KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Pirkkala – Uusi katto ilman stressiä

Huopakattoremonttia Pirkkalassa ei tarvitse pelätä etukäteen, sillä meidän ammattilaistemme tekemä omakotitalon, autotallin, kesämökin tai vaikka saunarakennuksen huopakattoremontti onnistuu kaikin puolin sujuvasti. Asuinrakennuksen, piharakennuksen tai mökin huopakattoremontti on valmis tuota pikaa, joten huoparullat ja rakennustelineet eivät ole kauaa pihasi tukkeena. Nopeimmillaan huopakatto voidaan uusia Pirkkalassa, Tampereella, Nokialla, Lempäälässä tai Vesilahdella jo parissa päivässä. Kattoremonttia nopeuttaa se, jos kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa, eikä niitä siksi tarvitse erityisemmin kunnostaa tai uusia.

Saunamökin tai paritalon huopakattoremontti onnistuu paitsi nopeasti, myös ammattitaitoisesti. Mikään yksityiskohta ei jää vähemmälle huomiolle, eikä mikään liitoskohta jää tiivistämättä asianmukaisella tavalla. Kattokokonaisuus on taidokkaasti toteutettu, ja tällainen huopakatto on pitkään luotettavan hyväkuntoinen sekä lähestulkoon huoltovapaa. Koska teemme kaikki kattoremontin työvaiheet puolestasi (myös loppusiivouksen), on kattourakka sinulle erityisen vaivaton ja stressitön.

Huopakattoremonttia ei ole pilattu hinnallakaan. Meillä on tapana tehdä kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt erinomaisella hinta-laatusuhteella, emmekä tingi periaatteistamme tämänkään kattourakan yhteydessä. Paikan päällä selviää, miten edullisesti voimme mökkisi, omakotitalosi tai esimerkiksi ulkorakennuksesi huopakaton uusia.

Rahoituksenkin järjestäminen onnistuu ilman stressiä ja turhaa säätämistä. Kotisivuillamme on linkki yhteistyökumppanimme tarjoamaan remonttilainaan, mitä voi hakea joko koko kattourakalle tai vain osalle siitä. Nopeasti ja helposti järjestyvän rahoituksen ansiosta huopakattoa tai palahuopakattoa päästään uusimaan heti, kun sille on tarvetta. Kun katto on uusittu, voi omakotitalon tai kesämökin huopakattoremontista hakea kotitalousvähennystä.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Pirkkalassa tuottaa toimivan katon

Huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Pirkkalassa johtaa toimivaan, tiiviiseen ja turvalliseen kattoon – varmista onnistunein lopputulos, ja tilaa bitumikaton uusiminen meiltä. Meidän ammattilaisillamme on taito hyppysissään, ja nämä hyppyset työskentelevät ahkerasti parhaan mahdollisen lopputuloksen eteen. Luvassa on katto, mikä kestää aikaa, vettä ja katseita – myös kriittistä tarkastelua lähietäisyydeltä.

Omakotitalon, kesämökin tai paritalon uudesta huopakatosta ei tulisi toimivaa ja täydellisyyttä hipovaa kokonaisuutta, ellei katon asentajilla olisi roppakaupalla ammattitaitoa. Ammattitaitoa tarvitaan heti alusta pitäen. Ensimmäinen työvaihe on alkukatselmus – se, minkä perusteella annamme sinulle hyvän tarjouksen kattosi uusimisesta. Yksi periaatteistamme on se, ettei ehjää kannata korjata, saati sitten uusia. Asiantuntijamme tarkastaa katon miettien sitä, saisiko katon vielä korjattua. Hän miettii myös sitä, onko vanha katto pakko purkaa, jos katon uusiminen on välttämätöntä. Vanha katto voidaan nimittäin joissain tilanteissa jättää uuden katon alle. Silloin omakotitalon tai esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksen huopakaton uusiminen onnistuu entistäkin edullisemmin. Vanhan huopa- tai palahuopakaton päälle voitaneen asentaa myös peltikatto.

Tavallinen kattoremontti tarkoittaa vesi- ja aluskatteen purkua sekä uuden alus- sekä pintakermin asentamista. Olemme huolellisia myös läpivientejä toteuttaessamme – näin uuden katon kattoikkunat, kattoluukut, viemärintuuletusputket ja muut läpiviennit ovat tiiviitä.

