KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Espoo – katon pulmiin löytyy paras ratkaisu

Meihin kannattaa olla yhteydessä aina, kun on kyse omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen tai esimerkiksi autotallien kattoremonteista ja kattotöistä Espoossa. Löydämme parhaan ratkaisun katon pulmiin, joten huopakatto, palahuopakatto, peltikatto tai tiilikatto on pian taas elämänsä kunnossa. Se, mitä kattoa tarvitsee tullakseen taas tiiviiksi ja toimivaksi, selviää viimeistään paikan päällä. Jos vesikatto ei ole aivan loppuun kulunut, emme tarjoa katon uusimista, vaan jonkin sortin kattokorjausta, kattohuoltoa tai jotain muuta kattotyötä. Kyseeseen voi tulla saumojen paikkaaminen, aluskatteen uusiminen, rikkinäisten tiilien vaihto, kattopeltien vaihto tai esimerkiksi sammaleenpoisto ja kattomaalaus.

Siinä tapauksessa, ettei kattoa enää kannata alkaa korjata ja huoltaa, laskemme varsin kilpailukykyisen tarjouksen kattoremontille. Uusimme sekä huopakatot, tiilikatot että erilaiset peltikatot – myös konesaumakatot. Kattoremontin viimeistelyvaiheeseen kuuluu pieneläinesteiden asennus, lumiesteiden ja muiden kattoturvatuotteiden (kuten kattotikkaiden ja kattosiltojen) asennus sekä rännien asennus. Lopputulos on kaikkien määräysten ja asiakkaan toiveiden mukainen, pitkäikäinen ja erinomaisessa kunnossa oleva katto.

Teemme myös peltisepäntyöt, kuten piipunpellitykset ja piipunhatut, joten meihin kannattaa olla yhteydessä kaikenlaisten kattotöiden tiimoilta – niin Espoossa kuin Vihdissä, Nurmijärvellä, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella kuin Kauniaisissakin.

Vaikka katon asennus, korjaus, huolto ja kaikki muut kattotyöt tehdäänkin ensiluokkaisella laadulla, ovat hintamme aivan tavallisen kuluttajan ulottuvilla. Ennakkoperintärekisterimerkintämme ansiosta kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, eikä rahoituksenkaan hakemisesta tarvitse stressata: kaikki huopakattoremontit, tiilikattokorjaukset ja muut kattotyöt voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Erityisosaamista meille on kertynyt paljon huopakattotöiden osalta. Remontoimme huopa- sekä palahuopakatot ja saat meiltä tinkimättömät tekijät huopakaton korjauksiin. Asennamme, kunnostamme ja uusimme myös kattotuotteet, kuten kattoikkunat ja kattoluukut sekä kattoturvatuotteet. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kattourakkaa tehdessä tarvitaan tietoa ja taitoa

Kun teemme jotain omakotitalon, paritalon, autotallin tai kesämökin kattourakkaa Espoossa, Nurmijärvellä, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella tai Kauniaisissa, tarvitsemme siihen koko kehoa. Tarvitsemme käsiä ja jalkoja sekä vahvaa selkää, mutta ei vesikaton remonttia tai muuta kattourakkaa tehdä pelkällä voimalla. Kattourakka vaatii teräviä aivoja ja tarkkaavaista katsetta, sekä käsien, silmien ja aivojen hyvin toimivaa yhteispeliä. Me olemme kokeneita ja taitavia kattoammattilaisia, joilta kannattaa tilata kaikki katon korjaukset, kattohuollot ja ulkokaton uusimiset Espoossa. Kattourakka etenee ripeästi, eikä missään työvaiheessa löysäillä, toimita huolimattomasti tai jäädä sormi suussa miettimään, miten homma oikein pitikään hoitaa.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattoremontti on kattourakoiden kattourakka. Sen tehdään monta työvaihetta, mutta meidän ammattilaistemme joukosta löytyy oikea henkilö(t) joka tehtävään. Meille ei ole epäselvää, pitääkö katto ja yläpohja lisäeristää kattoremontin yhteydessä vai ei – ja miten tämä tärkeä, muun muassa kondensoitumisilmiötä torjuva työvaihe tulee suorittaa. Tiedämme myös sen, onko katon tuuletusta parannettava. Katon tuuletuksen parantaminen on käytännössä yhtä tärkeää kuin vesikaton tiiviys, sillä huonosti toimiva ilmanvaihto voi saada kattorakenteet kastumaan ja lahoamaan.

