KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Kirkkonummi – Tuliterä huopakatto on talon kruunu

Tuliterä huopakatto kruunaa autotallin, kesämökin, paritalon sekä omakotitalon Kirkkonummella. Kun tiivissaumakatto (mikä sopii myös tasakatolle), kolmiorimahuopakatto tai palahuopakatto on uusittu meidän toimestamme, tiedät sen olevan täysin tiivis, turvallinen ja kaikin puolin toimiva. Ilma vaihtuu sen alla, eikä välikatolle karkaa liikaa lämpöä riittävien (ja kuivien) eristeiden ansiosta. Katolla on vähintäänkin viranomaisten säätämä minimimäärä kattoturvatuotteita, ja kattovedet ohjataan pois oikein mitoitettua ja asennettua sadevesijärjestelmää pitkin. Vaikka huopakaton karhea pinta pitääkin kattolumet hyvin paikoillaan, on katon reunalla lumiesteiden rivi, jos kattokaltevuus on 1:8 tai enemmän.

Tuliterän huopakaton jokainen sauma ja jiiri on tiivis. Katolla saattaa olla liuta erilaisia läpivientiä. Sinun ei tarvitse pelätä kattovuotoja niidenkään kohdalta, sillä ammattilaisemme tietävät kyllä, miten kattoluukut, ilmanvaihtohormit ja muut kattoläpiviennit asennetaan bitumikatolle.

Me olemme kattofirma numero yksi omakotitalon huopakattoremonttia varten. Tilaa meiltä Kirkkonummella, Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa tai Inkoossa myös autotallin tai kesämökin huopakattoremontti. Mökin huopakattoremontti tulee tehdä yhtä huolellisesti kuin paritalon tai jonkin ulkorakennuksen (esimerkiksi saunarakennuksen) huopakattoremonttikin. Jokaisen yksityiskohdan toteuttamiseen tulee paneutua, sillä turha hosuminen ja hutiloiminen voi kostautua.

Me pidämme huolen siitä, että kokonaisuudesta tulee juuri oikeanlainen. Oikein asennettu huopakatto voi kestää kaiken kaikkiaan jopa 40 vuotta. Palahuopakattojen käyttöiät tapaavat olla jonkin verran lyhempiä, mutta nekin ovat erittäin rasituksensietokykyisiä kattoja.

Saat kauttamme myös ne kaikki huopakattohuollot, joiden avulla katto saadaan kestämään aurinkoa, sammaloitumista, ilmansaasteita, kosteutta, ulkolämpötilavaihteluita ja esimerkiksi lumen painoa. Vaikka juuri pääsimme kehumasta huopakattojen kestävyyttä, on pakko todeta, että jokin kova tuuli voi saada katon vaurioitumaan. Myös normaali ikääntyminen voi haurastuttaa kattoa saaden aikaan esimerkiksi halkeaman. Kun annat meidän paikata bitumikattosi, on kaikki taas hyvin.

Niin huopakattoremontit, palahuopakattoremontit kuin kaikki muutkin bitumikattotyöt ovat yksityisasiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia urakoita. Oletko jo tutustunut partnerimme tarjoamaan rahoitukseen? Sitä haetaan helposti ja nopeasti kotisivujemme kautta, ja sillä voi maksaa niin laattakaton uusimisen kuin huopakattovuodon korjaamisenkin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

 

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Kirkkonummi – Mitään ei unohdeta, vaikka joitain työvaiheita voidaankin jättää väliin

Kokeneet ja kyvykkäät ammattilaisemme huolehtivat siitä, että huopakaton uusiminen Kirkkonummella etenee kuin suoraan oppikirjasta. Uusimme pesunkestävällä ammattitaidolla myös palahuopakaton, mitä kutsutaan myös laattakatoksi tai bitumipaanukatoksi. Keskitymme huolellisesti siihen, mitä kulloinkin olemme tekemässä. Näin ollen meille ei satu huolimattomuusvirheitä, mitkä voisivatkin olla suorastaan kohtalokkaita huopa- tai palahuopakattoa uusiessa. Pitkän kokemuksemme ansiosta meille ei synny myöskään osaamattomuusvirheitä.

