KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Kirkkonummi – Kattourakkaan kuuluu sekä suunnittelu että loppusiivous

Omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt – niin kattoremontit kuin kourusaneerauksetkin – tehdään aina avaimet käteen -periaatteella, kun urakka on tilattu tältä kattopalvelulta. Meille on itsestäänselvyys, ettemme jätä hommia kesken, vaan siivoamme aina jälkemme. Meille on selvää myös se, että kattourakkaan panostetaan joka kerta yhtä paljon – olipa kyseessä sitten katon uusiminen tai vaikka katon läpivientien asennus, huolto tai uusiminen. Jotta tietäisimme, mitä kaikkea huopakatto, palahuopakatto, peltikatto tai tiilikatto sillä kertaa tarvitsee, tulemme paikan päälle tekemään alkutarkastusta – tuon katselmuksen perusteella osaamme toteuttaa kaikki ne kattotyöt, joita tasakatto, aumakatto tai vaikka pulpettikatto tarvitsee tullakseen priimakuntoiseksi. Jos huomaamme, että kattoikkunat tai kattoluukku pitää uusia, sisällytämme sen katon kunnostamisesta antamaamme hyvään (ja kotitalousvähennyskelpoiseen) tarjoukseen. Kattotöiden suunnitteluvaiheessa otetaan huomioon myös turvallisuusasiat ja muut käytännön järjestelyt – kuten esimerkiksi se, pitääkö jään poisto katolta toteuttaa nosturiautoavusteisesti.

Kattotöihin Kirkkonummilla voidaan yhdistää paljon muutakin – esimerkiksi kattohuoltoja tai peltisepäntöitä. Peltisepäntöitä ovat muun muassa piipunhatun asentaminen ja savupiipun pellittäminen. Kattourakan yhteydessä on mahdollista asentaa myös pieneläinesteitä, tai vaikkapa uusia kattoturvatuotteita. Koska teemme jokaisen katon korjauksen, kattohuollon ja muun kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, osaamme tarvittaessa suositella kattotikkaiden, kattosiltojen, lumiesteiden ja muiden kattoturvatuotteiden asentamista. Rakennusmääräyksistä käy ilmi, mitä kattoturvatuotteita kullekin katolle tarvitaan.

Niin uudet kattoturvatuotteet kuin kaikki muutkin kattotyöt Kirkkonummella voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää – myös Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa ja Inkoossa!

Kattotöiden hinta Kirkkonummella selviää arviokäynnillä

Me olemme kattopalvelu, jolle on tärkeintä saada asiakkaan katto sellaiseen kuntoon, että se pystyy suojaamaan talon rakenteita säällä kuin säällä. Lisäksi olemme sitoutuneet etsimään kustannustehokkaimmat ratkaisut katon kunnostamiseen. Paras tapa saada huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto kuntoon on usein katon osittainen korjaus ja jokin kattohuolto, mikä parantaa katon rasituksenkestävyyttä Kirkkonummella. Tiilikatolla tämä voi tarkoittaa sammaleiden poistoa, kun taas peltikatto voi saada jopa 20 vuotta lisää käyttöaikaa katon huoltomaalauksen avulla.

Se, mitä sammaleiden poisto rikkinäisten tiilien vaihtoon yhdistettynä maksaa, selviää tekemämme arviokäynnin perusteella. Myös useimpien muiden kattourakoiden hinta lasketaan paikan päällä, jotta voisimme tehdä heti oikean tarjouksen omakotitalon, kesämökin, paritalon tai vaikka jonkin piharakennuksen katon kunnostamisesta (huoltamisesta, uusimisesta, korjaamisesta tai vaikka varustelemisesta). Hintamme ovat asiakkaiden mieleen, saahan meiltä tasokasta ammattilaispalvelua ja laadukkaita materiaaleja sekä kattotuotteita varsin kilpailukykyisin hinnoin.

Mihin rakennukseen kannattaa asentaa huopakatto tai palahuopakatto?

