KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Vantaa – Katon tiivistys on koko rakennuksen suojaamista

Huopakatot ja palahuopakatot ovat tyylikkäitä kattoja, joiden kyky suojata alla olevaa rakennusta kosteudelta on erinomainen. Huopakatto pysyy kunnossa, vaikka ulkona sataa kaatamalla, tai vaikka syysmyrsky heittelee pihakalusteita ja taivuttaa puut maata vasten. Voi mennä todella pitkään, ennen kuin katteeseen syntyy jokin halkeama tai reikä, tai ennen kuin huopakatto vuotaa sisätaitteen (eli jiirin) kohdalta. Ota silloin yhteyttä, niin huopakattosi tai palahuopakattosi korjataan ja paikataan asianmukaisella tavalla toimestamme. Tunnemme huopakatot ja niiden eritysvaatimukset, joten mikään korjaustarve ei saa sormea menemään suuhun. Tiivistämme katon kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti, palauttaen samalla katon kyvyn suojata rakennusta säiltä ja kosteudelta.

Huopakaton korjaaminen Vantaalla voi liittyä vaikkapa siihen, että huopakaton läpivienti vuotaa. Läpivientien tiivisteet kuluvat aivan kuten kaikki muutkin rakenteet, ja pitkälle edennyt kuluminen näkyy siten, että huopakatto vuotaa piipun juuresta. Huopakatto voi alkaa vuotaa myös antennin juuresta tai katon IV-putken kohdalta. Kuormitukset voivat saada myös huopakaton kattoikkunan tai kattoluukun vuotamaan Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Keravalla tai Sipoossa.

Jos kaikki läpiviennit ovat tiiviitä, voi syyllinen olla jokin repsottava sauma, lumen alla vuotamaan ruvennut jiiri, katteeseen syntynyt reikä tai halkeama tai vaikkapa irronnut kattoturvatuote, mikä on jättänyt kattoon reikiä.

Teemme asiantuntemuksella myös isommat kattokorjaukset, kuten kaatuneen puun alle jääneen huopakaton kunnostuksen. Kaikista kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen avulla voi maksaa osissa niin katon paikkauksen kuin kokonaisen huopakattoremontinkin.

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Suhtaudumme kaikkiin kattotiivistyksiin antaumuksella

Kun huopa- tai palahuopakatto korjataan pian vaurioiden synnyttyä, on edessä oleva kattopaikkaus helppo ja edullinen. Omakotitalon, mökin, autotallin, saunarakennuksen, paritalon tai ulkorakennuksen huopakaton kuntoon kannattaa puuttua jo ennen vaurioiden syntymistä, jos se on mahdollista. Olemmekin hyvin tarkkaavaisia aina katon kuntotarkastusta tehdessämme. Jos katolla on kupruja, venymiä tai ryppyjä, tarjoamme niiden tasoittamista vaurioiden syntymisen ehkäisemiseksi. Mikäli jokin kattoturvatuote meinaa irrota, tarjoudumme kiristämään sen kiinnikkeet, jottei kattoon synny reikiä.

Suhtaudumme kaikkiin kattopaikkauksiin ja katon korjauksiin Vantaalla samanlaisella antaumuksella. Tiedämme, miten tärkeää reikien paikkaus, saumojen tiivistys ja irronneiden paanujen liimaus on, voihan niillä estää kattovuodon ja katon vesivahingon. Vaikka katon vesivahinko olisi jo päässyt syntymään, lupaamme tehdä erinomaisen kattokorjauksen parhaalla hinta-laatusuhteella. Huopakattoremontti on vasta ihan viimeinen vaihtoehto. Siihen päädytään esimerkiksi silloin, jos katto on hyvin iäkäs.

Korjaamme huopakaton vuotavan kattoluukun Vantaalla avaimet käteen -pakettina

Toteutamme kaikki Vantaalla ja sen naapurikunnissa tarvitut huopakattokorjaukset avaimet käteen -periaatteella. Avaimet käteen -paketti tarkoittaa sitä, ettei asiakkaan tarvitse laittaa tikkua ristiin, vaikka huopakaton kattoluukku vuotaa, tai vaikka lumi on irrottanut kattosillat ja -tikkaat. Ainoa asia, mikä asiakkaan tulee tehdä, on yhteydenotto.

Olipa kyse kattovuodosta jonkin läpiviennin kohdalta tai vaikka huopakaton jiirin tiivistyksestä, alkaa urakka alkutarkastuksesta. Sen jälkeen teemme tarvittavat korjaukset, tiivistykset, paikkaukset ja uusimiset. Lopuksi on vuorossa katon tarkastus ja loppusiivous.

Mikäli omakotitalon, kesämökin tai saunamökin tai vaikkapa paritalon huopakatto tarvitsee jotain huoltoa, teemme sen yksin tein. Kattohuolto, mikä saa huopakaton entistäkin ehommaksi, voi olla vaikkapa sammaleenpoisto katolta. Sammaleet haurastuttavat huopakattoa, mikä voi näkyä esimerkiksi kattoreikinä ja repsottavina saumoina. Tarvittaessa toteuttaisimme myös vesikourujen tai kattokaivojen puhdistuksen, mikä on kaksi kertaa vuodessa tarvittu kattohuolto. Katon tarpeet selviävät ilmaisen kattotarkastuksemme ansiosta.