Huolelliset ja kokeneet huopakattoammattilaiset eivät unohda mitään työvaihetta, kun on aika uusia omakotitalon, paritalon, kesämökin tai vaikkapa autotallin bitumikatto. Joitain työvaiheita voidaan kuitenkin tietoisesti jättää väliin. Ei ole kahta samanlaista kattoremonttia, sillä katot ovat keskenään erilaisia, ja kattorakenteiden kunto vaihtelee suuresti kattosaneerauksesta toiseen.

Jos vanha huopakatto on pysynyt tiiviinä ja sen kattorakenteet ovat upeassa kunnossa, voidaan niinkin iso työvaihe kuin vanhan huopakaton purkaminen jättää kokonaan väliin Kirkkonummella. Uusi palahuopakatto tai esimerkiksi peltikatto voidaan joissain tilanteissa asentaa suoraan vanhan huopakaton päälle.

Usein vanha bitumikatto on parasta purkaa, mutta kattorakenteita ei ehkä tarvitse korjailla tai uusia – tämä selvitetään toimestamme paikan päällä. Myös eristeiden vaihto ja katon lisäeristys voidaan jättää tekemättä, jos kaikki on hyvin eristekerroksessa.

Joissain tapauksissa uudelle huopakatolle voidaan asentaa vanhan bitumikaton varusteita. Kaikki riippuu tapauksesta, joten etukäteen meidän ei kannata antaa arvioida sitä, mitä pitää uusia ja mitä ei.

Joissain tapauksissa huopakaton tai palahuopakaton uusimisen yhteydessä tehdään poikkeuksellisen paljon uudistuksia. Tilanne on tällainen esimerkiksi silloin, jos asiakas tahtoo kattoaan korotettavan, tai jos hän haluaa tasakaton tilalle harja- tai esimerkiksi pulpettikaton.

Viranomaisilla on mielipiteensä siitä, mitä varusteita omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontin yhteydessä tulee asentaa

Viranomaisilla voi olla mielipiteensä siitä, mitä materiaalia talon katon pitää olla, tai millaisena sen väri tulee säilyttää. He ohjaavat jonkin verran myös katon varustelua. Selvitämme jo hyvissä ajoin, mitä varusteita omakotitalon, autotallin, paritalon tai kesämökin huopakattoremontin yhteydessä tulee asentaa Kirkkonummella. Kun pakolliset kattoturvatuotteet on asennettu, on varustevalikoimaa mahdollista täydentää vapaaehtoisilla kattovarusteilla.

Katolle pitää järjestää turvallinen kulkureitti, liikkuuhan siellä säännöllisesti sekä kattotarkastajia, kattohuoltajia että nuohoojia. Katolla liikkuu toisinaan myös lumenpudottajia, katonkorjaajia ja esimerkiksi LVI-asentajia, joten katolle tulee päästä määräysten mukaisia tikkaita pitkin. Katolle saatetaan tarvita myös kulkusiltaa, mitä kutsutaan myös kattosillaksi.

Jos huopakaton tai palahuopakaton kaltevuus on 1:8 tai sitä enemmän, asennamme katon reunalle lumiesteet. Katon reunalle tarvitaan myös sadevesijärjestelmä (ellei kyse ole tasakatosta, minkä kattovedet ohjataan kattokaivoihin). Sadevesijärjestelmä ei ole pakkohankinta, mutta ei rakennusta kannata jättää ilmankaan, sillä katolta alas valuvat sadevedet voivat muuten imeytyä maahan aivan liian lähellä taloa ja sen rakenteita.

Omakotitalon tai paritalon uusi huopakatto saanee myös antennin ja ilmanvaihtohormeja. Savupiippukin voi löytyä. Katolle voidaan asentaa myös kattoikkuna tai kattovalokupu, kattoluukku sekä aurinkopaneeleja. Aurinkopaneeleja kannattaa harkita etenkin silloin, kun kyse on sähköverkon ulkopuolella olevasta mökistä. Aurinkopaneelit tuottavat energiaa usein myös talvella, jos niiden päällä ei ole lunta – eivät tosin kovin paljoa, mutta kuitenkin!