KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Helsinki – Katon vaihto voi sujua luultua nopeammin

Onko omakotitalossasi, kesämökissäsi, paritalossasi tai autotallissasi uusimista odottava huopakatto? Olet saapunut oikealle sivustolle! Meiltä löydät parhaat ammattilaiset niin omakotitalon huopakattoremonttiin kuin pihavaraston, vierasmajan tai esimerkiksi autotallin huopakattoremonttiinkin. Uusimme tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja palahuopakatot sekä Helsingissä että Vantaalla, Sipoossa ja Espoossa.

Kesämökin huopakattoremontti voi sujua luultua nopeammin. Kun teetät mökin huopakattoremontin meillä, arvioimme, voidaanko katto vaihtaa purkamatta vanhaa kattoa. Silloin esimerkiksi paritalon, ulkorakennuksen tai saunarakennuksen huopakattoremontti sujuu nopeammin ja edullisemmin. Jos vanha katto rakenteineen on huonossa kunnossa, teemme saunamökin tai muun rakennuksen huopakattoremontin normaalia kaavaa pitkin.

Koska asialla on liuta huopakatoista kaiken tietäviä ammattilaisia, sujuu huopakaton uusiminen Helsingissä tai sen naapurikunnissa ripeästi. Panostamme jokaiseen työvaiheeseen, jotta kokonaisuus olisi paras mahdollinen. Kun kattosi on uusittu meidän toimestamme, on rakennuksessa tiivis, toimiva, turvallinen ja todelta hyvältä näyttävä katto.

Uusi huopakatto voi kestää seuraavat 40 vuotta. Palahuopakaton käyttöikä on 30 vuoden luokkaa. Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai esimerkiksi autotallin bitumikatto on pitkäikäinen, kun sitä huolletaan säännöllisesti. Meidän kattopalvelumme tarjoaa sinulle myös kaikki kattohuoltopalvelut sekä satunnaiset kattokorjaukset. Koska tarkastamme huopakaton kaupan päälle jokaisen kattotyön yhteydessä, osaamme tarjota huolto- tai korjauspalveluja aina oikeaan aikaan. Kun katto alkaa olla liian haurastunut ja vuotoaltis, teemme tarjouksen kattoremontista. Huopakattoremontti tehdään avaimet käteen -pakettina, kuten kaikki muutkin kattourakkamme.

Huopakattoremontin hinta selviää paikan päällä käytyämme. Annamme tarjouksen, mistä käy ilmi töiden osuus – se, mistä omakotitalon ja mökin omistaja voi hakea kotitalousvähennystä. Yhteistyökumppanimme on mainio ratkaisu huopakattoremontin maksamiseen. Yhteistyössä kanssamme toimiva rahoitusalan yritys tarjoaa remonttilainaa, millä huopakaton vaihdon voi maksaa joustavalla tavalla.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen huopakattojen korjaukseen sekä muiden kattojen kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Asennamme, kunnostamme ja uusimme myös kattotuotteet, kuten kattoikkunat ja kattoluukut sekä kattoturvatuotteet. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous uudesta huopakatosta!

Meiltä löytyy vankka osaaminen ja erikoistietämys huopakattotöihin. Huopakatto- ja palahuopakattoremontit täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Helsingissä – Katon vaihto vaatii huolellista suunnittelua

Omakotitalon, paritalon, mökin, saunarakennuksen, autotallin, varaston tai muun kiinteistön huopakaton uusiminen vaatii huolellista suunnittelua. Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tätä ei kannata ottaa ihan kirjaimellisesti niin kauan, kun puhutaan huopakaton tai palahuopakaton uusimisesta. Allekirjoitamme kuitenkin sen, että kaikki kattourakat (erityisesti kattoremontit) on suunniteltava huolella. Muuten ei voitaisi olla varmoja, että paikan päälle saadaan oikeaan aikaan oikea määrä materiaaleja, asiantuntevia asentajia ja esimerkiksi rakennustelineitä. Suunnittelutyön ansiosta eteen ei tule yllätyksiä, kuten kosteusvaurioita, joiden korjaamiseen ei olla osattu valmistautua.

Huopakaton tai palahuopakaton uusimisen suunnitteleminen on meidän vastuullamme, kun tilaat kattoremontin meiltä. Me tulemme paikan päälle tarkastamaan, millaisesta kohteesta on kyse. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huopakattoremontista, niin saavumme tekemään kartoitusta.

