KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Perniö – Kattourakat vaativat oikeita otteita

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattoremontti vaatii oikeita otteita. Valitse ulkokaton uusimiseen parhaat ammattilaisemme, niin urakka etenee erinomaisella tavalla. Teemme kattoremontin yhteydessä paljon muutakin kuin katon vaihdon. Katon tuuletuksen parantaminen, katon ja yläpohjan lisäeristys ja esimerkiksi erilaiset peltisepäntyöt (piipunpellitys, piipunhatun asentaminen tai vaikka jiiripellitysten toteuttaminen) ovat yhdistettävissä katon uusimiseen.

Kattoremonttia ei tarvita Perniössä pitkiin, pitkiin aikoihin, jos katon kunnosta huolehditaan jatkuvasti. Tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto ei vaadi päivittäistä ylläpitoa tai tarkkailua. Yleensä riittää, että katto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Samalla katolta kannattaa poistaa lehdet, neulaset ja muut roskat. Katon paikkaaminen, maalaaminen tai sammaleiden poistaminen on paljon harvinaisempaa, mutta puolivuosittaisten kattotarkastusten ansiosta ne osataan tehdä aina oikeaan aikaan. Oikea ajoitus onkin kaiken aa ja oo, joten anna pesunkestävien ammattilaistemme suorittaa kattotarkastus (sekä toteuttaa mahdollisesti tarvitut kattotyöt). Kattotarkastuksen saat ilmaiseksi kaikkien muiden kattotöidemme yhteydessä.

Katon tuuletuksen parantaminen, vesikaton remontti ja monet muut kattotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia urakoita. Katon huoltamisen, korjaamisen, uusimisen ja varustelemisen (esimerkiksi lumiesteiden, kattosiltojen, kattotikkaiden ja muiden kattoturvatuotteiden asentamisen) voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, joten rahoituksenkaan järjestäminen ei ole vaivalloista tai hankalaa. Huomaathan, että Perniön ohella toimimme myös Halikossa, Kemiössä, Kiskossa, Muurlassa, Salossa, Särkisalossa ja Tammisaaressa.

Katon asennus ja uusiminen Perniössä edessä vain harvoin

Katon harjaus ja rännien puhdistaminen kannattaa tehdä kaksi kertaa vuodessa. Jos omakotitalossasi, kesämökissäsi tai piharakennuksessasi on peltikatto, on se hyvä maalata 10–15 vuoden välein. Kattoremonttia tarvitaan paljon harvemmin, jos kaikki menee odotetusti. Odottamattomia asioita, mitkä voivat aikaistaa tiilikaton uusimista tai muun katon vaihtoa, ovat esimerkiksi pahat myrskyvauriot. Jos puu kaatuu tiilikaton päälle, voi olla parasta purkaa katto ja asentaa sen tilalle uusi tiilikatto. Muussa tapauksessa on mahdollista, että tiilikatto kestää jopa 70 vuotta.

Jos peltikaton asennus on tehty kaikin puolin oikein ja katon kunnosta on huolehdittu muun muassa kattomaalausten ja katon harjausten avulla, voi peltikaton uusiminen olla edessä vasta 50 vuoden päästä. 50 vuoden iän voivat saavuttaa niin aaltopeltikatot, lukkosaumakatot kuin esimerkiksi tiilikuvioiset peltikatotkin. Konesaumakatto on poikkeus. Tuo kattopeltiseppien asentama katto voi kestää Perniössä jopa 100 vuotta.

Huopakatonkin asennus kannattaa jättää osaaville ammattilaisille. Huopakattohuollot voivat pidentää tasakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi harjakaton ikää niin, että se saavuttaa 40 vuoden käyttöiän. Huopakaton uusiminen voidaan toteuttaa astetta erikoisemmalla tavalla, sillä joissain tilanteissa on mahdollista asentaa uusi katto suoraan vanhan bitumikaton päälle. Näin voidaan toimia myös uutta palahuopakattoa asennettaessa. Palahuopakaton uusiminen on edessä aiemmin kuin tiivissaumakaton tai kolmiorimahuopakaton vaihto, sillä palahuopakatto ei kaikesta näyttävyydestään huolimatta ole aivan yhtä pitkäikäinen.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Perniössä

