KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Vantaa – Kattoa kunnostaessa tehtävä oikeita valintoja

Autotallin, paritalon, kesämökin tai omakotitalon katon kunnostaminen Vantaalla voi tarkoittaa vaikkapa kattovuodon korjausta, jiirien tiivistämistä tai ulkokaton uusimista. Kattourakan aikana on osattava tehdä oikeita valintoja, sillä väärät valinnat voivat pilata kokonaisuuden. Esimerkiksi väärin asennettu aluskate ei tule antamaan riittävän hyvää suojaa. Myös kattoikkunoiden, kattovalokupujen ja kattoluukkujen uusiminen edellyttää ammattitaitoa – kattoläpiviennit on osattava eristää, tiivistää ja pellittää juuri oikealla tavalla.

Tilaa kaikki huopakattotyöt, peltikattotyöt ja tiilikattotyöt meiltä, niin saat parasta ja asiantuntevinta palvelua kaikkien kattotöiden suhteen. Myös vesikaton remontti kaikkine työvaiheineen kannattaa uskoa käsiimme Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Keravalla ja Sipoossa.

Kattoremontin aikana on tarkoitus tehdä monenlaisia korjauksia ja uudistuksia. Paritalon, autotallin, kesämökin tai omakotitalon kattoremonttiin voi liittyä esimerkiksi peltisepäntöitä. Piipunpellitys ja piipunhatun asentaminen suojaavat savupiipun ajan hampaalta, mikä uhkaa aiheuttaa muun muassa piipunjuurivuotoja ja nokipaloja.

Kattosaneeraus sisältää tarvittaessa katon tuuletuksen parantamisen. Jos ilma ei vaihdu aaltopeltikaton tai vaikkapa betonitiilikaton alla, voi lämpimästä ilmasta kondensoitua katon alle kosteutta. Kattoa vaihtaessa voidaan toteuttaa myös katon ja yläpohjan lisäeristys, mikä vähentää lämmön karkaamista harakoille. Eristeiden lisääminen ei edellytä katon uusimista – villojen määrää voidaan täydentää koska tahansa.

Uudelle katolle asennetaan lumiesteet, kattotikkaat, kattosillat ja muut kattoturvatuotteet sekä kaikki asiakkaan kanssa sovitut läpiviennit. Myös verkotuksien asentaminen voi olla paikallaan. Suunnittelemme jo ennen töiden aloittamista, mitä kaikkea katolle pitää asentaa, ja mitkä kaikki rakenteet on korjattava tai uudistettava. Paikan päällä tehdyn alkutarkastuksen perusteella selviää myös kattoremontin hinta, minkä töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen. Kattotöiden rahoitus sopii niin kattovuodon korjaamisen, kattovuotoja ehkäisen huoltomaalauksen kuin ulkokaton uusimisenkin maksamiseen. Tuota lainaa pääsee hakemaan helposti meidän kotisivujemme kautta.

Sen lisäksi, että remontoimme huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot sekä peltikatot, palvelemme asiantuntevasti myös muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti huopakatot ja palahuopakatot, jotka korjaamme, huollamme ja uusimme tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Uusimme ja kunnostamme kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut sekä muut kattotuotteet. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Onko aika teettää uuden katon asentaminen? Tilaa katon uusiminen Vantaalle meiltä

Periaatteidemme mukaisesti tarjoamme katon korjaamista aina, kun se vain on mahdollista. Katon korjaaminen on edullisempaa kuin katon uusiminen. Haurastuneen tai vuotavan kohdan korjaaminen voi jatkaa katon käyttöikää lukuisilla vuosilla, joissain tapauksissa jopa vuosikymmenillä. Loputtomiin katon käyttöikää ei tietenkään voida jatkaa. Loppuun kulunutta kattoa ei pelasta enää mikään. Vaikka yksi kohta korjattaisiin, alkaisi toinen kohta vuotaa ennen pitkää. Vuosikymmenten haurastuttamat, ehkä myös lahottamat kattorakenteet voisivat pettää. Katemateriaalin maksimikäyttöikä on yksi mittapuu, kun arvioidaan tarvetta tilata kattoremontti Vantaalle. Sen lisäksi on arvioitava katon yleiskuntoa. Olipa paras ratkaisu sitten katon paikkaus tai katon vaihto, tilaa kattourakka luotettavilta ammattilaisiltamme.

Uuden huopakaton asennus on huopakatevalmistajien mukaan edessä vasta noin 40 vuoden päästä. Huopakattoremontti voi olla edessä jo ennen katteen teknisen käyttöiän lopun saavuttamista. Huopakaton uusimista voivat aikaistaa esimerkiksi katolle jääneet sammaleet, mitkä voivat saada katon vuotamaan yhdestä jos toisestakin kohdasta.

Sammaleenpoisto ja muut kattohuollot siirtävät myös palahuopakaton uusimista. Uuden palahuopakaton asennus koittaa ehkä vasta 30 vuoden kuluttua, jos kova tuuli tai muut rasitukset eivät heikennä kattokokonaisuuden kuntoa sitä aiemmin. Bitumikatot ovat periaatteessa hyvin pitkäikäisiä, mutta esimerkiksi katon päälle kaatunut puu voi aiheuttaa niin pahoja tuhoja, että katto on paras uusia.

Peltikaton asennus kannattaa teettää ammattilaisillamme. Asennamme peltikatot ja niiden aluskatteet Vantaalla niin taitavasti, että kattorakenteet saavat parhaan mahdollisen suojan kosteudelta. Terveet kattorakenteet tarkoittavat pitkäikäistä kattoa – peltikaton uusiminen voi tapahtua vasta puolen vuosisadan päästä. Kattohuollot, kuten katon huoltomaalaus, ja tarpeen mukaan tilatut kattopaikkaukset auttavat välttymään peltikattovuodoilta ja ennenaikaisilta kattoremonteilta.

