KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Espoo – Katon tiivistys mihin vuodenaikaan tahansa

Tarvitsetko huopakaton korjausta Espoossa, Nurmijärvellä, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella tai Kauniaisissa? Onko palahuopakattosi vailla paikkausta? Ota yhteyttä meihin, niin kattosi on pian taas kunnossa, vaikka se olisi vuotanut jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta. Tiedämme, miten toimia silloinkin, kun katto on painunut, irronnut tuulella tai vuotanut jo niin pitkään, että sen alla on sekä lahoa että hometta.

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunamökin, paritalon tai jonkin ulkorakennuksen huopakaton korjaus voi tarkoittaa myös saumojen tiivistämistä tai kattoreikien paikkausta. Saunarakennuksen tai esimerkiksi mökin palahuopakaton paikkaus voi johtua myös myrskystä tai lumesta. Myrsky on voinut irrottaa kattotarvikkeita. Lumikin voi irrottaa kattoturvatuotteita ja muita varusteita katosta. Lumen paino voi johtaa siihenkin, että huopakatto vuotaa piipun juuresta Espoossa. Myös muut huopakaton läpiviennit voivat alkaa vuotaa lumen alla. Kevättarkastus voi kertoa siitä, että huopakaton kattoikkuna tai kattoluukku vuotaa, tai että huopakatto vuotaa viemärintuuletusputken kohdalta.

Me tarjoamme apua nopeasti tilanteesta ja vuodenajasta riippumatta. Bitumikatto voidaan korjata vaikka keskellä talvea, jos sen huomataan vaurioituneen. Mitä nopeammin erilaisiin vaurioihin puututaan, sitä parempi, sillä nopean toiminnan avulla voidaan säästää rahaa (ja kattoa).

Meidän kattopalvelumme tunnetaan nopeasta toiminnasta ja asiantuntevuudesta, mikä käy ilmi muun muassa luotettavina ja pitkäkestoisina kattokorjauksina. Meidät tunnetaan myös kilpailukykyisistä hinnoista, joista yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä. Olemme järjestäneet niin, ettei asiakkaan tarvitse käyttää aikaa sopivan rahoituksen metsästämiseenkään, sillä meidän kotisivujemme kautta voi hakea rahoitusta kaikille kattotöille todella nopeasti ja vaivattomasti. Nopeus ja vaivattomuus luonnehtivatkin hyvin kaikkea meidän kanssamme tapahtuvaa asioimista!

Huopakattojen kunnostamisen ja huopakattoremonttien lisäksi kattoammattilaisemme taitavat varmaotteisesti myös muiden kattojen korjaukset. Meiltä saat katon vuotopaikkaukset, aluskatteiden korjaukset sekä muut katon kunnostustyöt kattohuoltoja unohtamatta. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Myös kaikki muut kattotyöt onnistuvat. Me mm. asennamme, kunnostamme ja uusimme kattotuotteet, kuten kattoikkunat ja kattoluukut sekä kattoturvatuotteet. Kaikissa kattotöissä palvelemassa!

Pyydä tarjous katon korjauksesta!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Paikkaamme katon vaikka unissamme

Osaamme korjata ja paikata huopakatot vaikka unissamme, mutta sitä vaaraa ei kuitenkaan ole, että tulisimme työmaalle puolinukuksissa – tai että koisaisimme kesken urakan. Tarkoitamme vain sitä, että kaikille huopakattojen korjaajillemme on kertynyt pitkä kokemus erilaisista huopakattotöistä. Hommat etenevät ilman turhia tuumaustaukoja, mutta autopilotilla ei silti toimita: kattotöitä tehdessä pitää olla tarkkana kuin porkkana, jotta mitään tärkeää ei jäisi tekemättä. Esimerkiksi katon huoltotarpeet pitää panna merkille, jotta niistä voisi kertoa asiakkaalle (reilun tarjouksen kera).

Olemme keskittyneitä urakkaan silloinkin, kun teemme jotain pientä omakotitalon, piharakennuksen, paritalon tai vaikka vapaa-ajan rakennuksen huopakaton korjausta. Pieniä kattopaikkauksia ovat esimerkiksi halkeamien, ilmataskujen, kuprujen ja ryppyjen paikkaukset Espoossa. Vaikka ilmatasku ei olisi vaurioittanut kattoa (vielä), kannattaa se tasoittaa pikaisesti, jotta tilanne talon katolla ei muutu huonommaksi. Myös halkeamat kannattaa paikata pian, ja saumojenkin tiivistämisellä on kiire.

Useimmiten huopakaton korjaus on kustannustehokkain ratkaisu

Useimmiten, mutta ei aivan joka kerta ole kannattavaa korjata omakotitalon, mökin tai esimerkiksi autotallin huopakattoa Espoossa. Silloin teemme tarjouksen katon purkamisesta ja vaihtamisesta, eli siis huopa- tai palahuopakattoremontista. Tulet huomaamaan, että teemme myös kattoremontit erittäin mainiolla hinta-laatusuhteella!

Mikä voisi olla sellainen tilanne, ettei tasakattoa, harjakattoa tai esimerkiksi pulpettikattoa kannata enää korjata? Esimerkiksi sellainen, missä vaurioitunut katto todetaan hyvin vanhaksi. Mitä vanhempi huopakatto, sitä huonompi sen rasituksensietokyky on. Vaikka katto saataisiin nyt täysin tiiviiksi, voisi siihen ihan kohta syntyä uusia vaurioita, joista katto voisi vuotaa. Mitä lähempänä katto on 40-vuotispäiväänsä, sitä lähempänä huopakattoremontti alkaa olla. Uusi katto on pitkään miltei huoltovapaa, ja se tulee kestämään erilaisia rasituksia ilman, että se rupeaa vuotamaan esimerkiksi saumoista tai katon sisätaitteen kohdalta.