KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Perniö – Katon uusiminen joka euron väärti

Voidaan sanoa, että katon uusiminen on jokaisen siihen käytetyn euron arvoinen. Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin uusi huopakatto erottuu edukseen Perniössä. Uusi katto on täydellisen vapaa sammaleista, ja sen kaunis väri kääntää päät. Kun tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton tai palahuopakaton ovat asentaneet meidän ammattilaisemme, voit luottaa uuden katon tiiviyteen, turvallisuuteen ja toimivuuteen. Katto on joka kohdasta vedenpitävä ja myrskyn- sekä talvenkestävä, ja se on varusteltu tarpeellisella määrällä kattoturvatuotteita sun muita varusteita. Ilmanvaihtoputkien läpiviennit ja muut kattoläpiviennit on toteutettu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, joten kattovuoto on erittäin epätodennäköinen uhka. Seuraavan kerran katto pitää uusia ehkä vasta 40 vuoden päästä, tosin laattakatot kuluvat loppuun jo jonkin verran aiemmin.

Huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti ei edes maksa mahdottomasti, kun asialla ovat meidän ammattilaisemme. Itse asiassa, omakotitalon huopakattoremontti tai muu bitumikattosaneeraus onnistuu toimestamme varsin kohtuullisella hinnalla. Huopakatteet ovat suhteellisen huokeita, ja niiden asentaminen sujuu kokeneilta ammattilaisiltamme varsin ripeästi. Saatat yllättyä, miten edullisesti autotallin huopakattoremontti tai esimerkiksi kesämökin huopakattoremontti voikaan onnistua. Erityisen edullisesti huopakaton uusiminen etenee Perniössä, Halikossa, Kemiössä, Kiskossa, Muurlassa, Salossa, Särkisalossa tai Tammisaaressa silloin, kun uusi katto voidaan asentaa vanhan päälle – läheskään aina ei kuitenkaan voida käyttää tällaista oikotietä. Tavallinen tai epätavallinen huopakattoremontti – yhtä kaikki, yksityisasiakas voi hyödyntää mahdollisuuttaan kotitalousvähennykseen. Mökin huopakattoremontin tai muun katon uusimisen voi rahoittaa verkkosivujemme kautta kätevästi haettavalla rahoituksella.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Perniössä voi poikia kokonaan erilaisen katon

Saunarakennuksen huopakattoremontti voi poikia täysin edellisestä poikkeavan katon. Vanha, musta tiivissaumakatto voidaan korvata vaikkapa punaisilla bitumipaanuilla. Paritalon huopakattoremontti voi pitää sisällään katon korotuksen, tai vaikka tasakaton muuttamisen harjakatoksi. Tasakattoa ei niin vain muuteta harjakatoksi, aumakatoksi tai pulpettikatoksi. Kattorakenteita on jatkettava, samoin piippua. Me teemme kaiken avaimet käteen -periaatteella, ja mitä parhaimmalla ammattitaidolla.

Omakotitalon, paritalon, kesämökin tai autotallin huopakaton uusiminen alkaa siitä, että otat yhteyttä pyytäen edullisen tarjouksen kattosaneerauksesta. Puhelinkeskustelun perusteella emme saa tarpeeksi kattavaa kokonaiskuvaa tilanteesta, joten tulemme käymään Perniössä. Alkukatselmuksen aikana teemme kaikki tarvittavat mittaukset ja tarkastukset voidaksemme laskea tarkan ja tiukan urakkatarjouksen bitumikaton uusimiselle.

Paikan päällä selviää muun muassa se, missä kunnossa katon rakenteet ovat. Jos katto on edelleen tiivis eikä sen alla ole kosteusvaurioita, on huopakatto mahdollista uusia varsin nopeasti ja edullisesti. Siksi kannattaakin pyrkiä siihen, että uusii kattonsa mieluummin hieman liian aikaisin kuin himpun verran liian myöhään. Katto pysyy tiiviinä pitkään, kun sitä huolletaan usein, ja yksi tärkeimmistä kattohuolloista on katon tarkastus. Katon tarkastus kertoo, onko katossa joitain lisähuoltoa tai paikkaamista vaativia kohtia. Kuivat ja terveet kattorakenteet mahdollistavat uuden katon asentamisen suoraan vanhan katon päälle, mikä laskee katon uusimisen aiheuttamia kustannuksia. Pyydämme huomaamaan, että jos rakennuksessasi on kolmiorimahuopakatto, ei niin sanottu tuplakattoratkaisu ole mahdollinen.

Paikan päällä selviää myös katon pinta-ala, katon läpivientien ja muiden yksityiskohtien määrä, katon kaltevuus ja se, kuinka korkeasta rakennuksesta on kyse. Kaikki nämä asiat vaikuttavat siihen, mitä huopakaton uusiminen Perniössä maksaa. Kun saat kilpailukykyisen tarjouksen käsiisi, muista, että omakotitalon tai mökin katon uusimisen töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin huopakattoremontti Perniössä sisältää myös katon varustelun

Uusimme kaikki huopakatot avaimet käteen -periaatteella, joten katon uusiminen sisältää myös katon varustelun. Kaikki katot tarvitsevat joitain kattovarusteita, ja ne on asennettava paikoilleen katemateriaalin ja valmistajan ohjeiden mukaisesti. Katon varustelu on omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontin viimeisiä vaiheita.

Katolle pitää asentaa ainakin kattoturvatuotteita, mitkä huolehtivat katolla liikkumisen turvallisuudesta. Kaikilla katoilla pitää liikkua, sillä katot on hyvä kuntotarkastaa kahdesti vuodessa. Joinain talvina tarvitaan lumenpoistoa, ja silloin tällöin voi esiintyä tarvetta sammaleenpoistokäsittelyille tai esimerkiksi kattomaalauksille. Katolla liikkuminen on turvallisempaa, kun sieltä löytyvät kattotikkaat ja esimerkiksi kattosillat.

Jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän, tarvitaan lumiesteitä. Mitoitamme ja asennamme lumiesteet kattosi reunalle, niin sinun ei tarvitse pelätä katolta putoavaa lunta (tai sitä, että putoava lumi irrottaa aurinkopaneelit, kattoturvatuotteet ja muut katon varusteet).

Omakotitalon tai esimerkiksi huvilan huopakattoremonttiin kuuluu totta kai myös sadevesijärjestelmän asentaminen. Sadevesijärjestelmä ohjaa kattovedet esimerkiksi sadevesikaivoon, ja näin ne saadaan pois talon rakenteiden kuntoa uhkaamasta. Tasakatolle asennamme tuliterät kattokaivot, joiden jäättömyys voidaan varmistaa lämpövastuksilla. Harjakaton reunalla on yleensä vesikourut, mitkä päättyvät alastuloputkiin.

Kun aluskermi, pintakermi, sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet ovat paikoillaan Perniössä, teemme vielä loppusiivouksen ja viemme purku- sekä rakennusjätteet mennessämme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.