Oletko sinäkin kiinnostunut joustavista, tyylikkäistä, edullisista ja helppohoitoisista huopakatoista? Siinä tapauksessa kannattaa olla yhteydessä meihin, sillä meiltä saat luotettavaa asiantuntemusta niin huopakaton asentamiseen ja uusimiseen kuin kaikkiin muihinkin bitumikattotöihin. Poistamme huopakaton sammalet, uusimme huopakattopinnoitteen, korjaamme lumen tai myrskyn aiheuttamat vauriot (kuten irronneiden kattotikkaiden jälkeensä jättämät reiät) ja pudotamme liiat lumet kattoa tai sen rakenteita rikkomatta. Joka kerta saat kaupan päälle koko katon tarkastuksen, minkä yhteydessä tutkitaan pienimmätkin yksityiskohdat jopa 40 vuoden mittaisen käyttöiän saavuttamiseksi.

Huopakatto sopii miltei rakennukseen kuin rakennukseen. Kattohuopaa on helppo työstää, ja ammattilaisemme saavat sen saumoista ja muista liitoskohdista todella tiiviit. Perinteikkääseen rakennukseen sopii vaikka kolmiorimahuopakatto, kun taas modernissa rakennuksessa voi leikitellä värikkäillä ja rohkeilla huopalaatoilla. Kattokaltevuus vaikuttaa siihen, millaisen bitumikaton voimme Kirkkonummella asentaa. Tasakatolle käy vain tiivissaumakatto. Kolmiorimahuopakatto ja laattakatto vaativat kaltevan katon, mutta katon kaltevuutta on usein mahdollista muuttaa katon asennuksen yhteydessä.

Sen lisäksi, että remontoimme huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot sekä peltikatot, palvelemme asiantuntevasti myös muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti huopakatot ja palahuopakatot, jotka korjaamme, huollamme ja uusimme tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Uusimme ja kunnostamme kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut sekä muut kattotuotteet. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kattoremontti omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon tai vaikka autotalliin

Jos omakotitalon, autotallin, paritalon tai kesämökin katon saa kuntoon korjaamalla ja/tai huoltamalla, emme suosittele vesikaton uusimista Kirkkonummella. Meidän ammattitaitoisuudestaan tunnettu kattofirmamme korjaa huopakatot, palahuopakatot, peltikatot ja tiilikatot ensiluokkaisella tavalla. Meiltä kannattaa tilata niin myrskyvaurioiden korjaus, kattoreikien paikkaus kuin kattoluukkujen, kattovalokupujen ja kattoikkunoidenkin uusiminen.

Oikein vanhaa tai kauttaaltaan huonoon kuntoon päässyttä kattoa ei kannata korjata. Silloin tarjoamme sitä viimeisintä vaihtoehtoa, eli vesikaton remonttia Kirkkonummella, Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa tai Inkoossa.

Uusimme harjakatot, mansardikatot, pulpettikatot ja muun muassa tasakatot avaimet käteen -pakettina. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse liata kättäsi tai hikoiluttaa selkääsi missään vaiheessa kattoremonttia. Teemme puolestasi niin rakennustelineiden pystytyksen, vanhan katon purkamisen, kattorakenteiden korjaamisen, katon ja yläpohjan lisäeristyksen kuin verkotuksienkin asentamisen. Kun katon vaihto alkaa olla jo hyvällä mallilla, on aika asentaa kattoturvatuotteet. Selvitämme, mitä kattoturvatuotteita katollesi tarvitaan – tähän vaikuttavat muun muassa viranomaismääräykset kaltevien kattojen varusteista. Toimitamme paikalle laadukkaat, CE-merkityt ja ruosteenkestävät kattoturvatuotteet, ja asennamme ne paikoilleen valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Samalla huolellisuudella teemme kaikki muutkin kattosaneerauksen työvaiheet. Se, mitä kaikkea katon vaihdon yhteydessä on tehtävä, selviää alkutarkastuksen yhteydessä. Teemme alkutarkastuksen pian yhteydenottosi jälkeen, sillä aiemmin emme voi laskea sinulle tarjoustakaan kattoremontista.

Alkukatselmuksen aikana huomaisimme esimerkiksi, jos katon tuuletusta olisi parannettava, ja siksi osaisimme sisällyttää tuon työvaiheen asiakkaalle antamaamme tarjoukseen. Kuuntelemme asiakasta tarkasti ottaen huomioon kaikki hänen toiveensa. Kattoahan voidaan kattoremontin yhteydessä vaikka korottaa, ja kattoremontin loppuvaiheessa voidaan teettää mitä erilaisimpia peltisepäntöitä. Tunnetuimpia peltisepäntöitä lienevät piipunpellitys sekä piipunhatun asentaminen.

