KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Naantali – Tiiviyteen kiinnitettävä huomiota alusta pitäen

Jotta huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto olisi mahdollisimman tiivis heti alusta pitäen, kannattaa katon asennus jättää ammattilaisillemme. Sama huolellinen ja asiantunteva työote säilyy koko urakan ajan, aina pieneläinesteiden asentamiseen ja peltisepäntöihin asti. Peltiseppämme huolehtivat muun muassa piipunpellityksestä ja piipunhatun asentamisesta. Katon asentamisen tai kattosaneerauksen loppupuolella teemme myös kattoturvatuotteiden, eli lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden asentamisen.

Katto voi kestää kymmeniä vuosia, ja tuona aikana voi olla tarvetta joillekin kattokorjauksille. Jos katto vuotaa saumoistaan tai läpivienneistään, tilaa meiltä katon tiivistys tai kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen. Korjaamme, asennamme, huollamme ja uusimme myös muut läpiviennit, eikä meiltä mene sormi suuhun minkään kattohuollonkaan yhteydessä. Erilaisia kattohuoltoja Naantalissa ovat peltikattojen huoltomaalaukset, sammaleenpoistot huopakatoilta sekä tiilikattojen pinnoitukset.

Omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja autotallien kattoremontit ynnä muut kattotyöt voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Tuon rahoituksen turvin kaikki kattotyöt voidaan aloittaa heti, kun niitä tarvitaan, eikä vasta viikkojen tai kuukausien päästä. Kattotyöt oikeuttavat myös kotitalousvähennykseen, joten hyödynnä tämä verovähennysmahdollisuus esimerkiksi kesämökin kattovuodon korjauksen yhteydessä.

Huolehdimme kattosi tiiviydestä ja sitä ylläpitävistä huolloista, kattopaikkauksista ja muista kattotöistä myös Naantalin naapurikunnissa Paraisilla, Maskussa, Raisiossa, Taivassalossa ja Turussa.

Kattotyömme Naantalissa tarpeen katon kunnon ja ulkonäön kannalta

Kesämökin, paritalon, omakotitalon tai jonkin piharakennuksen katto säilyttää upean ulkonäkönsä pitkään, kun sitä ei päästetä likaantumaan ja sammaloitumaan (tai ruostumaan). Yksi tärkeimmistä kattotöistä huopakaton, tiilikaton tai peltikaton kunnon kannalta on katon puhdistus. Roskien poisto katolta nopeuttaa katon kuivumista sateiden jälkeen, sekä ehkäisee lian pinttymistä kattoon. Tilaa katon puhdistus meiltä Naantaliin kaksi kertaa vuodessa, niin teemme samalla myös rännien tai kattokaivojen puhdistuksen. Myös katon kevät- ja syyshuollot saavat kaupanpäällisikseen kattotarkastuksen – kattotarkastuksen, minkä yhteydessä tutkitaan katon yleiskunto ja mikä johtaa tarvittaessa tarjoukseen erilaisista huolloista ja katon tiivistyksistä.

Ruosteeton ja sammaleeton katto on hyvännäköinen, mutta se on myös parempikuntoinen ruosteen ja sammaleiden haurastuttamiin kavereihinsa verrattuna. Ruoste ja sammalet voivat johtaa kattovuotoon, jopa katon vesivahinkoon. Kaikki katon tiivistykset tehdään siksi, jotta harjakatto tai esimerkiksi tasakatto voisi säilyttää tiiviytensä mahdollisimman pitkään. Valtaosa kattohuolloista vähentää katon alttiutta vaurioitua, mutta monilla niistä on merkitystä myös katon ulkonäön säilyttäjinä. Esimerkiksi kattomaalaus suojaa katon monilta koettelemuksilta, mutta samalla se tekee katosta suorastaan uudenveroisen ulkonäöltään.

Huopakatto mallikelpoinen katto moniin eri rakennuksiin

Suomalaisia olosuhteita varten kehitetty, kotimaisissa tehtaissa valmistettu ja meidän tasokkaiden ammattilaistemme asentama huopakatto on nappivalinta moniin eri kohteisiin. Loihdimme tiiviin, toimivan, näyttävän, helppohoitoisen ja kestävän bitumikaton niin omakotitalon, paritalon, rantamökin kuin vaikkapa jonkin piharakennuksenkin katolle.

Huopakatto on hiljainen sateellakin, eikä sen saumoista tihku vettä kattorakenteisiin. Kevättalvella kattohuopa ei pauku, vaikka ulkolämpötilat vaihtelevat äkisti. Lumetkin pysyvät katolla hyvin aina siihen asti, että aurinko sulattaa ne sadevesijärjestelmään päätyväksi vedeksi. Huopakatto on kaiken lisäksi edullinen hankkia ja asennuttaa.

Kun olemme asentaneet palahuopakatteen, kolmiorimahuopakatteen tai tiivissaumakatteen rakennukseesi Naantalissa, pidämme huolta sen kunnosta kattohuoltojen ja mahdollisesti tarvittujen kattopaikkauksien muodossa. Yleensä bitumikaton huolloksi riittää roskien poisto kaksi kertaa vuodessa, mutta tarvittaessa teemme kaikki muutkin huopakattohuollot, kuten lumen pudotuksen tasakatolta tai kaltevalta katolta. Jokaisen kattotyön yhteydessä tekemämme kattotarkastus kertoo, pitäisikö katon tiiviyden eteen tehdä jotain, joten olet aina kärryillä huopakattosi mahdollisista tarpeista. Pyydä kilpailukykyinen tarjous myös huopakaton pinnoitteen uusimisesta tai vaikkapa sammaleentuhokäsittelystä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.