KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Helsinki – Ammattitaitomme saa katon kestämään vuosikymmeniä

Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton kunnosta kannattaa huolehtia, sillä hyvin ylläpidetty katto kestää säitä ja muita rasituksia pitkään. Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattoa ei ole tarkoitus uusia kuin vasta vuosikymmenien päästä. Jos katto jätetään kamppailemaan yksin kaikkia rasituksia vastaan, voi vesikaton remontti olla edessä odotettua aikaisemmin.

Meidän ammattilaisemme huolehtivat kaikista tasakatoista, aumakatoista, pulpettikatoista sekä esimerkiksi harjakatoista ympäri Helsinkiä. Helsingin ohella voit tilata meiltä omakotitalojen, paritalojen, autotallien ja kesämökkien kattoremontit sun muut kattotyöt myös Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa. Jotta ulkokaton uusimiseen olisi vielä pitkä aika, toteutamme puolestasi niin katon harjauksen, huoltomaalauksen, kattoikkunoiden, kattoluukkujen ja kattovalokupujen uusimisen sekä esimerkiksi myrskyvaurioiden korjauksen.

Jossain vaiheessa jokainen katto on aika uusia. Kattoremontin tarpeellisuudesta kertovat katon korkea ikä (esimerkiksi peltikaton tekninen käyttöikä päättyy 50 vuoden jälkeen) sekä pitkälle edenneet vauriot. Esimerkiksi kauan kestäneen kattovuodon tai pahojen myrskytuhojen jälkeen voi olla paras toteuttaa tiili-, pelti- tai huopakattoremontti.

Teemme kattoremontit avaimet käteen -paketteina, eli asiakkaan ei tarvitse osallistua sen paremmin lumiesteiden, kattotikkaiden, kattosiltojen ja muiden kattoturvatuotteiden asentamiseen kuin vanhan katon purkamiseenkaan. Teemme niin katon ja yläpohjan lisäeristyksen kuin mahdollisesti tarvitun katon tuuletuksen parantamisenkin – eikä peltisepäntöitäkään tarvitse tilata muualta, sillä huolehdimme niin piipunpellittämisestä kuin piipunhatun asentamisestakin.

Kun vanha katto on purettu ja uusi katto kaikkine yksityiskohtineen on asennettu, teemme loppusiivouksen ja tarkastamme työmme lopputuloksen. Purku- ja rakennusjätteet päätyvät jäteasemalle, mistä ne päätyvät edelleen hyödynnettäviksi. Esimerkiksi vanhoista kattotiilistä saa monikäyttöistä murskaa, ellet päädy reunustaman niillä kukkapenkkejäsi.

Uusimamme katto on juuri toiveidesi mukainen kokonaisuus. Jokainen yksityiskohta on tukevasti paikoillaan, eivätkä sade- tai sulamisvedet pääse katon alle läpivientien kohdalta. Tilaa saumattomasti sujuva kattosaneeraus meiltä – vaikka asiantuntemuksemme on kiistatonta ja kaikki uudet katemateriaalit sekä kattovarusteet ovat ykköslaatuisia, on kattoremontin hinta varsin kohtuullinen. Kilpailukykyiset hintamme voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja Verohallinto suhtautuu myötämielisesti asiakkaidemme kotitalousvähennyshakemuksiin.

Ammattitaitomme saa katon kestämään Helsingissä vuosikymmeniä. Jokaista kattoa on huollettava, korjattava ja varusteltava sen erityispiirteiden perusteella, ja meiltä löytyy erityisosaamista niin pelti-, tiili- kuin huopakattotöihin. Oli kattosi sitten konesaumakatto, palahuopa- tai bitumikermikate tai ehkä klassinen savitiilikatto, saat meiltä osaavat tekijät katollesi.

