KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Naantali

Huopakattoremontti Naantali – Napakasti etenevä huopakattoremontti järkevällä hinnalla! Jos haluat, että huopakaton vaihto etenee ripeästi kohti juuri oikeanlaista lopputulosta, ota yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun ja pyydä valmiiksi tingitty tarjous kermikaton uusimisesta. Teemme bitumikattoremontin sopuhintaan katon koosta tai tarvittavien pohjatöiden määrästä riippumatta.

Uusimme myös kaikkein pienimmät katot, joten voit tilata meiltä vaikkapa rantasaunan, leikkimökin, kesäkeittiön tai grillikatoksen huopakattoremontin Naantaliin. Se, mitä piharakennuksen, mökin tai omakotitalon huopakattoremontti Naantalissa maksaa, ratkaistaan tapauskohtaisesti. Ota siis yhteyttä ja sovi kanssamme siitä, koska voimme tulla kartoittamaan kattosi erityispiirteet ja -tarpeet. Kun saat tarjouksen käsiisi, muistathan, että töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja että yhteistyökumppanimme voi järjestää rahoituksen koko urakalle tai vain osalle siitä.

Teemme huopakattoremonttisi Naantalissa avaimet käteen -periaatteella, ja tämä sama periaate pätee myös silloin, kun paikkakuntana on esimerkiksi Parainen, Masku, Raisio, Taivassalo tai Turku. Aluettamme on itse asiassa koko Varsinais-Suomi, ja siksi onkin varsin hyvä, että pystymme toteuttamaan huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Naantalissa. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Naantalin alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Naantali – Sen kyllä huomaa, kun ammattilainen on haka hommissaan

Palahuopakattoremontti Naantali – On suositeltavaa tilata laattakaton vaihto kokeneilta, pontevilta ja taitavakätisiltä ammattilaisiltamme! Sen kyllä huomaa, kun peltiseppä, kirvesmies tai asentaja on haka hommissaan. Meidän ammattilaisemme edustavat parasta A-luokkaa, joten tilaamasi huopakattoremontti etenee suorastaan mallikelpoisella tavalla. Kun teemme huopakattoremonttia, valitsemme vain tasokkaita materiaaleja ja kattotuotteita. Näin saamme aikaan pitkäikäisen katon, mitä on ilo katsella, ja minkä alla on ilo asua.

Palahuopakattoremontti Naantalissa vaatii muun muassa työkohteeseen perehtyneen asiantuntijan tekemän työsuunnitelman, koulutetut huopakattoasentajat, tapauskohtaisesti määriteltäviä pohjatöitä, huolelliset purkutyöt, laadukkaat huopalaatat, lopputarkastuksen ja loppusiivouksen. Palahuopakattoremonttiin Naantalissa kuuluu myös purku- ja rakennusjätteiden poiskuljetus. Viemme ne jäteasemalle, mistä ne päätyvät hyötykäyttöön.

Antamamme tarjous pitää sisällään kaiken edellä mainitun ja todennäköisesti myös paljon, paljon muuta (kuten katon varustelun, eristeiden lisäämisen ja piipun pellittämisen). Eikö olekin helpottavaa tietää, että me teemme kaiken puolestasi, ja vieläpä varsin kohtuullisella hinnalla? Päästä siis itsesi helpolla ja tilaa palahuopakattoremontti Naantaliin meiltä!

Huopakaton uusiminen Naantali – Uusimme taidokkaasti sekä pinta- että alushuovan

Huopakaton uusiminen Naantali – Meillä on parhaat edellytykset bitumikattosi uusimiseen, joten tilaa kattourakka tästä osoitteesta! Meillä on kaikki se tietotaito, kalusto ja välineistö, mitä huopakattoremontti edellyttää. Meidän tärkein voimavaramme on kuitenkin se, että tiimissämme on paljon taidokkaita ja uutteria ammattilaisia, joilla on takanaan huopakattoremontti jos toinenkin. Tilaa huopakaton uusiminen Naantaliin meiltä, niin kaikki onnistuu kerralla!

Ensin suunnittelemme huopakaton uusimisen Naantalissa. Joissain tilanteissa uusi kattohuopa voidaan asentaa vanhojen huopakerrosten päälle, muttei tämä ole kovin tavallista.