Kattosaneeraukseen voi kuulua myös verkotuksien asentaminen ja liuta erilaisia peltisepäntöitä. Kattopeltiseppiemme tekemistä töistä voitaisiin mainita vaikka piipunpellitys ja piipunhatun asentaminen. Asennamme uudelle huopakatolle, palahuopakatolle, tiilikatolle ja peltikatolle myös kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattotikkaat ja kattosillat – uusista läpivienneistä puhumattakaan. Mitä kaikkia läpivientejä voisimme asentaa sinun harjakatollesi, tasakatollesi tai vaikka pulpettikatollesi? Olisiko kattoikkuna tai kattovalokupu hyvä idea; kiinnostaako sinua tuottaa oma energiasi aurinkopaneeleilla?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää vanhan kattosi purkamisesta ja uuden katon asentamisesta – sekä kaikista uuden katon yksityiskohdista. Me uusimme katot avaimet käteen -paketteina, ja urakan hinta on selvillä jo hyvissä ajoin. Laskemme tiukan tarjouksen kattosi uusimiselle arviointikäynnin aikana kerätyn tiedon perusteella, ja töiden osuudestahan voit yksityisasiakkaana hakea kotitalousvähennystä. Yhteistyössä kanssamme toimiva rahoituslaitos tarjoaa joustavaa rahoitusta, millä on vaivatonta rahoittaa tekemämme kattourakat.

Katon asennus ja uusiminen Espoossa ei salli hutilointia

Katon asennus ja uusiminen Espoossa on tarkkaa puuhaa. Minkäänlaista hutilointia ei sallita, sillä mokailu tai hosuminen voi pilata lopputuloksen. Tilaa huopakaton asennus tai vaikkapa tiilikaton uusiminen meiltä, niin homma etenee jouhevasti – ja ilman pelkoa virheistä. Ammattilaisemme ovat todella kovatasoisia, ja timanttisten ammattilaisten käsiin on turvallista jättää huopakaton uusiminen tai jokin muu kattoremontti.

Tarkkana on oltava jo arviointikäynnillä, sillä silloin kartoitetaan katon tilanne. Alkutarkastuksen perusteella lasketaan kattoremontin hinta, sekä aloitetaan esimerkiksi palahuopakaton uusimisen suunnittelu. Palahuopakattohan voidaan tietyissä tilanteissa asentaa vanhan katon päälle. Se, onko tämä mahdollista vai, selviää alkutarkastuksen yhteydessä.

Peltikattokin voidaan asentaa huopakaton päälle, jos vanha huopakatto rakenteineen on hyvässä kunnossa.

Normaalitapauksessa peltikaton uusiminen tapahtuu niin, että ensin puramme vanhan peltikaton ja aluskatteen, minkä jälkeen kunnostamme kattorakenteet. Sitten alkaa uuden peltikaton (esimerkiksi aaltopeltikaton, lukkosaumakaton tai tiilikuvioisen peltikaton) asentaminen. Peltikaton alle asennetaan tietenkin aluskate, sillä peltikaton tiiviys voi tulevien 50 vuoden aikana pettää – jos peltikatto alkaa vuotaa vaikkapa piipun juuresta, pelastaa aluskate tilanteen ottamalla kosteuden vastaan ja viemällä sen pois katon alta.

Peltikatto tai tiilikatto voidaan joskus uusia osittain, mikä tarkoittaisi sitä, ettei aluskatetta purettaisi ja vaihdettaisi lainkaan. Normaali pelti- tai tiilikattoremontti sisältää aina aluskatteen uusimisen. Laadukas aluskate, mikä on asennettu kaikin tavoin oikein, on kattorakenteiden paras suoja kosteusvaurioilta.