Vaikka urakka etenee ripeällä tahdilla, työvaiheet tehdään ammattitaitoisesti ja huolellisesti ja käytetyt materiaalit ovat huippuluokkaa, ovat hintamme varsin kilpailukykyiset. Ota siis yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous kattotyöstä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Erityisosaamista meille on kertynyt paljon huopakattotöiden osalta. Remontoimme huopa- sekä palahuopakatot ja saat meiltä tinkimättömät tekijät huopakaton korjauksiin. Asennamme, kunnostamme ja uusimme myös kattotuotteet, kuten kattoikkunat ja kattoluukut sekä kattoturvatuotteet. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Helsingissä asennettu tai uusittu katto on tarkoitettu kestämään aikaa

Tilaa omakotitalon, kesämökin, paritalon tai esimerkiksi autotallin katon uusiminen Helsinkiin tältä kattourakoitsijalta, niin saat aikaa ja katseita kestämään tarkoitetun katon. Asennamme ja uusimme kaikenlaiset katot, myös kattopeltisepän ammattitaitoa edellyttävän konesaumakaton.

Huopakaton asentaminen voi tarkoittaa tiivissaumakatteen, kolmiorimahuopakatteen tai palahuopakaton asentamista. Tiivissaumakate on todella monikäyttöinen kate, onhan se ainoa kate, mikä voidaan asentaa myös tasakatoille. Kolmiorimahuopakatto on perinteikäs katto, ja siksi hyvä valinta vanhoihin rakennuksiin. Huopakaton uusiminen on edessä ehkä vasta 40 vuoden päästä, sillä kattohuopaa voidaan kiittää hyvästä rasituksensietokyvystä.

Palahuopakatto on uusittava aiemmin, sillä sen käyttöikä on noin 30 vuotta. Bitumipaanukaton eli laattakaton vahvuuksiin kuuluu muun muassa kiehtova ulkonäkö.

Peltikaton asentaminen Helsingissä voi tarkoittaa aaltopeltikaton asentamista, mutta aaltopeltikatto ei suinkaan ole ainoa vaihtoehto uutta peltikattoa havitteleville. Lukkosaumakatto on hyvä kompromissi tavallisen peltikaton ja konesaumakaton välillä. Tiilikuvioitu peltikatto on tiili- ja peltikaton parhaat puolet yhdistävä ratkaisu. Peltikaton uusiminen häämöttää vasta 50 vuoden päässä, joskin konesaumakatto kestää hyvässä lykyssä vielä toisen mokoman.

Totta kai meiltä luonnistuu vankkumattomalla ammattitaidolla myös oikean tiilikaton asentaminen. Tiilikatot kestävät pakkasia, sateita, ulkolämpötilan vaihteluita ja sammaloitumista erinomaisesti, joten betonitiilistä ladotun tiilikaton uusiminen koittaa kenties vasta 70 vuoden kuluttua. Savitiilikatot ovat aina vain harvinaisempia, mutta jos rakennuksessasi on savitiilikatto, uusitaan tiilikatto ehkä vasta vuosisadan kuluttua.

Mikään katto ei kestä kovin kauaa, jos sitä ei huolleta, mutta me tarjoamme pääkaupunkiseudulla kaikki kattohuollot merkille pantavan hyvällä hinta-laatusuhteella. Aina kun teemme jonkin katon huollon tai vaikka asennamme katolle lintuesteet, tarjoamme kaupanpäällisiksi ilmaisen kattotarkastuksen. Tuo kattotarkastus kertoo mahdollisista korjaus- ja paikkaustarpeista. Pienetkin vauriot on syytä kunnostaa heti, jotta katon alle tihkuvalta vedeltä voitaisiin välttyä.

Osittainen katon vaihto ja kattoremontti – kattotöitä, joilla saada kuluneinkin katto kuntoon Helsingissä

Kattohuollot ja katon korjaukset pitävät katon hyvässä kunnossa Helsingissä. Jossain vaiheessa ollaan kuitenkin siinä pisteessä, ettei kattoa enää kannata huoltaa tai korjata, vaan se on paras uusia. Syy voi olla pahassa kattovuodossa ja katon vesivahingossa, myrskyvaurioissa, poikkeuksellisen nopeasti edenneessä kulumisessa (johtuu usein huoltamattomuudesta) tai katon korkeassa iässä. Esimerkiksi huopakattoa ei saa kestämään yleensä kuin korkeintaan 40 vuotta, mikä on toki vallan hyvä saavutus. Kun huopakatto on 40-vuotias, on se aika uusia, ja silloin teemme tarjouksen huopakattoremontista.

