KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Naantali – Vuotavasta katosta voi saada vihiä yläpohjan tarkastuksella

Maito ei ole vielä maassa, jos autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Naantalissa. Vaikka katto vuotaisi piipun juuresta, saamme sen korjattua luotettavalla tavalla. Paikan päällä selviää, miten kattovuotoon (esimerkiksi vuotavaan kattoläpivientiin) tulee suhtautua. Vuotava kattoikkuna voidaan korjata tiivistämällä, uusia tai poistaa kokonaan katolta. Jos kattoluukku vuotaa, on kosteus voinut päästä tekemisiin yläpohjarakenteiden kanssa, ja silloin kattokorjaukseen on liitettävä kastuneiden villojen vaihto ja/tai lahovaurioiden kunnostus. Olipa kyse vuotavasta katon viemärintuuletusputkesta tai vaikka siitä, että katto vuotaa antennin juuresta, teemme kattokorjauksen avaimet käteen -periaatteella.

Kattovuoto Naantalissa, Paraisilla, Maskussa, Raisiossa, Taivassalossa ja Turussa voi johtaa jopa kattoremonttiin. Avainasemassa onkin nopeus. Mitä aikaisemmassa vaiheessa vuotava tiilikatto, peltikatto tai huopakatto korjataan, sitä pienimuotoisemmin korjaustoimenpitein on mahdollista selvitä. Miten sitten saada tietää tarpeeksi ajoissa, että katon ilmanvaihtoputki vuotaa, tai että katto vuotaa jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta? Tämä onnistuu vain kattotarkastusten avulla. Kaikki katot kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta kuluneisiin tiivisteisiin, törröttäviin nauloihin, rikkinäisiin kattotiiliin tai esimerkiksi ruostevaurioihin voitaisiin puuttua ennen tilanteen pahenemista. Kattovuoto voi paljastua myös yläpohjan tarkastuksen aikana. Jos kattorakenteissa on tummentumia, valumajälkiä ja lahovaurioita, on aika epäillä kattovuotoa. Kosteus katon alla voi kertoa myös kondensoitumisilmiöstä, mutta yhtä kaikki – katon alta löytyvään kosteuteen on puututtava niin pian kuin mahdollista.

Kattopalvelultamme saat ystävällistä, asiantuntevaa ja luotettavan ammattitaitoista palvelua kaikissa kattokorjauksissa. Huomaathan, että yksityisasiakkaat voivat saada kattotöistämme kotitalousvähennystä, ja että katon korjaamisen tai uusimisen voi maksaa myös kauttamme saatavalla rahoituksella.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa – milloin alamme uusia kattoasi?

Jos omakotitalon, kerrostalon tai jonkin muun rakennuksen peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Naantalissa, ota joutuin yhteyttä. Kiirehdimme paikallistamaan vuotokohdan – se voi olla jokin läpivienti, sauma tai vaikka kattoon syntynyt reikä – ja peittämään sen lisävahinkojen ehkäisemiseksi.

Samalla selvitämme syntyneiden vahinkojen laadun ja katon yleiskunnon. Näiden tietojen perusteella osaamme suositella sopivinta kattokorjausta, ja antaa sille parhaan hinnan.

Kattotarkastuksen jälkeen saatamme tarjota kattoremonttia, eli peltikaton, tiilikaton tai huopakaton uusimista. Katon uusimista tarjoamme silloin, jos talossa on mineriittikatto. Asbestia sisältävien kattojen korjaaminen ei enää ole mahdollista.

Kattoremontti on paras vaihtoehto kattovuodon korjaamiseen myös silloin, jos katto on kovin vanha, ja se olisi muutenkin uusittava ihan pian. Tällaisessa tilanteessa kannattaa aikaistaa kattoremonttia ja hankkia taloon siten luotettavan hyväkuntoinen katto. Kattoremonttiin voidaan päätyä myös siinä tapauksessa, että katon vauriot ovat erittäin pahalaatuiset. Esimerkiksi kova tuuli voi rikkoa talon kattoa niin, ettei sitä enää kannata korjata. Joskus tuuli tarvitsee avukseen jotain ”kättä pidempää”. Tuolloin tuuli saattaa vaikka kaataa pihapuun katon päälle.

Vuotavat kattoikkunat ja kattoluukut syytä etsiä kahdesti vuodessa Naantalissa

Edellä jo mainittiin, että katto kannattaa tarkastaa, jotta vuotavat kattoikkunat, vuotavat kattoluukut, muut vuotamaan ruvenneet läpiviennit, kattoreiät ja esimerkiksi huonokuntoiset saumat tulisivat huomattua ajoissa. Suosittelemme kokemuksen syvällä rintaäänellä, että katot tarkastettaisiin kaksi kertaa vuodessa. Tilaa meiltä omakotitalon tai vaikka rivitalon katon kevät- ja syyshuollot, niin saat kattotarkastuksen kaupan päälle.

Etenkin tasakatto kannattaa tarkastuttaa ammattilaisten toimesta, sillä tasakaton alla ei ole ryömintätilaa, mitä kautta mennä tarkastamaan aluskatteen, kattorakenteiden ja esimerkiksi yläpohjan eristeiden kunto. Ammattilaisemme osaa arvioida katon kunnon ja sen saumojen tiiviyden ulkokatolla kävelemällä ja sen yksityiskohtia syynäämällä.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.