Tiilikaton asentaminen tarkoittaa melkein aina sitä, että omakotitaloon tai vaikkapa paritaloon asennetaan betonitiilikatto. Betonitiilikatto on edullisempi kuin savitiilikatto, valmistetaanhan savitiilet suureksi osaksi käsityönä, ja käsityö maksaa. Valitsitpa sitten betoni- tai savitiilikaton, voit luottaa meidän ammattilaisiimme sen asentamisessa ja varustelemisessa! Kattosi on huikea kokonaisuus viimeistä jiiriä ja suojapellitystä myöten.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Espoossa – Näin saat uuden katon kohtuuhintaan

Uuden katon hankkimista ei kannata suotta lykätä, sillä omakotitalon, paritalon, mökin tai esimerkiksi autotallin katto muuttuu vuosien vieriessä aina vain huonokuntoisemmaksi. Kun katto alkaa osoittaa vanhenemisen ja haurastumisen merkkejä, tilaa huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, tiilikattoremontti tai peltikattoremontti Espooseen. Kun tilaat katon uusimisen meiltä, saat urakan hyvällä hinnalla, ja lopputulos on mitä laadukkain. Käytämme vain kestäviä ja pitkäikäisiä katemateriaaleja – sellaisia, joihin voi saada jopa 50 vuoden takuun. Kun asennamme uuden katon, olemme erittäin huolellisia ja tarkkoja. Sama huolellinen ja asiantunteva ote jatkuu aina katon viimeistelyvaiheeseen ja työmaa-alueen loppusiivoukseen asti.

Parhaat vinkit siihen, miten teettä huopakattoremontti, peltikattoremontti, tiilikattoremontti tai palahuopakattoremontti kohtuuhintaan, ovatkin seuraavat. Vinkki numero 1: tilaa katon uusiminen aina meiltä – silloinkin, kun edessä oleva kattosaneeraus poikkeaa jotenkin edellisestä, eli se sisältää esimerkiksi katon korotuksen, katon lisälämmöneristyksen, lahonneiden kattorakenteiden uusimisen tai vaikka tasakaton vaihdon harjakatoksi.

Vinkki numero 2: uusi kattosi ennen sen kunnon romahtamista. Jotta katon kunnosta voitaisiin pysy kärryillä, on se hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta kaikki katon kunnossa tapahtuneet muutokset on mahdollista havaita tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, eli esimerkiksi vuotavat läpiviennit tai kattoon syntyneet reiät bongataan heti tuoreeltaan. Kattotarkastus kertoo myös siitä, onko kattoa tavalla tai toisella huollettava, jotta se voisi kestää paremmassa kunnossa pidempään.

Kun tilaat kaikki kattotyösi tältä kattofirmalta, olet aina kärryillä siitä, mitä kattosi tarvitsee (vai tarvitseeko se yhtikäs mitään), sillä tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöiden yhteydessä. Tilaa vaikka katon kevät- tai syyshuolto, niin puhdistamme kattosi tunnollisesti, ja lopuksi annamme raportin kaikista havainnoistamme. Raportin lisäksi saat edullisen tarjouksen mahdollisesti tarvituista kattotöistä – tai huopakaton, palahuopakaton, peltikaton tai tiilikaton uusimisesta.

Älä tingi tyylistä – Valitse huopakatto tai palahuopakatto

Jos katon uusiminen on sinulle ajankohtaista, pohdit varmasti sitä, millaisen katon omakotitaloon, kesämökkiin tai esimerkiksi ulkorakennukseen asennutat. Yksi hyvä vaihtoehto on bitumikatto. Bitumikatto voi olla tasakatollekin soveltuva tiivissaumakatto, ilmeikäs palahuopakatto tai perinteikäs kolmiorimahuopakatto. Me osaamme asentaa kaikki erilaiset huopakatot Espoossa ja sen ympäristössä.

Miksi kannattaa valita huopakatto? Muun muassa siksi, että se on todella tyylikäs – tämä katto kääntää päät ja tuottaa iloa omistajalleen!

Huopakatot ja palahuopakatot ovat myös todella helppohoitoisia. Me teemme kaikki huopakattohuollot puolestasi, mutta niitä ei ole paljoa. Useimpina vuosina riittää, että katolta poistetaan roskat joka kevät ja syksy. Samalla tulee tehtyä katon kunnon tarkastus.