Katon turvallisuus varmistetaan kattoturvatuotteilla. Niiden lisäksi voimme asentaa uudelle palahuopakatolle, kolmiorimahuopakatolle tai tiivissaumakatolle lukuisia muitakin kattotarvikkeita. Kerromme seuraavaksi lisää bitumikaton varustelemisesta.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin huopakattoremontin yhteydessä tehtävä katon varustelu

Kun olemme tekemässä omakotitalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi paritalon huopakattoremonttia Pirkkalassa, pidämme huolen myös katon varustelusta. Huopakatolle voidaan tarvita lukuisia eri varusteita, kuten lumen putoamisen estävät lumiesteet tai katolla liikkumista helpottavat kulkusillat. Valitsemme laadukkaat, CE-merkityt, korroosionkestävät ja pitkillä takuilla varustetut kattotarvikkeet, ja asennamme ne katolle valmistajan ohjeiden mukaisesti. Jos vanhan katon kattoturvatuotteet tai muut kattovarusteet ovat vielä käyttökelpoiset, voimme kierrättää ne uudella katolle – eihän ehjää tavaraa kannata heittää pois. Huonokuntoiset kattotarvikkeet toimitamme asiakkaan puolesta lähimmälle jäteasemalle, mistä ne päätyvät esimerkiksi uusiksi metallituotteiksi. Vanhoista kattohuovista ja huopapaanuista saadaan raaka-ainetta asfaltin valmistamiseen, joten juuri mikään kattoremontin purkujätteistä ei päädy kaatopaikalle.

Katolle tarvitaan ainakin kattoturvatuotteita. Erilaisia kattoturvatuotteita ovat lapetikkaat, kulkusillat, palotikkaat, savunpoistoluukut, putoamissuojat ja kattopollarit sekä lumiesteet. Rakennusmääräyksistä käy ilmi, missä kattokaltevuudessa tarvitaan mitäkin kattoturvatuotetta. Esimerkiksi lumiesteet ovat pakolliset huopakatoilla, joiden kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Kattoturvatuotteiden avulla uusi huopakatto on turvallinen katolla liikkuville ammattilaisille (kuten nuohoojille, katon ja antennin korjaajille, lumenpudottajille ja muille katon huoltajille) sekä talon asukkaille.

Kattoturvatuotteiden lisäksi katolle tulee asentaa sadevesijärjestelmä, mikä ohjaa sade- ja sulamisvedet pois rakennuksen luota. Kattokaivot poistavat vedet tasakatolta (uusi huopakatto voi olla myös tasakatto, tosin monet tahtovat muokata kattoaan kaltevammaksi huopakattoremontin yhteydessä), kun taas vesikourut ja alastuloputket ovat tavanomainen ratkaisu satulakaton sadevesijärjestelmäksi. Ilman sadevesijärjestelmää sadevedet voivat kastella taloa ympäröivän maaperän niin, että kapillaari-ilmiö pääsee kastelemaan talon rakenteita.

Jos sadevesijärjestelmä on tukossa tai se on vaurioitunut, voi tilanne olla sama kuin silloin, kun sadevesijärjestelmää ei ensinkään ole. Sadevesijärjestelmän kuntoa kannattaakin seurata katon puolivuosittaisten tarkastusten yhteydessä. Samalla kannattaa tarkastaa myös kattoturvatuotteiden ja niiden kiinnikkeiden kunto. Kattoturvatuotteet, mitkä ovat irtoamassa katolta, saattavat jopa heikentää katon turvallisuutta. Tuulella lentelevät kattoturvatuotteet tai alas valuvan lumen mukaan irtoavat kattoturvatuotteet voivat aiheuttaa myös muunlaisia ikävyyksiä (vähintäänkin kattovuodon, voihan katto vuotaa irronneiden kattotarvikkeiden jälkeensä jättämistä rei’istä).

Uusi palahuopakatto, tiivissaumakatto tai kolmiorimahuopakatto voidaan varustella myös aurinkopaneeleilla, kattoikkunoilla, kattoluukulla, liesituulettimen hormilla, alipainetuulettimella, viemärintuuletusputkella, antenneilla ja lukuisilla muilla varusteilla sekä putkilla. Usein mukana on myös savupiippu, minkä läpiviennin tiivistämme huolellisesti piipunjuurivuodot estääksemme.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.