuu aina parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattitaitoisten otteidemme avulla aluskatteen läpivientien ja taitekohtien korjaus etenee nopeasti ja virheettömästi. Urakan jälkeen voit olla jälleen huoleti – vaikka katto alkaisi vuotaa lumen tai myrskyn tekemien tuhojen takia, aluskate suojaisi kattorakenteita kosteudelta ja laholta. Eristeetkään eivät homehtuisi, koska ehjä ja joka kohdasta oikein asennettu aluskate johtaisi kaikki vuotovedet heti pois yläpohjasta.

Aluskatteen paikkaus Perniössä tuo nopean avun vaurioihin

Aluskatteen paikkaus Perniössä on halvempaa kuin aluskatteen uusiminen. Aluskate kannattaa uusia vasta kattoremontin yhteydessä. Jos omakotitalon, mökin, rivitalon tai esimerkiksi paritalon aluskate hajoaa, ota yhteyttä, niin teemme tiilikaton aluskatteen paikkauksen. Emme harrasta mitään väliaikaisratkaisuja, vaan korjaamme aluskatteen mahdollisimman hyvällä ja kestävällä tavalla. Meiltä löytyy ammattitaitoa ja palvelualttiutta myös peltikattojen aluskatteiden paikkaamiseen.

Revenneen aluskatteen paikkauksen kanssa ei kannata aikailla, sillä kosteus voi sillä välin saavuttaa kattorakenteet. Seuraa siis aluskatteen kuntoa, ja tilaa mahdollisesti tarvitsemasi aluskatteen paikkaus savupiipun kohdalta niin pian kuin suinkin. Paikan päällä selviää, miten aluskatteen paikkaus kyseisen läpiviennin kohdalta kannattaa toteuttaa – ja tarvitaanko samalla jotain muuta kattotyötä, kuten aluskatteen paikkausta kattoikkunan kohdalta.

Aluskate voi tarvita paikkausta myös kattovalokuvun kohdalta. Myös kattoluukun kohdalta voidaan kaivata aluskatteen paikkaamista. Tarkasta myös se, onko aluskatetta paikattava viemärintuuletusputken kohdalta.

Omin päin aluskatetta ei tarvitse alkaa tarkastaa. Ammattilaisemme huolehtivat myös kattojen tarkastuksista Perniössä, eikä palveluksistamme välttämättä tarvitse maksaa erikseen. Tällä viittaamme kaikkien kattotöiden yhteydessä tarjoamaamme ilmaiseen kattotarkastukseen. Tilaa meiltä piipun pellitys, rännien puhdistus, rikkinäisten tiilien vaihto tai vaikka irronneiden kattopeltien kiinnitys, niin tarkastamme kattosi veloituksetta. Katon kunnon tarkastukseen kuuluu myös yläpohjassa käyminen, jos yläpohjaan on mahdollista ryömiä esimerkiksi tarkastusluukun kautta. Jos aluskatteessa on jotain korjattavaa, saat asiasta välittömästi tiedon. Samalla voimme antaa kilpailukykyisen tarjouksen aluskatteesi paikkaamisesta Perniössä.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kattoikkunat, kattovalokuvut, kattoluukut sekä muut kattotuotteet korjataan ja uusitaan ammattitaidolla. Kun katto on saneerauskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Olemme erityisen kiinnostuneita ja taitavia korjaamaan huopakattoja sekä remontoimaan niitä. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.