KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Espoo – Kattoremonttien ammattilaiset palveluksessasi

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti on kattourakka, minkä yhteydessä tehdään monia työvaiheita aina rakennustelineiden pystyttämisestä (ja purkamisesta) uusien läpivientien tiivistämiseen ja eristämiseen. Kaikki työvaiheet vaativat asiantuntemusta ja paneutumista, onhan lopputulos aina osatekijöidensä summa. Jos jokin yksityiskohta on tehty huolimattomasti tai epäasianmukaisella tavalla, voi se vaikuttaa lopputulokseen, eikä uusi bitumikatto ehkä olekaan tiivis ja toimiva.

Se, mistä omakotitalon tai kesämökin huopakattoremontti Espoossa kannattaa tilata, on mielestämme itsestäänselvyys. Tunnemme kykymme ja resurssimme, ja siksi suosittelemme lämpimästi tilaamaan asuinrakennuksen tai mökin huopakattoremontin meiltä. Teemme Espoossa, Nurmijärvellä, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella ja Kauniaisissa myös autotallien, saunarakennusten, muiden ulkorakennusten ja esimerkiksi paritalojen huopakattoremontit. Olipa kyseessä ison asuintalon tai pienen saunamökin huopakattoremontti, toimimme aina yhtä täsmällisesti ja tarmokkaasti.

Kattoremonttien ammattilaiset ovat palveluksessasi silloinkin, kun haluat uudelta katoltasi jotain uutta ja erikoista. Meille ei ole mikään ongelma, vaikka haluaisit korottaa kattoasi niin, että sen alle mahtuu uusi asuinkerros. Oletko miettinyt tasakaton vaihtoa aumakatoksi, pulpettikatoksi tai esimerkiksi harjakatoksi? Tarjoamme parhaat ratkaisut ja toimintamallit myös tällaiseen kattourakkaan.

Huopakaton uusiminen on kotitalousvähennyskelpoinen urakka, mikäli teetät sen meillä. Rahoitustakin olemme miettineet puolestasi. Löydät kotisivujemme kautta yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen, minkä avulla voit maksaa koko huopakattoremontin tai vain osan siitä.

Ota ensimmäinen askel kohti uutta huopakattoa tai palahuopakattoa, ja ota yhteyttä! Juuri muuta ei vastuullesi jääkään, teemmehän kaikki kattoremontit avaimet käteen -paketteina.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen huopakattojen korjaukseen sekä muiden kattojen kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Asennamme, kunnostamme ja uusimme myös kattotuotteet, kuten kattoikkunat ja kattoluukut sekä kattoturvatuotteet. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous uudesta huopakatosta!

Meiltä löytyy vankka osaaminen ja erikoistietämys huopakattotöihin. Huopakatto- ja palahuopakattoremontit täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Espoossa – Voiko joitain työvaiheita sivuuttaa?

Pääsimme juuri mainitsemasta, että huopakaton ja palahuopakaton uusiminen Espoossa koostuu monista eri työvaiheista. Onko joitain työvaiheita mahdollista sivuuttaa? Joissain tapauksissa vastaus on kyllä. Varsinkin silloin, jos omakotitalon, kesämökin, paritalon tai esimerkiksi autotallin huopakatto on pysynyt loppuun asti tiiviinä, voi edessä olla melko helppo huopakattoremontti. Jos katon alle ei ole päässyt eristeille ja puuosille haitallista kosteutta, ei huopakaton uusijan tarvitse alkaa purkaa ja uusia puurakenteita (tai eristeitä).

Eristeitä tai rakenteita ei yleensä uusita, ellei niissä ole vaurioita, ja vauriot katon alla johtuvat usein kosteudesta. Eristeet voivat palvella monen katon alla. Tarvittaessa voimme lisätä eristeiden määrää. Tuo työ voidaan tehdä muulloinkin kuin huopakaton uusimisen yhteydessä.

Katon varusteita ei ehkä tarvitse uusia, jos ne ovat suhteellisen uudet ja hyväkuntoiset. Silloin siirrämme vanhalta katolta irrottamamme kattoikkunat, kattoturvatuotteet ja muut kattovarusteet välivarastoon siksi aikaa, että ne on aika asentaa uudelle katolle.