Saamastasi tarjouksesta käy ilmi töiden osuus. Se kiinnostaa useita talon- tai mökinomistajia, sillä juuri töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Voit maksaa ihan koko huopa-, pelti- tai tiilikattoremontin yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Viimeistään laina avulla katto voidaan uusia heti, kun tarvetta alkaa olla – ja siten voidaan säästää rahaa kattoremontin kustannuksissa. Jos kattorakenteet ehtivät mennä huonoon kuntoon, on sillä vaikutusta kattosaneerauksen hintaan.

Katon uusiminen Kirkkonummella kannattaa tilata meiltä riippumatta siitä, millaisen katon haluat taloosi asennettavan

Ota yhteyttä ja tilaa kattoremontti Kirkkonummelle riippumatta siitä, millaisen katon haluat omakotitaloon, paritaloon, kesämökkiin tai esimerkiksi autotalliin. Me tunnemme erilaiset katemateriaalit, ja meillä on sekä ammattitaitoa, kokemusta että välineistöä niistä jokaisen asentamiseen.

Jos et ole vielä päättänyt sitä, millaisen katon haluat, voit jutella asiasta asiantuntijamme kanssa. Hän osaa kertoa sinulle erilaisten katemateriaalien hyvistä ja huonoista puolista, joten saat apua valintaasi.

Joskus katemateriaaliin ei voi itse vaikuttaa. Tilanne on tämä esimerkiksi silloin, jos talossa on tasakatto – silloin ainoa mahdollisuus on uusia huopakatto. Huopakaton asentaminen ei ole mikään huono asia: huopakatot ovat kustannustehokkaita, tyylikkäitä ja todella tiiviitä kattoja.

Tiivissaumakaton voi asentaa kaltevalle tai monimuotoisellekin katolle. Kaltevalle katolle voitaisiin asentaa myös palahuopakatto. Moni päätyy uusimaan palahuopakattonsa ilman, että edes pahemmin harkitsisi muita vaihtoehtoja. Palahuopakatto – mitä kutsutaan myös bitumipaanukatoksi tai laattakatoksi – on todella miellyttävä katto. Se on ilmeikäs, hiljainen ja helppohoitoinen.

Peltikaton asentamiseen voidaan päätyä esimerkiksi silloin, kun taloon halutaan edullinen ja likaa hylkivä katto. Peltikaton liukkaalta pinnalta valuvat alas myös lumet. Silloin tällöin uusittu maalipinta pitää ruosteen loitolla. Peltikaton huonona puolena on pidetty sen äänekkyyttä, mutta moderneissa peltikatoissa on äänieristysnauhoja, joiden avulla tästäkin miinuksesta on päästy eroon. Me asennamme ja uusimme kaikki erilaiset peltikatot Kirkkonummella – myös konesaumakatot, joiden asentaminen tapahtuu kattopeltiseppien toimesta. Kattopellitkin tilataan tehtaalta mittatilaustyönä. Lopputulos onkin sitten katto, mikä voi kestää jopa sata vuotta, eli kaksi kertaa pidempään kuin muut peltikatot.

Tiilikattokin uusitaan vasta sadan vuoden päästä, jos kyseessä on savitiilikatto. Tällaisia tiilikattoja asennetaan nykyään hyvin harvoin. Useimmiten kyseessä on betonitiilikatto, mikä on edullisempi, mutta kestää noin 30 vuotta vähemmän. Betonitiilikatto on upea katto, mikä tuo hyvän säväyksen melkein rakennukseen kuin rakennukseen. Ensin tulee kuitenkin varmistaa, kestävätkö kattorakenteet tiilikaton ja sen päälle mahdollisesti kertyvän lumen painon. Tarvittaessa voimme vahvistaa kattorakenteita.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Kirkkonummi – Katon vaihdon ei soisi maksavan mansikoita

Varmasti jokainen asiakas toivoo, ettei tiilikattoremontti, peltikattoremontti, palahuopakattoremontti tai tiilikattoremontti maksaisi mansikoita. Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin katon vaihto kannattaakin tilata Kirkkonummelle meiltä. Meidän hintamme tunnetaan kilpailukykyisyydestään. Etsimme aktiivisesti kustannustehokkaita ratkaisuja. Tämä näkyy muun muassa siten, ettemme korjaa tai uusi sellaista, mikä ei sitä tarvitse.

