KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Perniö – Korjattu katto tyytyväisyyden lähde

Kun ulkona sataa kaatamalla, on ihanaa tietää, että katto on vasta tarkastettu ja korjattu. Kun huopakattosi on korjattu ammattilaistemme toimesta, ei ole vaarana, että jokin huopakaton läpivienti vuotaa. Ammattilaisemme ovat huomanneet myös mahdolliset irvistävät saumat tai irronneet palahuopapaanut. Huomio on johtanut oivalliseen tarjouksen huopakaton tai palahuopakaton korjauksesta sekä paikkauksesta. Hiljattain korjattu, tarvittaessa myös huollettu katto on tyytyväisyyden lähde Perniössä.

Valitse omakotitalon, kesämökin tai muun mökin, autotallin ja saunarakennuksen huopakaton tai palahuopakaton korjaukseen sekä paikkaukseen meidän ammattilaisemme. Olemme timanttisia ammattilaisia kaikissa huopakattotöissä, joten et jää pulaan kattosi kanssa. Olipa kyse lumen alla painuneesta katosta tai tuulen kokonaisuudessaan irti repimästä katosta, laitamme sen tuossa tuokiossa huippukuntoon. Paikan päällä Perniössä, Halikossa, Kemiössä, Kiskossa, Muurlassa, Salossa, Särkisalossa tai Tammisaaressa selviää, miten katto pitäisi kunnostaa, ja kuinka edullisesti voisimme laittaa bitumikattosi tiptop-kuntoon. Kattoremonttia eli huopakaton uusimista tarjoamme vasta viimeisenä vaihtoehtona – ennen sitä selvitämme mahdollisuudet paikata, tiivistää ja kunnostaa huopakatto. Hyvin usein huomaamme, että katto voidaan saada kuntoon liimaamalla reiän päälle paikkapala tai tasoittamalla katteen rypyt, eikä huopakattosaneeraus ole vielä ajankohtainen.

Olipa kyse reikien paikkauksesta, vuotavien läpivientien korjaamisesta (kuten vuotavan piipunjuuren tiivistämisestä), jonkin huonokuntoisen vuodan uusimisesta tai vaikka otsalautojen vaihtamisesta, teemme työn kilpailukykyisen hintaisena avaimet käteen -pakettina. Työ on kotitalousvähennyskelpoinen, jos olet korjauttamassa omakotitalon tai kesämökin kattoa. Katon korjauksen tai katon uusimisen voi maksaa paitsi tilisiirrolla, myös kauttamme saatavalla rahoituksella. Yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus on joustava ratkaisu moniin huopakattotöihin.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus pidentää katon ikää

Kaikkiin omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, grillikatoksen tai jonkin muun piharakennuksen huopakaton ongelmiin kannattaa puuttua saman tien, kun ne huomaa. Ongelmat, kuten halkeamat, kuprut, ilmataskut, rypyt ja repsottavat saumat paikantaa katon tarkastuksen aikana. Katto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, eli pitkän, kylmän ja katon kunnolle joskus liian kovia rasituksia aiheuttavan talven molemmin puolin. Asiakkaamme saavat ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöiden yhteydessä, myös katon kevät- ja syyshuoltojen kaupanpäällisinä. Kattotarkastuksen yhteydessä suosittelemme tarvittaessa jotain kattohuoltoa, millä katto saataisiin kestämään paremmin talvia, tuulia ja UV-säteitä.

Kattohuollotkaan eivät poista täysin katon vaurioitumismahdollisuuksia. Huopakatto voi revetä tai siihen voi syntyä ilmataskuja, vaikka sitä olisi huollettua parhaiden ammattilaisten toimesta. Tiivisteiden haurastuminen voi saada huopakaton vuotamaan piipun juuresta, viemärintuuletusputken kohdalta tai vaikkapa antennin juuresta. Ota silloin yhteyttä meihin, ja tilaa huopakaton tiivistys Perniöön.

Halkeamia voi syntyä vaikkapa huopavuotien ikääntyessä ja kuivuessa. Kuivuminen vie mennessään katon elastisuuden, joten kovettunut huopa saattaa haljeta jonkin rasituksen alla. Kupruja, ilmataskuja ja ryppyjä voi syntyä kosteuden päästessä kermikerrosten väliin. Saumojen repsottaminen saattaa johtua sammaleista ja niiden juurista. Jos sammaleet saavat saumat irvistämään, voi tuuli päästä puhaltamaan vuotien alle repien katetta rumasti.

Huopakaton ja palahuopakaton viimeinen korjaus on kattoremontti

Kun huopakatto tai palahuopakatto on tarpeeksi vanha, on katon korjaus paras korvata huopakattoremontilla. Tiivissaumakatto ja kolmiorimahuopakatto kestää enintään 40 vuotta, bitumipaanukatto vähemmän. Jos katto menee esimerkiksi huoltamattomuuttaan huonoon kuntoon jo aiemmin, teemme tarjouksen katon uusimisesta varmistuttuamme, ettei kattoa voida pelastaa tiivistämällä (esimerkiksi korjaamalla huopakaton vuotava kattoikkuna tai kattoluukku) ja pinnoittamalla. Myös oikein pahat vauriot tai pitkään jatkunut huopakattovuoto voi jouduttaa kattoremonttia. Oikein pahoja vaurioita syntyy Perniössä esimerkiksi silloin, jos puu kaatuu myrskyssä omakotitalon tai mökin huopakaton päälle. Kattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon, mikä näkyy lahonneina kattorakenteina ja homeisina villoina – silloinkin voi olla paikallaan tehdä katon purku ja vaihto.

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.