KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Pirkanmaa – Uusi katto on aivan nurkan takana

Omakotitalon huopakattoremontti Pirkanmaalla ei ole asia, mitä kannattaisi pelätä etukäteen. Myös autotallin huopakattoremontti tai esimerkiksi kesämökin huopakattoremontti onnistuu kivuttomasti, kun asialla ovat meidän kattoammattilaisemme. Me teemme kattoremontin kuin kattoremontin luotettavasti. Pidämme kiinni kaikesta yhdessä sopimastamme, ja panostamme kattourakan kaikkiin yksityiskohtiin saadaksemme aikaan toimivan, turvallisen ja vedenpitävän katon.

Olipa kyse paritalon, ulkorakennuksen tai vaikka vapaa-ajan kiinteistön saunamökin huopakattoremontista, toteutamme sen avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, ettei asiakkaamme tarvitse tehdä yhtikäs mitään uuden katon eteen. Me hoidamme niin mittaukset, materiaalien hankinnat ja toimitukset, rakennustelineiden pystytyksen, vanhan katon purkamisen, katon tuuletusratkaisujen parantelemisen ja eristeiden vaihtamisen kuin esimerkiksi loppusiivouksenkin asiakkaan puolesta. Uusi katto on joka kohdasta tiivis ja huoliteltu, ja sille on asennettu vähintäänkin minimimäärä kattoturvatuotteita. Kattoturvatuotteiden lisäksi asennamme omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin katolle myös oikeanlaisen sadevesijärjestelmän.

Nopeimmillaan huopakaton remontti onnistuu jo parissa päivässä. Pienen ja suhteellisen loivan katon uusiminen etenee nopeasti – etenkin, jos katolla ei ole paljoa yksityiskohtia, eikä sen alta tarvitse korjata kosteusvaurioita. Erityisen nopeasti palahuopakatto tai tavallinen huopakatto saadaan uusittua silloin, jos vanhaa kattoa ei tarvitse ensin purkaa pois uuden tieltä.

Uusi huopakatto on aivan nurkan takana. Riittää, että otat yhteyttä meihin ja pyydät kilpailukykyisen tarjouksen bitumikattoremontista. Me hoidamme kaiken siitä eteenpäin, ja voit olla tyytyväinen sutjakasti sekä pulmattomasti etenevään kattoremonttiisi. Mökin huopakattoremontista voi hakea kotitalousvähennystä, kuten myös omakotitalon bitumikaton uusimisesta. Muistathan myös kattotöiden rahoituksen, millä voit maksaa kaikki kattourakat ympäri Pirkanmaata eli Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Juupajoella, Kangasalla, Kihniössä, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Nokialla, Orivedellä, Parkanossa, Pirkkalassa, Punkalaitumella, Pälkäneellä, Ruovedellä, Sastamalassa, Tampereella, Urjalassa, Valkeakoskella, Vesilahdella, Virroilla ja Ylöjärvellä.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Pirkanmaalla saattaa maksaa vähemmän kuin luulit

Omakotitalon, saunamökin, autotallin, grillikatoksen, kanalan tai muun piharakennuksen huopakaton uusimista ei kannata lykätä senkään takia, että kattourakan hinta hirvittäisi. Kesämökinkin palahuopakaton uusiminen Pirkanmaalla onnistuu varsin kohtuullista korvausta vastaan, kun valitset kattoremontin tekijöiksi ammattilaisemme. Pyydä tarjous huopakaton, palahuopakaton tai vaikka kolmiorimahuopakaton uusimisesta meiltä, niin saat kuulla mainion hinnan tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai vaikka monimuotoisen katon uusimiselle.

Kuulet hinnan avaimet käteen -pakettina toteutettavalle katon uusimiselle, kun olemme käyneet paikan päällä. Pelkkä puhelinkeskustelu ei anna sitä kokonaiskuvaa, minkä tarvitsemme katon uusimishinnan laskemiseksi. Kun olemme tarkastaneet huopakaton ja sen alta löytyvät rakenteet omin silmin, olemme valmiita antamaan tiukan tarjouksen kattosaneeraukselle. Omakotitalon tai mökin omistaja kiinnittänee heti huomiota töiden osuuteen, ja se onkin ihan fiksua – haetaanhan kotitalousvähennystä nimenomaan tästä summasta.