Voit vaikuttaa siihen, mitä harjakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi aumakaton uusiminen maksaa, monin eri tavoin. Yksi tapa on siis tilata kattoremontti meiltä. Toinen hyvä tapa pitää kattoremontin hinta kurissa on aloittaa kattosaneeraus hyvissä ajoin, eli ennen katon kunnon dramaattista heikkenemistä. Mitä huonompaan kuntoon vanha katto ehtii, sitä pahemmin kattorakenteet voivat kastua. Kaikki rikkinäiset kattotiilet, ruostuneet kattopellit, kovettuneet huopavuodat ja törröttävät peltikattonaulat ovat potentiaalisia alkusysäyksiä kattovuodolle sekä katon vesivahingolle. Katon vesivahingolla tarkoitetaan katon alla olevien rakenteiden kastumista, ja koska kosteus voi aiheuttaa muun muassa laho- ja homevaurioita, aiheuttaa katon vesivahingon kunnostaminen kattoremontin yhteydessä lisäkustannuksia.

Jos kattorakenteet ovat erityisen hyvässä kunnossa, voidaan huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti ehkä tehdä purkamatta vanhaa kattoa. Peltikattokin voidaan joissain tilanteissa asentaa suoraan vanhan huopakaton päälle.

Jos kosteus ei ole pilannut kattorakenteita, voidaan peltikattoremontti tai tiilikattoremontti ehkä tehdä vaihtamatta aluskatetta. Silloin puhutaan katon osittaisesta vaihtamisesta.

Riippuu kuitenkin täysin tilanteesta, miten kattosi voidaan uusia Kirkkonummella. Selvitämme sen paikan päällä, ja tuon alkutarkastuksen jälkeen saat erinomaisen tarjouksen kattosaneerauksesta.

Huopakatto tai palahuopakatto ihastuttaa monesta eri syystä

Huopakatot – eli tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja palahuopakatot – herättävät ihastusta. On monta syytä sille, miksi monet suomalaiset (myös meidän ammattilaisemme) ovat niin ihastuneita huopakattoihin. Yksi iso syy löytyy huopakattojen helppohoitoisuudesta. Toinen merkittävä syy huopakattojen suosiolle on niiden ajaton tyylikkyys. Kolmas syy on varmasti niiden kokonaistaloudellisuus, ja neljäs se, että ne ovat luotuja pohjoiseen ilmastoomme.

Huopakatto on helppohoitoinen. Se pysyy siistinä ilman jatkuvaa vaivannäköä. Perushuollot riittävät pitkälle. Huopakaton perushuolto tarkoittaa roskien poistoa katolta (samalla puhdistetaan vesikourut ja suoritetaan tasakaton, pulpettikaton, aumakaton tai vaikka mansardikaton kunnon tarkastus). Kertaalleen voimme uusia kattoa suojaavan pinnoitteen. Jos katto sammaloituu, poistamme kasvustot juurineen kemiallisesti.

Edellä mainitut kattohuollot pitävät omakotitalon, kesämökin, autotallin tai paritalon huopakaton hyväkuntoisena ja hyvännäköisenä. Huopakatto kaunistaa rakennustasi vielä muutamien kymmenien vuosienkin päästä.

Pitkäikäisyys ja se, ettei huopakattoja tarvitse huoltaa tai korjailla kovin paljoa, tarkoittavat sitä, ettei katon ylläpitäminen ole hintavaa. Kun huopakatto tai palahuopakatto viimein on aika uusia, saatat yllättyä, miten edullisesti se onnistuu. Tasokkaatkin materiaalit ovat mukavan hintaisia, eikä asennustyöhön kulu kokeneilta ammattilaisiltamme kovin kauaa.

Uusimamme huopakatto kestää mainiosti kaikkia pohjoisille olosuhteillemme ominaisia rasituksia. Se ei pelästy nopeita ulkolämpötilavaihteluita, lumivaippaa tai muita kuormituksia, vaan kestää ja kukoistaa. Ota siis yhteyttä ja tilaa huopakaton asennus tai uusiminen Kirkkonummelle!