KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Naantali – Tutustu vesikourun tulvimisen aiheuttajaan

Jos talon vesikourut tulvivat yli äyräidensä Naantalissa, kannattaa tulvimisen aiheuttajaan tutustua heti. Jos kyse on vain roskista, auttaa vesikourujen puhdistus Naantalissa välittömästi. Voit tilata tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avauksen meiltä – varsinkin korkean rakennuksen vesikourujen puhdistus kannattaa jättää ammattilaisillemme, joilla on sekä kalustoa että asiantuntemusta.

Aina omakotitalon, taloyhtiön (kerrostalon, paritalon tai rivitalon), autotallin, kesämökin tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus ei riitä. Sadevesijärjestelmässä voi olla jotain vikaa, mikä haittaa sadevesien ohjaamista pois rakennuksen välittömästä läheisyydestä. Tarvittaessa korjaamme kouruja sadevesijärjestelmien puhdistusten yhteydessä tai erillisenä palveluna. Meiltä sujuu myös alastuloputkien kunnostus tai koko sadevesijärjestelmän uusiminen.

Kourusaneerauksen voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella, kuten muutkin kattotyömme. Yksityisasiakkaalla on pääsy kotitalousvähennyksen saajien piiriin. Huomaathan, että palvelemme kaikkien rännitöiden tiimoilta myös Paraisilla, Maskussa, Raisiossa, Taivassalossa ja Turussa.

Rännien puhdistus Naantalissa hyvä toteuttaa myös keväällä

On yleistä tietoa, että jokaisen rakennuksen rännit kannattaa puhdistaa joka syksy. Ränneihin päätyy iso osa puista putoavista lehdistä, joten rännit voivat loppusyksystä olla aivan täynnä lehtiä ja muita roskia. Seassa saattaa sammaleita, tai jopa pieniä puuntaimia.

Vesikourut eivät ole oikea paikka harrastaa kompostoimista tai taimenkasvatusta. Roskat kannattaa poistaa joka syksy, jotta tukokset ja seisova vesi eivät ruostuttaisi ja rikkoisi sadevesijärjestelmää. Talven tullen uhkaavien vaarojen mukaan solahtaa jäätyminen. Jos ränneissä on kosteutta ulkolämpötilan laskiessa pakkaselle, rännit jäätyvät, ja jää voi rikkoa sekä vesikouruja että alastuloputkia. Painavat rännit voivat pudota kiinnikkeiltään, ja niistä putoavat jääpuikotkin voivat aiheuttaa vakavia vaaratilanteita Naantalissa.

Tiesithän, että kerrostalon, mökin ja esimerkiksi omakotitalon rännien kunto kannattaa tarkastaa myös keväällä? Ränneissä voi olla uusia epäpuhtauksia sekä talven aiheuttamia vaurioita. Kesän mittaan katolta voi valua alas vettä tuhansia ja taas tuhansia litroja, joten sadevesien ohjaukseen tarkoitetun järjestelmän on syytä olla kunnossa. Jos rännit vuotavat, voi rakennusta ympäröivä maa kastua niin, että rakennukseen saattaa syntyä kosteusvaurioita.

Sadevesijärjestelmien puhdistuksiin Naantalissa liittyy myös kattotarkastus

Meidän asiakkaillamme on pullat hyvin uunissa, sillä heidän loivat ja kaltevat kattonsa tarkastetaan ilmaiseksi jokaisen kattotyön yhteydessä. Olipa kyse kattokaivojen lämpövastuksien asentamisesta, vesikourujen puhdistuksesta tai vaikka rännien huoltomaalaamisesta, teemme ilmaisen kattotarkastuksen Naantalissa. Kattotarkastuksen yhteydessä tarkastamme katon kunnon kaikkia saumoja ja läpivientejä myöten. Jos katon alle pääsee, käymme arvioimassa myös aluskatteen, yläpohjan tuuletusratkaisut, kattorakenteet ja eristeet. Jos omakotitalon, paritalon, kerrostalon tai vaikka vapaa-ajan kiinteistön katto tarvitsee jotain huoltoa tai korjausta, annamme niistä hyvän tarjouksen. Tarkastamme totta kai myös kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän kunnon. Voi olla, että vesikourujen kaadot antavat tätä nykyä väärään suuntaan, tai että alastuloputkien saumat ovat talven jäiden myötä auenneet alkaen vuotaa.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.