Joissain tilanteissa vanhan katon purkaminen voidaan sivuuttaa, eli uusi huopa-, palahuopa- tai peltikatto voidaan asentaa vanhan katon päälle. Tällöin asiakas saavuttaa merkittäviä säästöjä purku- ja jätekustannuksissa. Kerromme, jos tällainen tuplakattoratkaisu on mahdollinen sinun kohteessasi.

Paikan päällä Espoossa selviää, mitä työvaiheita huopakattosi tai palahuopakattosi uusimiseen on pakko sisällyttää, mitä voidaan skipata ja mitä valinnaisia työvaiheita urakkaan voidaan liittää. Valinnaisista työvaiheista voisimme mainita vaikkapa aurinkopaneelien asentamisen katolle. Aurinkopaneeleilla voidaan sähköistää vaikkapa saarimökki nopeasti ja edullisesti.

Jotta voisimme aloittaa palahuopa- tai huopakattoremonttisi suunnittelemisen, ota yhteyttä ja kutsu meidät käymään paikan päälle. Tarkastamme kohteen saadaksemme kattavan kokonaiskuvan katon tilanteesta ja tarpeista – sekä tietenkin siitä, mitä tuleva huopakaton uusimisurakka maksaa. Seuraavaksi kerromme lisää huopa- ja palahuopakattoremonttien hinnasta ja sen laskemisesta.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontin hinta lasketaan muun muassa kattorakenteiden kunnon perusteella

Kesämökin tai paritalon huopakattoremontin hinta Espoossa kiinnostaa kaikkia kattoremonttia tarvitsevia, eikä meillä ole tapana pantata tätä tietoa. Kerromme mahdollisimman nopeasti myös sen, mikä on omakotitalon, autotallin tai jonkin muun ulkorakennuksen huopakattoremontin hinta.

Emme kuitenkaan voi kertoa sitä, mitä huopakattoremontti maksaa, ennen kuin tiedämme sen itse. Meidän on saatava tarkastella kohdetta omin silmin, jotta voimme laskea tarkan tarjouksen huopakattoremontin hinnasta. Kun otat yhteyttä ja kerrot tarvitsevasi huopa- tai palahuopakattoremonttia, sovimme kanssasi paikan päällä tehtävästä arviointikäynnistä.

Monet huopakaton purkuun ja vaihtoon vaikuttavat tekijät selviäisivät pelkän puhelunkeskustelun avulla. Esimerkiksi talon korkeus, katon pinta-ala ja kattokaltevuus sekä asiakkaan valitseman katemateriaalin neliöhinta voitaisiin selvittää käymättä paikan päällä. Myös katon yksityiskohtien runsaudesta tai niukkuudesta voitaisiin jutella jo puhelimessa.

Ne tärkeimmät kattoremontin hintaan vaikuttavat seikat voisivat kuitenkin jäädä pimentoon. Kun laskemme hintaa kattoremontille, kiinnostaa meitä ennen kaikkea se, missä kunnossa kattorakenteet ovat. Kattorakenteiden kunto vaikuttaa siihen, miten talon katto kannattaa uusia, ja kuinka kauan kattoremonttiin menee aikaa.

Jotta voisimme arvioida huopakaton alla olevien rakenteiden kunnon ja niiden mahdolliset korjaus- tai uusimistarpeet itse, tulemme käymään paikan päällä Espoossa. Tarkastuskäynti voi osoittaa kaiken olevan kunnossa, mutta se voi kertoa myös tarpeesta tehostaa välikaton tuuletusta tai korjata kattorakenteissa olevia kosteusvaurioita. Kun tiedämme tarkalleen, mitä meidän tulee tehdä, on meidän helppo laatia tarjous huopakatto- tai palahuopakattoremontista ja antaa tarkka arvio siitä, kuinka kauan kattoremontti kestää.

Kattoremontti kannattaa teettää meillä jo nopean ja asiantuntevan palvelumme takia, mutta myös (esimerkiksi) siksi, että töistämme voi hakea kotitalousvähennystä. Mahdollisuus kotitalousvähennykseen tarkoittaa merkittäviä säästöjä kaikille omakotitalon tai mökin omistajille, onhan tuo verovähennys usein jopa tuhansien eurojen arvoinen. Lue siitä lisää Verohallinnon sivuilta!