KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Naantali – Huoltamamme katto haurastuu hitaasti

Kaikki katot kuluvat ja haurastuvat, mutta kattohuoltojen avulla katon kulumista voi hidastaa. Tiilikaton harjaukset ja muut kattohuollot lisäävät katon kestokykyä, tai sitten ne vähentävät katon kokemien rasitusten määrää. Katon rasituksien määrää välittömästi vähentävä kattohuolto on esimerkiksi lumenpudotus. Osa omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ynnä muiden kiinteistöjen kattohuolloista Naantalissa parantaa myös yleistä turvallisuutta. Esimerkiksi voidaan ottaa jäänpudotus, eli jääpuikkojen pudotus. Jos jää putoaisi katolta itsekseen, olisi vaarana, että joku jäisi alla ja loukkaantuisi.

Meidän kattopalvelumme toteuttaa asiantuntevin ottein kaikki kattohuollot niin Naantalissa, Paraisilla, Maskussa, Raisiossa, Taivassalossa kuin Turussakin. Kesämökin tai omakotitalon katon huollattaja voi hakea urakasta kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus on kaikkien ulottuvilla.

Katon puhdistus Naantalissa on kattohuolto, mitä ei kannata vähätellä

Ei kannata ajatella, ettei katon puhdistus olisi kovin tärkeä kattohuolto. Tiilikaton harjaaminen tai esimerkiksi bitumikaton ilmapuhaltaminen luo perustan pitkäikäiselle ja hyvännäköiselle katolle. Jos roskia ei poistettaisi katolta, voisi kosteus jouduttaa katon sammaloitumista tai ruostumista. Sammaleiden tai ruosteen peitossa oleva katto ei näytä kivalta, mutta vaarana on myös katon vaurioituminen ja kosteuden pääsy kattorakenteisiin. Tilaa siis tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus kahdesti vuodessa Naantaliin. Samalla kertaa puhdistamme myös sadevesikourut, sekä tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen. Kattotarkastuksen saa veloituksetta muidenkin kattourakoiden yhteydessä.

Sammaleiden poisto Naantalissa ilman turhaa säätämistä

Katon pinnoitteen kuluminen voi saada katon sammaloitumaan kevät- ja syyshuolloista huolimatta. Meidän ammattilaisemme hoitavat sammaleiden poiston katolta ilman turhaa säätämistä ja nyhertämistä. Nykyaikaisin, ekologisin ja katon kannalta parhain tapa poistaa kasvustot on levittää katolle sammaleenpoistoainetta. Sammaleentuhoaine saa vaikuttaa jonkin aikaa, ja sinä aikana kuolevat niin itiöt kuin juuristotkin. Tällainen sammaleenpoisto sopii myös bitumi- ja bitumipaanukatoille. Peltikatolta ei sammaleita pitäisi löytyä, mutta mahdolliset ruostevauriot hoidamme kuntoon ruosteenpoiston (tarvittaessa myös kattopeltien vaihdon) avulla.

Taloyhtiöidenkin kattohuollot Naantalissa tehdään avaimet käteen -periaatteella

Kattopalvelumme toimintaa ohjaa monta erilaista periaatetta. Yksi niistä on se, että laitamme katot aina kerralla kuntoon. Tämä näkyy muun muassa siten, että tarjoamme jokaisen kattohuollon yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen huomataksemme myös mahdolliset tiivistystarpeet. Tilasitpa rännien sulatuksen vesihöyryllä tai vaikka tiilikaton harjauksen, tarkastamme kattosi veloituksetta. Kaikki kattohuollot – myös taloyhtiöiden kattohuollot – tehdään avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme siis kaikesta kattourakkaan liittyvästä puolestasi, aina rakennustelineiden pystyttämisestä loppusiivoukseen asti.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.