KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Vantaa – Bitumikaton vaihto ei voisi onnistua tätä paremmin

Omistatko huopakattoisen omakotitalon, kesämökin tai autotallin Vantaalla? Ehkä omistat paritalon puolikkaan? Huopakattohuollot ja huopakaton paikkaukset pidentävät katon käyttöikää (etenkin, jos tilaat nämäkin työt Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Keravalla tai Sipoossa meiltä), mutta jossain vaiheessa on pakko tilata saunamökin, paritalon, ulkorakennuksen (kuten aitan tai karjasuojan) tai omakotitalon huopakattoremontti. Huopakatto on uusittava ikänsä puolesta siinä vaiheessa, kun se täyttää 40 vuotta. Palahuopakatto kuluu loppuun yleensä jonkun verran nopeammin. Huopakaton loppuun kuluminen näkyy vaurioiden ja kattovuotojen esiintymisen tihentymisenä sekä katon yleisenä haurastumisena.

Autotallin tai kesämökin huopakattoremontti voi olla edessä jo aikaisemminkin. Kattohuoltojen tekemättä jättäminen voi saada katon uusimiskuntoon jo parissakymmenessä vuodessa. Mökin tai muun rakennuksen huopakattoremontti voi aikaistua myös pahojen myrskyvaurioiden tai pitkään jatkuneiden kattovuotojen takia. Jos katon alla on runsaasti kosteutta ja se on saanut aikaan massiivisia tuhoja, voi olla parempi aloittaa saunarakennuksen huopakattoremontti sen sijaan, että katto yritettäisiin vielä kunnostaa.

Omakotitalon tai esimerkiksi piharakennuksen huopakattoremontti ei voisi onnistua paremmin kuin meidän asiantuntijoidemme tekemänä. Tunnemme huopakatot pitkältä ajalta, joten osaamme ottaa niiden erityisvaatimukset huomioon kaikkia huopakattotöitä tehdessämme. Kun tahdot saada kattosi uusittua mahdollisimman nopeasti ja edullisesti, mutta silti täydellisyyttä hipovalla lopputuloksella, ota yhteyttä meihin. Aloitamme huopakattoremontin samoin kuin kaikki muutkin kattoremontit, eli tulemme ensin paikan päälle tarkastamaan katon tämänhetkisen kunnon. Kattotarkastajamme aloittavat katon uusimisen suunnittelemisen saman tien. He selvittävät, miten kattorakenteet pitää korjata, ja kuinka kauan työhön menee. He ottavat huomioon myös uusien kattotarvikkeiden hinnan, katon kaltevuuden, talon sijainnin ja kaikki muut huopakattoremontin etenemiseen vaikuttavat seikat. Tämän jälkeen he antavat sinulle tiukan tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista. Töiden osuus on se, mistä yksityisasiakas pääsee hakemaan kotitalousvähennystä. Koko urakan voi maksaa rahoituksella, mitä voi hakea yhteistyökumppanimme kautta erittäin vaivattomalla tavalla.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Vantaalla vaihtelee sisällöltään kerrasta toiseen

Sitä voisi luulla, että huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Vantaalla on joka kerta samanlainen työkokonaisuus. Näin ei kuitenkaan ole asian laita. Katon uusiminen on joka kerta hieman erilainen urakka, joten edes pitkään alalla ollut kattoasentaja ei ehdi kyllästyä. Paikan päällä tehtävä alkukatselmus auttaa meitä hahmottamaan kokonaiskuvan katon tilanteesta. Tuon kokonaiskuvan perusteella tiedämme, mitä meiltä vaaditaan tällä kertaa. Kun tunnemme tilanteen, osaamme kertoa asiakkaalle, mitä työvaiheita voidaan sivuuttaa, ja mitä normaalista poikkeavaa tällä kertaa tarvitaan (jos tarvitaan).

Normaalista poikkeavia töitä kattoremontin yhteydessä ovat esimerkiksi katon korotus, katon lisälämmöneristys tai tasakaton vaihto pulpettikatoksi.