Tiilikatostakin kannattaa pitää huolta, jotta uuden tiilikaton asentaminen olisi mahdollisimman kaukainen asia. Tiilikaton uusiminen koittaa kenties vasta 70 vuoden päästä, kunhan katto on pidetty puhtaana ja tarkastettu usein.

Myös peltikatto- tai tiilikattoremontti voi aikaistua, jos katto vaurioituu pahoin myrskyssä tai talven lumien alla. Uudellamaalla ei yleensä ole vaaraa kattolumien aiheuttamista vaurioista, mutta myrskyvaurioita voi sattua. Niitä voi ehkäistä muun muassa kiinnittämällä huomiota katon kiinnityskohtiin sekä poistamalla lahot puut tontilta.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Vantaalla – Katemateriaalilla on väliä

Uutta kattoa tarvitseva joutuu miettimään montaa asiaa. Me hoidamme käytännön toteutuksen avaimet käteen -pakettina, mutta talonomistajan tulee päättää muun muassa uuden katon materiaali ja se, muokataan tasakatosta samalla harjakatto. Katemateriaalilla on väliä. Itselle sopivan katteen löytäminen on tärkeää, vietetäänhän saman katon alla ehkä jopa seuraavat 50–70 vuotta. Jotkut katteet kestävät sata vuotta, toiset enemmänkin.

Huopakatto on tyylikäs ja hyvin tiivis katto, mutta se voi sammaloitua. Huopakattohuollot ehkäisevät sammaleita sekä auringon aiheuttamaa kuivumista. Myös palahuopakattoa tulee huoltaa, jotta se kestäisi ja toimisi. Palahuopakatto on elävä ja kiehtova katto niin omakotitaloon, kesämökkiin kuin paritaloonkin. Kaikista loivimmille katoille se ei kuitenkaan sovi. Jos talossa on hyvin loiva katto tai tasakatto, on huopakatto (eli tiivissaumakatto) ainoa oikea valinta. Kannattaa kuitenkin muistaa mahdollisuus katon korottamiseen tai kattomuodon vaihtamiseen.

Peltikatto tunnetaan helppohoitoisena kattona, mutta sen huonoja puolia ovat äänekkyys sekä alttius ruostua. Ruostetta vastaan taistellaan erilaisilla kattohuolloilla. Lukkosaumakatossa voi olla äänieristenauhoja, mitkä vähentävät peltikatolle tyypillistä pauketta.

Tiilikatto on painava katto, joten kattorakenteita voidaan joutua vahvistamaan ennen tiilikaton asentamista. Tiilikaton hyviin puoliin lukeutuu sen arvokas ulkonäkö. Tiilikatto kääntää päät vielä vanhanakin, jos se on hyvin huollettu.

Päädyitpä sitten huopakattoremonttiin, palahuopakattoremonttiin, tiilikattoremonttiin tai vaikkapa peltikattoremonttiin, tilaa uuden katon asennus Vantaalle meiltä. Me hoidamme kaikenlaiset kattotyöt yhtä varmoin ja vakain ottein. Hintamme ovat kilpailukykyisiä, ja kauttamme saat myös katon viimeistelyvaiheen toimenpiteet. Lopputulos miellyttää varmasti, kun asialla on joukko taidokkaita ja asiakaslähtöisiä ammattilaisia.

Huopakatto tai palahuopakatto on hyvän maun katto

Huopakatot ovat meille erittäin mieluisia kattoja. Onneksi myös monet asiakkaat ovat ihastuneita kestäviin, vedenpitäviin ja tyylikkäisiin huopakattoihin, joten pääsemme usein paneutumaan huopakattojen asennus-, huolto- ja korjaustöihin.

Asennuta sinäkin huopakattosi Vantaalla meillä, niin saat rakennukseesi näyttävän ja varmatoimisen katon. Huopakatto voi olla joko tiivissaumakatto (mikä sopii tasakattoiseenkin omakotitaloon tai mökkiin), kolmiorimahuopakatto (mikä pääsee oikeuksiinsa vanhan rakennuksen perinteitä kunnioittavana kattona) tai palahuopakatto. Palahuopakattoa kutsutaan myös laattakatoksi ja paanukatoksi. Bitumipaanukatto on näyttävä katto, mikä ei kuitenkaan kestä ihan yhtä pitkään kuin tavallinen huopakatto.

Huopakatto on oikea hyvän maun katto, niin upealta se näyttää vielä yli kolmekymppisenäkin. Huopakatto on myös hyvän mielen katto, sillä se ei teetä paljoa töitä. Ne vähätkin huopakattohuollot voi ulkoistaa kattoammattilaisillemme. Teemme joka kevät ja syksy tarvitut huopakaton puhdistukset. Kaikki muutkin katot tulee puhdistaa kahdesti vuodessa, joten huopakatto ei vaadi muita kattoja enemmän roskien poistoa.

Huopakattohuoltoihin kuuluu aina ilmainen kattotarkastus. Sen avulla saadaan tieto mahdollisista korjaus- ja paikkaustarpeista, kuten tarpeesta tiivistää kattoikkunan läpivienti tai korjata jokin huopakatteeseen syntynyt reikä. Vaikka bitumikatot kestävät todella hyvin erilaisia rasituksia, kannattaa katon tiiviys ja ehjyys varmistaa usein – näin voidaan estää katon vuotaminen ja katon alla olevien rakenteiden kastuminen jo ennalta.