Muita huopakattohuoltoja tarvitaan vain harvoin – esimerkiksi pinnoitus uusitaan korkeintaan kerran, eikä espoolaisilta huopakatoilta yleensä tarvitse pudottaa lunta.

Huopakatto kestää erinomaisella tavalla erilaisia rasituksia ulkolämpötilavaihteluista ilmansaasteiden happamuuksiin, joten huopakaton omistaja pääsee vähällä. Jos kattosi kuitenkin vaurioituu esimerkiksi myrskyssä, ota yhteyttä: me kunnostamme katon, jotta se voi kestää vielä pitkään. Kaiken kaikkiaan huopakatto voi kestää jopa 40 vuotta.

Kun huopakatto tai hieman lyhytikäisempi palahuopakatto viimein pitää uusia, teemme työn taidokkaasti, ja toimitamme vanhat kattohuovat jäteasemalle – sieltä ne päätyvät aikanaan asfaltin raaka-aineeksi, joten mitään ei mene hukkaan.

Katon korjaus ja muut kattotyöt Espoossa tarjoavat vaihtoehdon kattoremontille

Läpivientien asennus, huolto ja uusiminen ovat tavanomaisia kattotöitä. Jos kattoikkunaa tai kattoluukkua ei enää saa korjattua, uusimme ne Espoossa ja sen naapurikunnissa. Omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin tai jonkin muun piharakennuksen katto saattaa tarvita myös paikkausta. Ehkä katossa on jokin reikä tai kenties jokin sauma repsottaa – mitä nopeammin nämä ”kauneusvirheet” saadaan kuntoon, sitä varmemmin katon yleiskunto pysyy muuttumattomana, eikä isompia kattokorjauksia (katon uusimisesta puhumattakaan) tarvita. Aina kun mahdollista, teemme tarjouksen katon osittaisesta korjaamisesta, emmekä paljon hintavammasta kattoremontista.

Tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton kuntoa ylläpidetään myös erilaisilla kattohuolloilla, joita ovat muun muassa kattomaalaukset ja sammaleenpoistokäsittelyt. Meiltä saat parasta ammattitaitoa ja asiantuntemusta myös kaikenlaisissa kattohuolloissa Espoossa.

Uusimme, korjaamme ja huollamme huopakatot sekä muut katot ykkösosaamisella

Me olemme varsin ihastuneita huopa- ja palahuopakattoihin, ja olemmekin hioneet huopakatto-osaamisemme huippuunsa. Kun tarvitset huopakaton asentamista, korjaamista, huoltamista, varustelemista tai uusimista, ota yhteyttä – näin sinunkin huopakattosi kukoistaa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Huopakaton parhaita puolia ovatkin sen pitkäikäisyys sekä erinomainen kyky kestää erilaisia rasituksia – nämä kaksi ovatkin sidoksissa toisiinsa. Ihan omin avuin bitumikatto ei kuitenkaan pärjää, vaan se tarvitsee ammattilaisen apua kestääkseen erilaisia säitä ja ulkolämpötilojen vaihteluita.

Omakotitalon, autotallin, mökin tai vaikkapa vapaa-ajan kiinteistön bitumikatolle on tärkeää, että se puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Näin vähennetään katon sammaloitumista, saumojen avautumista ja yleistä haurastumista. Vanhemmiten katon suojapinnoitteen teho heikkenee – silloin teemme joko sammaleenpoistokäsittelyn, katon pinnoituksen tai molemmat peräjälkeen. Tarvittaessa saat meiltä myös lumenpudotuksen huopakatolta.

Satunnaiset korjaus- ja paikkaustarpeet tulevat hoidettua pois alta jo aikaisessa vaiheessa, kun huopakatto tarkastetaan Espoossa kahdesti vuodessa. Tilaa meiltä mikä tahansa kattotyö (vaikka rännien puhdistus ja alastuloputkien avaus), niin saat koko katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle. Kattotarkastuksen jälkeen annamme tarjouksen tarvittavista kattotöistä, kuten kattoikkunan tai piipun juuren tiivistämisestä, tai toteamme katon täysin kunnossa olevaksi.