Mainitsimme jo alussa, että huopakaton uusiminen voi tapahtua erityisen nopealla, edullisella ja helpolla tavalla. Jos vanhan huopakaton rakenteet ovat hyvässä kunnossa, voidaan vanhan huopakaton rypyt silottaa, saumat tiivistää ja roskat poistaa. Sitten uutta kattoa voidaankin alkaa asentaa vanhan katon päälle. Uusi katto voi olla myös peltikatto, jos haluat vaihtelua. Tällainen kattoremontti ei kuitenkaan ole mahdollinen suinkaan joka kerta, kun joku tilaa huopakaton uusimisen Pirkanmaalle.

20–40 vuotta palvelleen huopakaton alla saattaa olla kosteutta tai esimerkiksi lumen painon aiheuttamia vaurioita. Silloin on parempi aloittaa normaali kattosaneeraus, mikä pitää sisällään vanhan katon purkamisen pois tieltä. Kun vanha huopakatto on purettu, korjaamme kattorakenteet esimerkiksi uusimalla kaikki lahon vaurioittamat kohdat. Uusimme myös kastuneet eristeet, joihin voi ilmestyä hometta yllättävänkin nopeasti. Tarvittaessa parantelemme välipohjan tuulettumista tai teemme muita parannuksia.

Valitsemme uuden kattohuovan huolella. Sinä päätät värin, me etsimme laadukkaan kattohuovan, mikä kestää pakkasia, kosteutta, UV-säteitä ja muita rasituksia. Pintakermin alle tulee aluskermi, ja niiden läpi kulkevat muun muassa savupiippu, ilmanvaihtohormit sekä viemärintuuletusputki. Toteutamme luotettavan tiiviit läpiviennit. Uudelle katolle asennetaan myös kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä sekä esimerkiksi kattoikkuna.

Vaikka tekisimme huopakaton uusimisen tavanomaista kaavaa pitkin, on kattoremontin hinta kaikin puolin kohtuullinen – jopa huokea asennustyön tasokkuuteen ja uusien materiaalien laatuun nähden. Se, mitä huopakaton tai palahuopakaton uusiminen lopulta maksaa, riippuu muun muassa katon koosta. Mitä pienempi katto, sitä vähemmän uutta kattohuopaa tai uusia paanuja tarvitaan, ja sitä nopeammin katon purku ja vaihto käyvät.

Merkitystä on myös katon kaltevuudella ja yksityiskohtien – esimerkiksi läpivientien – määrällä, sillä jyrkän tai erityisen yksityiskohtaisen katon uusiminen on hieman hitaampaa. Myös valittujen materiaalien ja kattotarvikkeiden hinnalla on merkitystä. Esimerkiksi alumiininen sadevesijärjestelmä on teräksistä kalliimpi, mutta myös pitkäikäisempi.

Huopakaton uusimisen hintaan vaikuttaa myös talon sijainti ja korkeus, mutta erityisen paljon vaikuttaa se, kuinka paljon katon alla on kosteusvaurioita ja muita pulmia. Kuten edellä todetaan, hyväkuntoiset kattorakenteet voivat mahdollistaa vanhan katon purkamatta jättämisen. Huonokuntoiset kattorakenteet teettävät puolestaan ylimääräistä työtä.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin huopakattoremontin viimeisiä työvaiheita on katon varustelu

Uusitulle huopakatolle asennetaan vähintäänkin ne kattoturvatuotteet, joita rakennusmääräykset edellyttävät asennettavan yhtä kalteville katoille. Myös rakennuksen kerroslukumäärällä on tekemistä sen kanssa, mitä kaikki kattoturvatuotteita sille on asennettava. Jos vanhan katon kattoturvatuotteet ovat hyvässä kunnossa, voidaan ne asentaa uudelle katolle, mutta muussa tapauksessa katon uusimiseen kuuluu myös kattotikkaiden, kulkusiltojen ja muiden kattoturvatuotteiden uusiminen. Uusi huopakatto ei olisi täydellinen kokonaisuus, ellemme asentaisi omakotitalon, paritalon, kesämökin tai autotallin katolle Pirkanmaalla myös sadevesijärjestelmää. Se auttaa kuljettamaan sade- ja sulamisvedet pois talon luota.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.