KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Helsinki – Luota katonkorjauspalveluumme kaikissa kattotiivistyksissä

Huopakatto kestää ylväästi runsaitakin rasituksia. Kaiken kaikkiaan huopakatto voi kestää noin 40 vuotta. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö palahuopakatto tai huopakatto voisi joskus tarvita korjausta tai paikkausta. Mikäli huopakatossa on reikä tai huopakatto vuotaa piipun juuresta, ota yhteyttä meihin. Saat meiltä nopeaa ja ammattitaitoista katonkorjauspalvelua myös silloin, jos palahuopakatossa on myrskyn aiheuttamia vaurioita, tai jos huopakaton jiiri (eli katon sisätaite) vuotaa talven jäljiltä Helsingissä.

Ensimmäinen askel omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin, saunarakennuksen tai muun ulkorakennuksen huopakaton tai palahuopakaton korjaamiseksi on yhteydenotto meihin – voimme jo puhelimessa jutella lisää huopakaton paikkauksesta. Hinnan mökin, rintamamiestalon tai vaikka saunamökin bitumikaton kunnostamiselle saat tekemämme alkukatselmuksen perusteella.

Hintamme ovat aina varsin kohtuullisia, joten meille kannattaa keskittää kaikkien huopakattotöiden teettäminen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa. Tiedämme, miten toimia, jos huopakaton kattoikkuna tai kattoluukku vuotaa, tai jos huopakatto vuotaa antennin juuresta. Vuotaako huopakaton IV-putki tai viemärintuuletusputki? Näihinkin tilanteisiin löydämme parhaat ratkaisut. Jos kyse on vain huopakaton läpivientien vuotamisesta, voi katon korjaus olla hoidettavissa hyvinkin pienimuotoisin toimenpitein. Meihin voit luottaa myös isompia huopakaton korjauksia tarvitessasi – tilaa vaikka painuneen katon oikaisu tai huopakaton purku ja vaihto.

Omakotitalon ja mökin huopakaton tiivistyksestä voi hakea kotitalousvähennystä. Haettavillasi on myös kattotöiden rahoitus: tuota remonttilainaa voit hakea yhteistyökumppaniltamme meidän kotisivujemme kautta.

Huopakattojen kunnostamisen ja huopakattoremonttien lisäksi kattoammattilaisemme taitavat varmaotteisesti myös muiden kattojen korjaukset. Meiltä saat katon vuotopaikkaukset, aluskatteiden korjaukset sekä muut katon kunnostustyöt kattohuoltoja unohtamatta. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Myös kaikki muut kattotyöt onnistuvat. Me mm. asennamme, kunnostamme ja uusimme kattotuotteet, kuten kattoikkunat ja kattoluukut sekä kattoturvatuotteet. Kaikissa kattotöissä palvelemassa!

Pyydä tarjous katon korjauksesta!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus on yllättävän tärkeä kattotyö

Jos huomaat huopakatollasi halkeamia, kupruja, ryppyjä tai ilmataskuja, ota yhteyttä ja anna meidän kunnostaa kattosi. Saatat kuulla ilmakuplista ja muista pienistä ongelmista myös tekemämme kattotarkastuksen jälkeen. Saat kattotarkastuksen kaupan päälle kaikkien Helsingissä tekemiemme huopakaton paikkausten ja muiden kattotöiden yhteydessä. Emme vain kerro halkeamista tai rypyistä, vaan annamme myös hyvän tarjouksen niiden tasoittamisesta.

Myös irvistävät saumat kannattaa tiivistää nopeasti Helsingissä. Mitä nopeammin huopa- tai palahuopakaton kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin puututaan, sitä edullisempaa niiden kunnostaminen on. Pienikin reikä tai muu vaurio voi johtaa katon alla olevien rakenteiden kastumiseen ja vaurioitumiseen. Katto ei vielä vuoda, jos katteessa on ilmakuplia, mutta vuotojen syntyminen ei ole enää kaukana.

Jotta halkeamat tai esimerkiksi irtoamispisteessä olevat kattotarvikkeet tulisivat huomattua ajoissa, suosittelemme tarkastamaan bitumikaton kahdesti vuodessa. Voit myös tilata meiltä katon kevät- ja syyshuollot, jolloin saat veloituksettoman kattotarkastuksen aina oikeaan aikaan.

Palahuopakaton korjaus Helsingissä on täyden palvelun paketti

Tilasitpa minkä tahansa huopa- tai palahuopakattotyön Helsinkiin, otamme kattosi ”täysihoitoon”. Palahuopakaton irronneiden paanujen kiinnitys, otsalautojen vaihto, kattoreikien paikkaus tai vaikkapa vuotavan palahuopakaton kunnostaminen on aina avaimet käteen -paketti. Tämä koskee myös tiivissaumakattojen ja kolmiorimahuopakattojen korjaamista, huoltamista, varustelemista tai uusimista Helsingissä.

Suunnittelemme katon korjauksen jo etukäteen, jotta käytännön toimet etenisivät mahdollisimman nopeasti ja saumattomasti. Palahuopakaton tai muun huopakaton paikkaamiseen voidaan yhdistää kosolti muita kattotöitä. Periaatteemme onkin, että katot laitetaan kerralla kuntoon. Jos katossa on monia vuotoalttiita kohtia, ei ole kovin kannattavaa paikata yhtä reikää ja lähteä sitten kotiin. Kaikki tiivistystä vaativat kohdat kannattaa kunnostaa. Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai esimerkiksi ulkorakennuksen katto voi tarvita myös jotain kattohuoltoa, jotta se jaksaisi kestää paremmin nopeita ulkolämpötilavaihteluita, auringon porotusta ynnä muita rasituksia.

Tällaisessa tapauksessa tarjoamme asiakkaalle myös huopakattohuollon tekemistä, oli se sitten katon puhdistus, katon pinnoitus tai vaikka sammaleentuhokäsittely. Totta kai meiltä sujuu myös sadevesijärjestelmien puhdistaminen.