Uusi katto kannattaa asentaa vain terveiden rakenteiden varaan. Tarvittaessa kunnostamme puuosia, mikä voi tarkoittaa esimerkiksi aluslaudoitusten osittaista vaihtamista. Sen jälkeen asennamme alushuovan, minkä päälle asennamme pintahuovan. Huopakaton alushuopa toimii eri tavalla kuin tiili- tai peltikaton aluskate, mutta on silti varsin tarpeellinen osa uutta huopakattoa.

Alus- ja pintahuopa pitää aina uusia yhtä aikaa. Huopakaton uusiminen Naantalissa edellyttää monien muidenkin ”ammattisalaisuuksien” tuntemista, joten tilaa tasakaton, harjakaton tai esimerkiksi pulpettikaton uusiminen tältä asiantuntevalta kattoremonttipalvelulta!

Palahuopakaton uusiminen Naantali – Tiimimme taitaa myös piipun kunnostamisen

Palahuopakaton uusiminen Naantali – Tiimimme uusii laattakatot vertaansa vailla olevalla ammattitaidolla! Kun tilaat omakotitalon, mökin, autotallin, saunarakennuksen tai vaikkapa ulkorakennuksen huopakattoremontin meiltä, mikään ei mene vikaan. Teemme moitteettomasti kaikki työvaiheet, joita huopakattoremontti sillä kertaa pitää sisällään. Työvaiheiden määrä ja tarkka sisältö selvitetään ennen kuin palahuopakaton uusiminen Naantalissa alkaa.

Palahuopakaton uusimiseen Naantalissa voi liittyä esimerkiksi kastuneiden kattorakenteiden uusiminen, kastuneiden tai likaisten eristeiden vaihto, eristeiden määrän lisäys (eli yläpohjan lisälämmöneristys), kattoikkunan asennus ja sadevesijärjestelmän uusiminen. Palahuopakaton uusimiseen Naantalissa voidaan yhdistää myös piipun kunnostus ja piipun pellitys.

Jos piipussa on rapautuneita tiiliä ja tiilimuurauksia, suoritamme tarvittavat muuraustyöt. Sen jälkeen voimme pellittää piipun ylös asti. Mikäli piipussa on betonikaulus, pellitys nostetaan kaulukseen asti vesitiiviyden varmistamiseksi. Piipunhattu on tärkeä osa piippua. Jos sellaista ei ole tai vanha piipunhattu on huonossa kunnossa, yhdistämme palahuopakaton uusimiseen myös uuden piipunhatun asennuksen.

Tiimimme hoitaa puolestasi myös kattoturvatuotteiden asennuksen. Niitä ovat muun muassa lapetikkaat, kattosillat ja lumiesteet.

Huopakattosaneeraus Naantali – Pätevät ammattilaisemme saneeraavat kaikenlaiset bitumikatot

Huopakattosaneeraus Naantali – Tilaa meiltä mikä tahansa huopakattosaneeraus, niin kaikki etenee suorastaan esimerkillisesti! Uusimme mielellämme omakotitalojen, kesämökkien ja pienten tai suurten ulkorakennusten bitumikatot. Huopakattoremontti onnistuu vuorenvarmasti riippumatta siitä, onko kyseessä aumakatto, tasakatto, taitekatto, pulpettikatto, harjakatto vaiko kenties mansardikatto. Olet varmasti tyytyväinen myös huopakattoremontin hintaan, sillä teemme kaikki huopakattosaneeraukset Naantalissa ilman kohtuuttomia kustannuksia.

On monta hyvää syytä teettää nimenomaan huopakattosaneeraus Naantalissa, sillä huopakatto on monessa suhteessa parempi kuin tiilikatto tai peltikatto. Huopakaton etuja ovat muun muassa kustannustehokkuus, helppohoitoisuus, tyylikkyys, suuri määrä erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja, hiljaisuus, turvallisuus, elastisuus ja vesitiiviys. Juuri huopakaton elastisuus ja työstettävyys selittää sen, miksi huopakatto voidaan asentaa käytännössä rakennukseen kuin rakennukseen – myös sellaiseen, missä on monimuotoinen katto.

Huopakatto on varsin pitkäikäinen, jos se asennetaan oikein ja sitä huolletaan säännöllisesti. Esimerkiksi mahdolliset kattoreiät kannattaa paikata nopeasti, jotta katon alle ei pääse kosteutta – se voisi näet aikaistaa huopakattosaneerausta Naantalissa.