Alkukatselmuksen perusteella ratkeaa myös bitumikaton uusimisen hinta. Siihen, mitä paritalon tai esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksen huopakaton uusiminen Helsingissä maksaa, vaikuttaa moni seikka. Niitä ovat muun muassa katon kaltevuus, katon pinta-ala ja se, kuinka paljon katolla on erilaisia yksityiskohtia, kuten kattoluukkuja ja ilmanvaihtohormeja.

Katon vaihdon hintaan vaikuttaa myös se, voidaanko uusi katto rakentaa suoraan vanhan katon päälle, vai onko vanha katto purettava kattorakenteiden kunnostamista ja/tai uusimista varten. Huopakattoremonttiin voidaan yhdistää myös katon lisälämmöneristys, uusien läpivientien asentamisesta puhumattakaan.

Meidän tekemäämme huopakattoremonttiin voi kuulua myös katon korotus tai vaikka kattomuodon vaihtaminen, sillä monet talonomistajat haluavat eroon isotöisenä pitämästään tasakatosta. Tasakaton tilalle voi niin sovittaessa kohota vaikka harjakatto.

Keskustelemme asiakkaan kanssa myös siitä, minkä värisen huopakaton hän tahtoo, ja miten se varustellaan. Jutellemme myös huopakaton uusimisen toivotusta ajankohdasta sekä monista muista yksityiskohdista. Kun katto on tarkastettu ja asiakkaan mielipiteet kuultu, voimme aloittaa huopakaton uusimisen suunnittelemisen ihan toden teolla – ja antaa kilpailukykyisen tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Helsingissä.

Katon varustelu omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin huopakattoremontin viimeisiä vaiheita

Omakotitalon, kesämökin, autotallin tai paritalon huopakattoremontti Helsingissä sisältää monia työvaiheita. Yksi bitumikaton uusimisen viimeisistä työvaiheista on katon varustelu. Sen jälkeen teemme vielä muun muassa lopputarkastuksen ja työmaan loppusiivouksen. Jätteet kuljetamme jäteasemalle. Loppuun kuluneet huopavuodat tai -paanut saavat uuden elämän asfaltin raaka-aineena, joten ne eivät päädy kasvattamaan kaatopaikan jätevuorta.

Miten katto kannattaa varustella? Uudelle huopakatolle tai palahuopakatolle tulee asentaa ainakin kattoturvatuotteita sekä oikein mitoitettu sadevesijärjestelmä. Viranomaisten antamista rakennusmääräyksistä voi tarkastaa, mitä kattoturvatuotteita omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katolle edellytetään. Me selvitämme asian ja toimitamme paikan päälle laadukkaita sekä kestäviä kattoturvatuotteita. Seuraavaksi asennamme ne paikoilleen katolle.

Todennäköisesti katolle tarvitaan ainakin kattotikkaat sekä katolle johtavat talotikkaat. Tietyssä kattokaltevuudessa huopakatolle tulee asentaa myös lumiesteet. Kalteva katto tarpeeksi monin kerroksin varustetussa rakennuksessa vaatii myös kulkusillat. Toki kulkusillat voidaan asentaa muihinkin kohteisiin katolla liikkumista helpottamaan, onhan katto hyvä tarkastaa ja puhdistaa puolen vuoden välein. Katto voi tarvita myös lumenpudotuksia, sammaleentuhokäsittelyä, saumojen tiivistämistä ja lukuisia muita töitä, joten katolla liikkumisen helppouteen ja turvallisuuteen kannattaa panostaa.

Huopakatto tarvitsee myös sadevesijärjestelmän – joko kattokaivot tai vesikourut alastuloputkineen. Sadevesijärjestelmä huolehtii siitä, että kattovedet saadaan tarpeeksi kauas omakotitalosta tai esimerkiksi huvilasta. Jotta rännit vetäisivät kaikkina vuodenaikoina, tulee ne puhdistaa kaksi kertaa vuodessa sekä tarvittaessa korjata (tai sulattaa kuumalla vesihöyryllä).

Uudelle bitumikatolle voidaan asentaa myös aurinkopaneeleita, kattoikkunoita tai kattoluukku. Saatat tarvita myös viemärintuuletusputkea, huippuimurin tai liesituulettimen hormia tai esimerkiksi alipainetuuletinta. Me huolehdimme kattovarusteiden asentamisesta ja läpivientien tiivistämisestä pitkällä kokemuksella.