KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Pirkanmaa – Korjaamamme katon kuntoa ei tarvitse epäillä

Huopakaton ja palahuopakaton korjaus ja paikkaus – nämä kattotyöt voivat onnistua hyvin, huonosti tai hyvin huonosti. Älä ota riskejä, onhan ehjä ja tiivis katto koko rakennuksen arvon ja käyttökelpoisuuden säilymisen tae. Teetä omakotitalon, mökin, autotallin, saunarakennuksen tai vaikkapa varaston huopakaton korjaus meillä, niin urakka onnistuu kerrassaan erinomaisella tavalla. Tilaa meiltä myös paritalon tai esimerkiksi kesämökin palahuopakaton paikkaus Pirkanmaalla. Me laitamme katon sellaiseen kuntoon, ettei sen tiiviyttä tai rasituksenkestävyyttä tarvitse epäillä. Jos katto olisi jo ehtinyt siihen pisteeseen, että sen korjaaminen olisi parhaimmillaankin vain tekohengityksen antamista (ja pahimmillaan Kankkulan kaivoon heitettyä rahaa), antaisimme tarjouksen huopakattoremontista. Usein katolla on vielä toivoa jäljellä, ja silloin korjaamme lumi- tai myrskyvauriot tai kuivumisen seurauksena syntyneet halkeamat.

Saunamökin, paritalon tai esimerkiksi ulkorakennuksen huopakaton korjaaminen ja paikkaaminen voi tarkoittaa esimerkiksi vuotavien saumojen tiivistämistä. Huopakatto voi vuotaa myös jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta, kuormittuuhan jiiri niin lumen, veden, jään kuin ulkolämpötilavaihteluidenkin toimesta. Katossa voi olla myös reikiä. Reiän on voinut tehdä sammal, tai ehkä sen on aiheuttanut katolta tuulen tai lumen mukana irronnut kattotarvike. Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet voivat irrota katolta, jolloin kattoon syntyy reikiä.

Reiät voidaan paikata paikkapalalla, ja saumat tiivistää sopivilla tuotteilla. Kattovuoto on voinut alkaa myös jonkin huopakaton läpiviennin kohdalta. Huopakatto voi vuotaa piipun juuresta, mikä on suhteellisen tavallista myös tiili- ja peltikatoilla. Huopakatto voi vuotaa myös viemärintuuletusputken kohdalta tai antennin juuresta. Kyse saattaa olla myös siitä, että huopakaton kattoluukku tai kattoikkuna vuotaa. Me löydämme parhaat tavat puuttua huopakaton vuotaviin IV-putkiin ja muihin läpivienteihin. Tiivistämme katon ja kunnostamme läpiviennit, ja koko avaimet käteen -pakettina tehtävä kattokorjaus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaamisen Pirkanmaalla (Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Juupajoella, Kangasalla, Kihniössä, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Nokialla, Orivedellä, Parkanossa, Pirkkalassa, Punkalaitumella, Pälkäneellä, Ruovedellä, Sastamalassa, Tampereella, Urjalassa, Valkeakoskella, Vesilahdella, Virroilla tai Ylöjärvellä) voi maksaa rahoituksella. Tuota remonttilainaa voit hakea sangen näppärästi meidän verkkosivujemme kautta.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus katolle varsin tärkeää

Huopakaton, toiselta nimeltään bitumikaton, kuntoa kannattaa seurata säännöllisesti. Tämä neuvo koskettaa myös palahuopakattoja, joita kutsutaan myös bitumipaanukatoiksi ja laattakatoiksi. Suosittelemme puolen vuoden välein uusittavia kattotarkastuksia myös muille katoille, sillä puoleen vuoteen (eli 26 viikkoon, joissa on yhteensä 182 päivää) mahtuu monenlaisia rasituksia ja muita ilmiöitä. Puolen vuoden aikana ehtii syntyä monta saumavuotoa tai kattoläpiviennin kohdalta alkavaa huopakattovuotoa, jos olosuhteet ovat otolliset.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaaminen Pirkanmaalla on sitä edullisempaa ja nopeampaa, mitä tuoreempia katon vauriot ovat. Kun katto tarkastetaan puolen vuoden välein, päästään myös halkeamiin, kupruihin, ryppyihin ja ilmataskuihin paneutumaan ennen tilanteen pahenemista. Me paikkaamme kaikki katot asiantuntemuksella, mikä on katon kunnolle ja sen käyttöiän ennusteelle varsin tärkeää. Asianmukaisesti korjattu katto ei vuoda, ja terveet rakenteet jaksavat kannatella kattoa pitkään.

Huopakaton ja palahuopakaton paikkauksia voi välttää katon huolloilla Pirkanmaalla

Huopakaton reiät, halkeamat ja vuotavat läpiviennit on hyvä korjata pikaisesti Pirkanmaalla. Vielä parempi on toimia proaktiivisesti, eli ehkäistä katon haurastumista ja vaurioitumista. Meiltä kuulet lisää siitä, miten juuri sinun huopa- tai palahuopakattosi kuntoa voidaan tukea. Teemme tarvittaessa tarjouksen jostain kattohuollosta, mikä lisää katon kykyä kestää erilaisia rasituksia – esimerkiksi katon pinnoittamisesta, mikä uusii bitumikaton suojauksen varsin tehokkaasti Pirkanmaalla.

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.