Huopakaton voi joissain tapauksissa uusia niin, että uusi katto rakennetaan suoraan vanhan katon päälle. Peltikatto tai tiilikatto voidaan uusia osittain, jolloin puramme ja vaihdamme vain vesikatteen. Edellytyksenä on kuitenkin se, että kattorakenteet ovat kuivat ja terveet.

Normaaliin kattoremonttiin kuuluu vanhan vesi- ja aluskatteen purkaminen, sekä niiden uusiminen. Kattoa voidaan muokata ja päivittää monin tavoin kattosaneerauksen yhteydessä. Uusi katto voi olla harjakatto, vaikka vanha katto olisi ollut tasakatto, ja myös katemateriaalin tyyppi voi vaihtua. Uusi katto voidaan viimeistellä sellaisilla läpivienneillä, mitä vanhalla katolla ei ollut, sekä peltisepäntöillä – niitä ovat muun muassa piipunhatun asentaminen ja kattoikkunan sekä savupiipun pellittäminen.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Helsingissä – Mitä katon uusiminen maksaa?

Huopakattoremontin, palahuopakattoremontin, tiilikattoremontin tai peltikattoremontin hinta on katon vaihtoa tarvitsevien ensimmäisiä kysymyksiä Helsingissä. Voi tuntua turhauttavalta, ettemme voi laskea omakotitalon, autotallin, paritalon tai esimerkiksi kesämökin kattoremontin hintaa jo puhelimessa. Saat kyllä tietää kattoremontin hinnan ennen töiden aloittamista, sillä tulemme paikan päälle tutustumaan uusittavaan kattoon.

Katon purkamisen ja uusimisen hinta riippuu monista seikoista, mitkä meidän on paras todeta omin silmin. Ota yhteyttä heti, kun katon vaihto on sinulle ajankohtaista, niin sovimme tulevasta alkukatselmuksesta. Alkukatselmuksen aikana panemme merkille monia asioita. Niihin kuuluu talon korkeus, katon pinta-ala, muoto ja materiaali sekä kattoläpivientien määrä. Nämä asiat voitaisiin tietenkin selvittää myös puhelimessa, mutta meillä on vielä paljon tarkastettavaa jäljellä. Panemme merkille katon kaltevuuden ja ahtaudumme katon alle aluskatteen, eristeiden ja kattorakenteiden kuntoa analysoimaan.

Varsinkin yläpohjarakenteiden kunnolla on suuri merkitys huopa- tai esimerkiksi tiilikattoremontin hintaan. Jos katon alla kaikki on kunnossa, etenee kattoremontti nopeammin ja helpommin kuin sellaisessa tilanteessa, että kattovuoto olisi kastellut ja pilannut katon alapuoliset rakenteet.

Jos vanhan katon alapuoliset rakenteet ovat mainiossa kunnossa, voidaan huopakattoremontti ehkä toteuttaa siten, että uusi katto asennetaan suoraan vanhan katon päälle. Tämä on nopein ja edullisin tapa uusia bitumikatto, mutta se ei ole mahdollinen vaihtoehto läheskään joka tilanteessa.

Tiili- tai peltikattoremontti voidaan tehdä vain osittain, mikä tarkoittaa sitä, ettei aluskatetta lainkaan uusita. Aluskatteen uusimatta jättäminen on monessa tapauksessa vikatikki. Tarkastammekin huolellisesti aluskatteen kunnon, ennen kuin ehdotamme pelkän vesikatteen uusimista.

Ennen kuin olemme valmiit antamaan tiukan tarjouksen esimerkiksi palahuopakattoremontista, keskustelemme asiakkaan kanssa tämän uutta kattoa koskevista toiveista. Meiltä sujuisi vaikka katon korotus, kattomuodon vaihtaminen, uusien läpivientien toteuttaminen tai aurinkopaneelien asentaminen, joten kerro kaikki toiveesi meille.