Kattosi uusivat ammattilaiset ovat huipputaitavia, joten huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti tai tiilikattoremontti onnistuu aina yhtä hyvin. Kattoremontti Perniössä pitää sisällään monia työvaiheita, joista kaikki ovat yhtä tärkeitä kokonaisuuden kannalta. Ei ole samantekevää, millaisten rakenteiden varaan uusi katto asennetaan. Jotta katto voisi olla mahdollisimman pitkäikäinen, on kattorakenteiden oltava kuivia ja terveitä. Kaikki vaurioituneet rakenteet pitää korjata tai uusia. Tarvittaessa vahvistamme kattorakenteita (esimerkiksi silloin, jos olemme asentamassa kevyen huopakaton tilalle paljon painavampaa tiilikattoa) tai parantelemme yläpohjan tuulettumista. Onkin tärkeää, että yläpohja tuulettuu hyvin, sillä kosteusvauriot voivat johtua myös katon alle jumiin jääneestä, kosteasta ja lämpimästä ilmasta.

Katon asentamiseen sisältyy myös aluskatteen asennus. Aluskate on olemassa sitä varten, että paritalon, omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katto kaikesta huolimatta alkaisi vuotaa. Aluskate ohjaisi veden pois katon alta, jolloin puurakenteet ja eristeet voisivat säilyttää kuntonsa ja käyttökelpoisuutensa.

Katon vaihtoon Perniössä kuuluu myös sadevesijärjestelmän asentaminen, kattoturvatuotteiden asentaminen ja mahdollinen piipun pellitys. Piipun ulkopuoli on hyvä suojata kokopellityksellä, sillä se antaa huomattavasti paremman suojan kosteudelta kuin pelkkä juuripellitys. Piipunhattu suojaa hormia pakkasrapautumiselta, mikä voisi pahentuessaan heikentää rakennuksen paloturvallisuutta.

Kattoremontti toteutetaan toimestamme avaimet käteen -periaatteella, eli teemme asiakkaan puolesta myös loppusiivouksen. Huolehdimme myös siitä, että syntyneet purku- ja rakennusjätteet tulevat toimitettua asianmukaisesti jäteasemalle. Purkujätteistä syntyy jonain päivänä jotain uutta ja tarpeellista. Kattohuovista saadaan bitumin raaka-ainetta, ja kattotiilet voidaan murskata tietyömailla hyödynnettäviksi.

Huopakatot ja palahuopakatot ovat suuri intohimomme

Huopakatot ja palahuopakatot ovat suuri intohimomme. Jos paritalossa, omakotitalossa tai mökissä on huopakatto, kannattaa olla yhteydessä meihin. Me huolehdimme siitä, että katto kestää mahdollisimman pitkään Perniössä. Teemme katon kevät- ja syyshuollot sekä taitavasti että tunnollisesti, muistaen tarjota kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Jos tasa- tai esimerkiksi pulpettikatolta löytyy sammaleita, teemme tarjouksen sammaleiden poistosta. Mikäli pinnoite vaikuttaa kuluneelta, saat tarjouksen pinnoitteen uusimisesta. Jos joitain saumoja pitää tiivistää, tarjoamme huopakaton paikkausta ja tiivistystä.

Kaikki huopakattotyöt tehdään huolellisesti ja asiantuntevasti. Paikan päällä selviää, mikä on paras tapa puuttua kattoon ilmestyneisiin reikiin, myrskyn tekemiin vaurioihin tai esimerkiksi huopakattovuotoon. Monet ongelmat voidaan kunnostaa tekemällä huopakaton osittainen korjaus, joten kattoremonttia tarvitaan vain harvakseltaan.

Kun huopakatto tai palahuopakatto lopulta on uusittava, toteutamme onnistuneen kattosaneerauksen Perniössä. Katon uusimisen yhteydessä kattoa voidaan muokata monin tavoin uuteen uskoon. Tasakatosta voi kehkeytyä harjakatto, loivasta katosta kalteva katto ja tiivissaumakatosta kolmiorimahuopakatto.

Sen lisäksi, että remontoimme huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot sekä peltikatot, palvelemme asiantuntevasti myös muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti huopakatot ja palahuopakatot, jotka korjaamme, huollamme ja uusimme tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Uusimme ja kunnostamme kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut sekä muut kattotuotteet. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.