Kattotöitä, joita voidaan joissain tapauksissa jättää tekemättä huopakaton tai palahuopakaton uusimisen yhteydessä, ovat muun muassa vanhan katon purku ja kattoikkunoiden uusiminen.

Kattotöitä, joita teemme joka kerta uusiessamme omakotitalon, kesämökin, paritalon tai vaikkapa autotallin kattoa, ovat lopputarkastus ja loppusiivous.

Katon korotus voi olla tarpeen siksi, että taloon saataisiin uusi asuinkerros. Katon lisälämmöneristys vaikuttaa moneen asiaan – muun muassa siihen, miten kallista omakotitalon lämmittäminen talvikuukausien aikana on. Tasakatto on monen mielestä turhan työläs ja vanhanaikaisen oloinen katto, siksi monet huopakattoremontit sisältävät sen, että tasakatosta muokataan jokin kaltevampi katto.

Yllätyitkö lukiessasi, että palahuopakatto tai huopakatto voidaan uusia purkamatta vanhaa kattoa? Totta se on, mutta näin isoa työvaihetta ei voida jättää tekemättä läheskään joka kerta. Vanha katto voidaan jättää uuden huopakaton (tai peltikaton) alusrakenteiksi vain, jos sen kunto on tarpeeksi hyvä tätä tarkoitusta varten. Paikan päällä selviää, mikä on asioiden oikea laita, eli pitääkö vanha katto purkaa vai ei.

Jos vanha katto puretaan uuden bitumi- tai peltikaton tieltä, eivät purkujätteet enää päädy kaatopaikalle. Vanhoista huopavuodista ja -laatoista osataan nykyään tehdä asfaltin raaka-ainetta. Muutkin purkujätteet hyötykäytetään – jos ei muuta, niin ainakin energian tuotannossa.

Kuten sanottu, loppusiivous kuuluu kaikkiin tekemiimme huopa- ja palahuopakattoremontteihin, sillä teemme kattourakat avaimet käteen -periaatteella. Kun talon katto on uusittu, teemme myös lopputarkastuksen, jotta voisimme poistua paikalta hyvillä mielin – taas tuli tehtyä yksi onnistunut huopakattoremontti!

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti viimeistellään laadukkailla kattovarusteilla

Omakotitalon, kesämökin, autotallin tai paritalon huopakattoremontti sisältää lukuisia työvaiheita, vaikka kattorakenteiden korjaaminen ja eristeiden uusiminen olisikin voitu välttää katon alla olevien osien hyväkuntoisuuden takia. Kattoremontin työvaiheita ovat muun muassa rakennustelineiden pystyttäminen ja piipun juuren tiivistäminen. Kun uusi tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimahuopakatto alkaa olla valmis, viimeistellään se laadukkailla kattovarusteilla. Osa kattovarusteista voi olla vanhoja – se, voidaanko vanhat kattovarusteet kierrättää, riippuu niiden kunnosta ja kyvystä täyttää kaikki nykyvaatimukset.

Uuden katon varusteita ovat ainakin kattoturvatuotteet (kuten lapetikkaat ja talotikkaat) sekä sadevesijärjestelmä. Tasakaton sadevedet ohjataan kattokaivojen kautta pois katolta. Kaltevalle katolle asennamme todennäköisesti vesikourut ja alastuloputket.

Pakollisten kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän seuraksi voimme asentaa vapaavalintaisia kattoturvatuotteita, välikaton tai talon sisäosien ilmanvaihtoa tehostavia hormeja sekä esimerkiksi aurinkopaneeleita.

Valitsemme laadukkaat, korroosionkestävät ja tutkitusti turvalliset kattovarusteet. Osaamme mitoittaa ja asentaa ne kaikille katoille, ja jatkossa muistamme tarkistaa niiden ja niiden kiinnitysten kunnon jokaisen kattotarkastuksen yhteydessä. Kattotarkastukset kuuluvat palveluvalikoimaamme, mutta tarjoamme sellaisen ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme kaupantekijäisinä Vantaalla.