Erityisosaamista huopakattoremonteissa ja muissa huopakaton tarvitsemissa töissä

Meiltä löytyy valtavasti kokemusta bitumikatoista, eli sekä tavallisista huopakatoista (eli tiivissaumakatoista), kolmiorimahuopakatoista että palahuopakatoista. Viimeksi mainittuja kutsutaan myös bitumipaanukatoiksi tai laattakatoiksi.

Jos sinulla on huoltamista tai korjaamista odottava huopakatto, ota yhteyttä. Suosittelemme kääntymään puoleemme myös silloin, kun huopakatto pitää purkaa ja uusia Helsingissä.

Aina kun teemme jonkin huopakattotyön, teemme kaupan päälle kattotarkastuksen, mikä antaa paljon tietoa katon yleiskunnosta. Jos katto on hyvin vanha ja huonokuntoinen, annamme tarjouksen huopakaton uusimisesta. Mitä vanhempi kattohuopa on, sitä huonompi sen vedenpitävyys (ja rasituksensietokyky) on.

Huopakattoremontti on yllättävänkin edullinen, sillä laadukkaatkin huopavuodat tai -paanut ovat järkevän hintaisia, eikä uuden katon asentamiseen mene ammattilaisiltamme kauaa. Emme kuitenkaan hosu suotta, vaan panostamme kaikkiin huopakattoremontin asennus- ja tiivistysvaiheisiin sekä kattorakenteiden mahdollisesti tarvitsemiin korjauksiin.

Huopakatto tai palahuopakatto on aina yhtä oivallinen valinta omakotitaloon, paritaloon, autotalliin tai vaikka kesämökkiin, sillä se on kustannustehokas, helppohoitoinen, ajattoman tyylikäs ja hyvin tiivis katto. Meiltä saat hyvällä hinnalla kaikki kattohuollot, joilla uuden katon elinkaaresta tulee mahdollisimman pitkä. Kaikki katot – olivatpa ne sitten huopa- tai peltikattoja – tulee puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Huopakatto voi tarvita lisäksi myös sammaleentuhokäsittelyä sekä huopakattopinnoitteen uusimista.

Huopakattoremontti on kattotyö, mikä kannattaa teettää vain kokeneilla ammattilaisilla. Saat alan parhaan tietotaidon käyttöösi, kun otat yhteyttä meihin, ja tilaat huopakaton uusimisen meiltä. Meillä on kokemusta, huolellisuutta ja ammattitaitoa, mitä huopakaton purku ja vaihto edellyttää.

Palvelemme Helsingissä myös muiden huopakattotöiden tiimoilta. Jotta huopakattoremontti olisi mahdollisimman kaukainen asia, kannattaa omakotitalon, autotallin ja muiden piharakennuksien, paritalon ja kesämökin bitumikattoa huoltaa säännöllisesti. Me teemme niin katon kevät- ja syyshuollot kuin vain tarpeen vaatiessa tarvittavat kattohuollotkin. Osaamme toimia niin, ettei tasakaton, harjakaton, aumakaton tai esimerkiksi pulpettikaton sirotepinnoite vaurioidu – se on vaarana aina huopakattoa huoltaessa. Meihin voit luottaa niin sammaleiden poistossa kuin jäänsulatuksissa.

Ota yhteyttä myös silloin, jos huopakatto tarvitsee jotain paikkausta, tai jos sille pitää asentaa lumiesteitä, kattotikkaita, kattosiltoja tai muita kattoturvatuotteita. Erilaisia huopakattopaikkauksia ovat saumojen tiivistys, läpivientien korjaus, irronneiden palahuopapaanujen kiinnittäminen ja kattoreikien paikkaus. Vaikka huopakatot ovat todella kestäviä kattoja, olisi suoranainen ihme, jos jotain paikattavaa ei vuosikymmenien kuluessa ilmaantuisi – pikkureikiä voi esiintyä aivan kaikilla katoilla Helsingissä ja muualla Suomessa!