KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Pirkkala – Hyvin korjattu katto poistaa huolet huomisesta

Huopakaton ja palahuopakaton korjaus sekä paikkaus on meidän erikoisalaamme. Tilaa huopakaton myrskyvaurioiden korjaus, huopakattovuodon korjaus tai esimerkiksi huopakaton reikien paikkaus Pirkkalassa meiltä, niin huoli huomisesta poistuu yhdellä kattourakalla. Asiantuntijamme laittavat omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin huopakaton sellaiseen kuntoon, ettei sen alle pääse vettä. Kaupan päälle tuleva kattotarkastus kertoo, millaisin kattohuolloin bitumikaton kuntoa voitaisiin entisestään parantaa. Esimerkiksi huopakaton pinnoitus on kattohuolto, mikä suojaa katon erinomaisella tavalla erilaisilta rasituksilta, vaurioilta ja vesivuodoilta.

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunamökin, paritalon tai jonkin ulkorakennuksen huopakaton tai palahuopakaton korjaus voi tarkoittaa läpivientien paikkausta. Huopakatto voi vuotaa savupiipun kohdalta Pirkkalassa, Tampereella, Nokialla, Lempäälässä tai Vesilahdella. Tarkkojen ammattilaistemme ansiosta huopakatto voidaan saada korjattua jo ennen katon alla olevien rakenteiden kastumista. Huomaamme ajoissa, jos vaikka huopakaton kattoikkuna uhkaa vuotaa – tästä uhasta kertovat kuluneet tiivistykset. Meiltä löytyy apu myös uhkaaviin tai jo alkaneisiin kattovuotoihin huopakaton viemärintuuletusputken tai ilmanvaihtoputken kohdalta.

Tiedät mitä tehdä, jos jonkin huopakaton läpivienti vuotaa – ota yhteyttä, niin huopakaton kattoluukku ei vuoda enää! Vuotavien läpivientien lisäksi korjaamme myös vuotavat jiirit. Ajoissa paikattu jiiri ei ehdi päästää vettä lävitseen, joten tarjoamme jiirin kunnostusta aina kun sitä tarvitaan.

Korjaamme pettämättömällä ammattitaidolla myös vuotavat saumat, kattoon syntyneet reiät tai tuulen repimät vuodat. Aika saa huopakaton kuivumaan, mikä voi näkyä halkeamina. Kattolumen paino voi vaurioittaa kattorakenteita, ja alas katolta putoava lumi saattaa irrottaa kattotarvikkeita. Meiltä saat parasta asiantuntemusta kaikkiin katon korjauksiin, ja vieläpä kilpailukykyisellä hinnalla. Omakotitalon ja kesämökin huopakaton paikkauksesta voi hakea kotitalousvähennystä, mikä on merkille pantava seikka.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus tapahtuu kiireen vilkkaa

Mökin, saunarakennuksen tai esimerkiksi paritalon huopakaton tai palahuopakaton korjaus Pirkkalassa voi tarkoittaa halkeamien paikkausta tai reikien korjausta. Katossa voi olla myös ilmataskuja, kupruja ja ryppyjä, mitkä pitäisi korjata kiireen vilkkaa. Meiltä saat taidokkaat katonkorjaajat nopeasti paikan päälle. Ota yhteyttä, niin kiirehdimme Pirkkalaan korjaamaan tiivissaumakattoa, palahuopakattoa tai kolmiorimahuopakattoa.

Ehkä mietit, miten kermien väliin kertyneestä kosteudesta johtuvista kupruista, kattohuovan venymistä tai esimerkiksi kuivumisesta kertovista halkeamista saisi tiedon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Mitä nopeammin huopakattoa päästään korjaamaan, sitä helpommin ja huokeammin katto on laitettavissa kuntoon. Meillä on vastaus tähänkin. Tilaa meiltä katon puolivuotishuollot, niin saat kevät- ja syystarkastukset kaupan päälle. Katon kunnon tarkastus lähietäisyydeltä kertoo kaikista huopakaton paikkaus- ja huoltotarpeista Pirkkalassa.

Huopakatto vuotaa jiiristä? Sen olisi voinut estää lumenpudotus Pirkkalassa

Jos huopakatto vuotaa Pirkkalassa, on myöhäistä surra sitä, miten se olisi voitu estää. Tilaa kattokorjaus meiltä niin pian kuin mahdollista, niin saamme kattosi kuntoon, ja isommilta pulmilta voidaan välttyä. Kannattaa kuitenkin miettiä, miten huopakaton jiirivuodot, läpivientivuodot tai saumavuodot voitaisiin ehkäistä jatkossa. Kattohuollot ehkäisevät monet saunamökin, kanalan, paritalon, rintamamiestalon tai esimerkiksi varastorakennuksen huopakaton korjaukset. Meiltä voit tilata kaikki huopakaton huollot aina jääpuikkojen poistoon asti.

Jiirin päälle kasautunut lumitaakka voi johtaa kattovuotoon huopakatolla, joten seuraa katon lumitilannetta ja tilaa tarvittaessa lumen pudotus bitumikatolta. Sammaleet voivat availla katon saumoja, joten meidän tekemämme sammaleentuhokäsittely voi olla jo kiire suorittaa. Kuivunut ja kovettunut kattohuopa voidaan uudistaa pinnoittamalla se uudestaan. Tämä kattohuoltoa kutsutaan toisinaan myös huopakaton maalaamiseksi. Läpivientivuoto johtuu usein tiivisteiden kulumisesta. Puolivuosittaisen huopakaton tarkastuksen ansiosta tiivistykset eivät jää uusimatta.

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.